- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
- Konu Sahibi four dahlia
-
Dediğim gibi farkli bir mevzuda bahso geçmişti .. ben onun surekli seni cok seviyorum bebekleri cok seviyorum ölürüm onlara vs annesi yelek örmüştü cocuklara kısaca cok istiyorlardi bende kiziyordum hep sen gel diyordum cook seviyorsan die neyse bi güzellik yapayim dedim yapmaz olaydim :)bana siz haksiz gibi geldiniz.tamam 4 cocugunuz var ama siz arkadasiniza annemler geliyo dememissiniz.kiz nerden bilsin ki.ayrica sizin yerinizde olsam aolece gitmek yerine arkadasimi cagiririm yada gitmem.4 uz bebekle her yere kolay gidilmez.belki ailesi rahatsiz olacak size gore plan yapmalarini beklemeyin.anne babanizla tanismiyolarsa sirf siz arkadasinizla olacaksiniz diye onlara tanismak zorunda degil bence
+1bana siz haksiz gibi geldiniz.tamam 4 cocugunuz var ama siz arkadasiniza annemler geliyo dememissiniz.kiz nerden bilsin ki.ayrica sizin yerinizde olsam aolece gitmek yerine arkadasimi cagiririm yada gitmem.4 uz bebekle her yere kolay gidilmez.belki ailesi rahatsiz olacak size gore plan yapmalarini beklemeyin.anne babanizla tanismiyolarsa sirf siz arkadasinizla olacaksiniz diye onlara tanismak zorunda degil bence
Ya mesajlarini sevgisini bor gorseniz sanki hasretinden ölecek bende sevmem sadece mesajda ölüp bitmeyi hani samimiyet bir arada olmak vs isterim o cok istedigi icin ben gideyim dedim yoksa zaten disari cikmak bana eziyetOncelikle Allah yardımcınız olsun. Klasik olacak ben bi taneyle anca idare ediyorum :) Konuya geleyim.
Konuşurken tam belli etmemissiniz gibime geldi ailenizle gideceginizi. Bu yüzden özellikle yapmış gibi gelmedi bana. Ama yine de gelmeniz konusunda pek hevesli değilmiş sanki.
Iyi de evine bir misafir geliyor senin ailesi beni biliyor cocuklari biliyor surekli cocuklari ozledigini sevdigini gormek istedigini soyluyorlar onlarin bizim gelmemizi onemsememis gibi bir durum yok mu ortada ?Saçmalamissiniz,kız nerden bilsin ailenizle gideceğinizi daha önce konusu geçtiyse gecti,ayıp etmissiniz.
tamam da bunda kirilacak ne var haberi yokki nerden bilsin kiz.ben olsam size kirilirdim.akraba olsa neyse de anne babanizla arkadasiniza gitmeniz bana cok mantikli gelmedi.benim kizim yeni dogdugunda aglardi ben sirf zorlanirim diye misafirlige cok gitmezdimDediğim gibi farkli bir mevzuda bahso geçmişti .. ben onun surekli seni cok seviyorum bebekleri cok seviyorum ölürüm onlara vs annesi yelek örmüştü cocuklara kısaca cok istiyorlardi bende kiziyordum hep sen gel diyordum cook seviyorsan die neyse bi güzellik yapayim dedim yapmaz olaydim :)
Sonucta bekar annesi babasi ile yaşıyor . Ve ben sadece ozellikle belirtmedim normalde biliyordu sanirim burda hata yaptim ama ailesi de istememis gibi yapmis bu da beni cok uzduAilemle gelicem dememişsiniz.ki yada dedinizde buraya mı yazmadınız kız ne bilsin sizin anne babanızın gelicegini ki bence siz haksızsınız.
Inan bende gitmek istemedim ama her seferinde ozledim cok seviyorum diince dayanamadim . Nisanina da davet etti cok cok cok israr etti kalabalikta durmazlar gelemem başka zaman geleyim demistimtamam da bunda kirilacak ne var haberi yokki nerden bilsin kiz.ben olsam size kirilirdim.akraba olsa neyse de anne babanizla arkadasiniza gitmeniz bana cok mantikli gelmedi.benim kizim yeni dogdugunda aglardi ben sirf zorlanirim diye misafirlige cok gitmezdim
Bi terslik var evet o yuzden uzuluyorum tek de olsa gitmeli miydim sizceBence gereksiz bişey yapmışsınız
Siz dört bebek sahibi olarak kendi çektiğinizi bilirsiniz ama kimse bilemez eğer gelme planı yapıyorsanız onu baştan konuşacaktınız
Karşı tarafı boşyere kırmışsınız sizi haklı bulmadım
Sonucta bekar annesi babasi ile yaşıyor . Ve ben sadece ozellikle belirtmedim normalde biliyordu sanirim burda hata yaptim ama ailesi de istememis gibi yapmis bu da beni cok uzdu
Iki arkadas bas basa sohbet edin..dedikodu yapin diye gitmis olmasinlar..Sonucta bekar annesi babasi ile yaşıyor . Ve ben sadece ozellikle belirtmedim normalde biliyordu sanirim burda hata yaptim ama ailesi de istememis gibi yapmis bu da beni cok uzdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?