Kim haklı kim haksız?

Tamamen haksızsınız. İnsanlar nerden bilsin sizin 4 çocukla yollara düşeceğinizi. Annenizi babanızı yanınızda bebek baksın diye arkadaşınıza götüreceğinize , evde bırakın evde baksınlar bebeklere. Sizde yanınızda birini götürün. En mantıklısı bu. Yediğinden içtiğinden birşey anlamaz insan okadar çocukla gezmeye mi gidilir

Belirtmen gerekirdi annem babam gelecek demen lazımdı belki o zaman seni davette etmezdi bu sıkıntıda olmazdı diye düşünüyorum.. Ayrıca ailesi belki sizi tek bırakmak için evden gitmiştir bu ihtimalde var.
Uf zaten cok üzüldüm ama ben tek olamam ki yani cocuklarla ilgilenmekten gittigimden hic bir şey anlamazdim yani bu da onu cok iyi biliyor cok bahsediyorum konusmalarimda halimden. Yani tek olacaksa kendi gelseymis benim icin daha kolay olurdu ya da watsuptan oyle sadece yazida kalsaydi sevgimiz madem iyi bisey yapayim derken elime yuzme bulastirdim sanirim

Ailecek gorusuyosunuz sanırım canım
O nedenle ben haklı buldum seni. .
Çok görmek isteyen gelir evinde de görürdü ben olsam 4 bebekle gitmezdim ki gitmeme kararin bence mantıklı ♡♡♡♡

Mevzu benim gezmek istemem degil ki ! Mevzu onlarin cocuklari gormek istemesi surekli bunu soyelemeleri ben zaten gezmeyi hele 4 cocukla yollarda eziyeti sevmiyorum maksat onlarin gönülleri olsun cocuklari gorsun sevsin.
Yani kimseye çocuklarımı gosterme sevdirme merkalisi degilim altini cizerek soyluyorum onlar cok istedi diye yaptim
Zaten bu sondu cok gormek isteyen gelsin ne yapayim

Hep ailecek mi görüşürsünüz?
Ben anlamadım.
İlk planlamada ailenizle gideceğiniz anlaşılmamış.
Nereden bilsin ki evi ayarlasın yani.
Bence haksızsınız.
Hele de bir daha gitmem bu önemsememektir gibi tepkiniz çok abartı.

Çok görmek isteyen evine gelsin arkadaşım ,o nasıl şeymiş 4 çocuklu kadın ayağa çağrılırmı? Şayet durum böyleyse iş değişir

Iki arkadas bas basa sohbet edin..dedikodu yapin diye gitmis olmasinlar..
Sahsen ben arkadaslarimin ailesi varken kasilirdim.
Sanirim iki taraf da farkli dusunmus o yuzden cikmaza girdik. Ben aliecek hos sohbet olurdu onlarda sevgilerini giderirdi cocuklara karsi die dusundum

Aynen canım biraz eline yüzüne bulaştırmışsın ayrıntılı konuşmamışsın o yüzden böyle sıkıntı olmuş arkadaşına tekrar mesaj at yanlış anlaşılma oldugunu falan söyle en azından gönlünü al derim :)

Çok görmek isteyen evine gelsin arkadaşım ,o nasıl şeymiş 4 çocuklu kadın ayağa çağrılırmı? Şayet durum böyleyse iş değişir
Hakkini yemeyeyim yalan olmasin onlar cagirmadi ben gonullerini yapmak istedim ama bu sondu dedigin gibi bir daha asla.

Ailecek gorusuyosunuz sanırım canım
O nedenle ben haklı buldum seni. .
Çok görmek isteyen gelir evinde de görürdü ben olsam 4 bebekle gitmezdim ki gitmeme kararin bence mantıklı ♡♡♡♡
Canim bir araya gelmesek de ailecek bu bir başlangıç olur die dusunmustum ama sadece ben oyle dusunmusum karsi taraf tekil dusunmus ben 4 cocukla ne edeyim gezmeyi

Alayim demi icime öküz oturdu zaten

Canim bir araya gelmesek de ailecek bu bir başlangıç olur die dusunmustum ama sadece ben oyle dusunmusum karsi taraf tekil dusunmus ben 4 cocukla ne edeyim gezmeyi

Kuzum öyle deme arkadaşlar arasında
Olur yanlış anlaşılmalar ..

Bu çocuklar hep böyle kalmayacaklar..
Büyüyecekler o zaman özgürlüğün tadını çıkarirsin =)

sorun şurdan kaynaklanıyor bence:
'ona bir güzellik yapayım dedim'
buluşmuş olmanızı arkadasınıza güzellik yapmak olarak görüyorsunuz, lütfediyorsunuz yani. o sizi ve çocukları gördüğünde mutluluktan ölecek ama sizdeki durum eh işte.
o da cocukları ozledim dediğinde belki de bunu duymak istediğiniz için söylüyor, söylemezse gazabınıza ugrayabilir gibi bir hava seziyorum.
ayrıca daha acık konuşmanız gerekirdi karsı taraf aklınızı okuyamaz.

4 çocuk çok zor olmalı, yine de bunun zorluğunu siz bilebilirsiniz. bence bir dahakine beklentilerinizi söyleyin.

Iyi de bundan arkadasinizin haberi bile yok !
Ailemle gelecegim hem ailelerimiz de tanisir dememissin.
Kendini hakli cikartmak icin ordan burdan birseyler cikarma bence.
Arkadasina msj at. Iletisimsizlik oldu ifade edememisim. Gorusmeye de sen gelirsen beklerim 4cocukla malum tek gelemem dersin.ya da ailene cocuklarini emanet edip tek gidersin.

Benim de simdi 4 cocuklu bir arkadasim evime gelecek olsa asla anne/babasıyla gelecegini düşünmezdim. Bir de misafirlige gidiyorsunuz, 3 kisi olacağınızı söylemeniz gerekir ki ona gore hazirlik yapsinlar. Bu bile basli basina ayipken bir de gidip kiza bu onemsememektir filan demissiniz. Insan arkadasina boyle bir anda ağır konusur mu ya ben anlayamiyorum gercekten? Siz yine beraber gitseydiniz nolcak 4 unuz otururdunuz. Cok mu dert yani hepitopu 2 saat oturup kalkacaktiniz. Bir yanlis anlasilma oldugu besbelli yani. Ha cok cok mu bozuldunuz, bir sonrakine annen baban evdeyken gelelim deseydiniz. Lonk diye kizi itham altinda birakivermissiniz 40 yillik dusman gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…