- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi four dahlia
-
Uf zaten cok üzüldüm ama ben tek olamam ki yani cocuklarla ilgilenmekten gittigimden hic bir şey anlamazdim yani bu da onu cok iyi biliyor cok bahsediyorum konusmalarimda halimden. Yani tek olacaksa kendi gelseymis benim icin daha kolay olurdu ya da watsuptan oyle sadece yazida kalsaydi sevgimiz madem iyi bisey yapayim derken elime yuzme bulastirdim sanirimBelirtmen gerekirdi annem babam gelecek demen lazımdı belki o zaman seni davette etmezdi bu sıkıntıda olmazdı diye düşünüyorum.. Ayrıca ailesi belki sizi tek bırakmak için evden gitmiştir bu ihtimalde var.
Mevzu benim gezmek istemem degil ki ! Mevzu onlarin cocuklari gormek istemesi surekli bunu soyelemeleri ben zaten gezmeyi hele 4 cocukla yollarda eziyeti sevmiyorum maksat onlarin gönülleri olsun cocuklari gorsun sevsin.Tamamen haksızsınız. İnsanlar nerden bilsin sizin 4 çocukla yollara düşeceğinizi. Annenizi babanızı yanınızda bebek baksın diye arkadaşınıza götüreceğinize , evde bırakın evde baksınlar bebeklere. Sizde yanınızda birini götürün. En mantıklısı bu. Yediğinden içtiğinden birşey anlamaz insan okadar çocukla gezmeye mi gidilir
Çok görmek isteyen evine gelsin arkadaşım ,o nasıl şeymiş 4 çocuklu kadın ayağa çağrılırmı? Şayet durum böyleyse iş değişirMevzu benim gezmek istemem degil ki ! Mevzu onlarin cocuklari gormek istemesi surekli bunu soyelemeleri ben zaten gezmeyi hele 4 cocukla yollarda eziyeti sevmiyorum maksat onlarin gönülleri olsun cocuklari gorsun sevsin.
Yani kimseye çocuklarımı gosterme sevdirme merkalisi degilim altini cizerek soyluyorum onlar cok istedi diye yaptim
Zaten bu sondu cok gormek isteyen gelsin ne yapayim
Sanirim iki taraf da farkli dusunmus o yuzden cikmaza girdik. Ben aliecek hos sohbet olurdu onlarda sevgilerini giderirdi cocuklara karsi die dusundumIki arkadas bas basa sohbet edin..dedikodu yapin diye gitmis olmasinlar..
Sahsen ben arkadaslarimin ailesi varken kasilirdim.
Uf zaten cok üzüldüm ama ben tek olamam ki yani cocuklarla ilgilenmekten gittigimden hic bir şey anlamazdim yani bu da onu cok iyi biliyor cok bahsediyorum konusmalarimda halimden. Yani tek olacaksa kendi gelseymis benim icin daha kolay olurdu ya da watsuptan oyle sadece yazida kalsaydi sevgimiz madem iyi bisey yapayim derken elime yuzme bulastirdim sanirim
Hakkini yemeyeyim yalan olmasin onlar cagirmadi ben gonullerini yapmak istedim ama bu sondu dedigin gibi bir daha asla.Çok görmek isteyen evine gelsin arkadaşım ,o nasıl şeymiş 4 çocuklu kadın ayağa çağrılırmı? Şayet durum böyleyse iş değişir
Bendeeeeeeeeeeee bendeeeeeBi şey anladıysam Arap olayım...
Canim bir araya gelmesek de ailecek bu bir başlangıç olur die dusunmustum ama sadece ben oyle dusunmusum karsi taraf tekil dusunmus ben 4 cocukla ne edeyim gezmeyiAilecek gorusuyosunuz sanırım canım
O nedenle ben haklı buldum seni. .
Çok görmek isteyen gelir evinde de görürdü ben olsam 4 bebekle gitmezdim ki gitmeme kararin bence mantıklı ♡♡♡♡
Alayim demi icime öküz oturdu zatenAynen canım biraz eline yüzüne bulaştırmışsın ayrıntılı konuşmamışsın o yüzden böyle sıkıntı olmuş arkadaşına tekrar mesaj at yanlış anlaşılma oldugunu falan söyle en azından gönlünü al derim :)
Canim bir araya gelmesek de ailecek bu bir başlangıç olur die dusunmustum ama sadece ben oyle dusunmusum karsi taraf tekil dusunmus ben 4 cocukla ne edeyim gezmeyi
Alayim demi icime öküz oturdu zaten
Iyi de bundan arkadasinizin haberi bile yok !Canim bir araya gelmesek de ailecek bu bir başlangıç olur die dusunmustum ama sadece ben oyle dusunmusum karsi taraf tekil dusunmus ben 4 cocukla ne edeyim gezmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?