- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi four dahlia
-
Yok eatagfurullah oyle bi dusuncem yoktu sadece o gelmedigi icin bende sadece yazismada ölüp bitmeyi sevmeyip hayata gecireyim die dedim yoksa dddigim gibi kimse benim cocuklari sevsin derdinde degilim kimse sevmek zorunda degil zaten ama mesajlari bir gorseniz sanki benim icon cok basit bisey gezmek de bir ona gotmemis havasi veriyordu suclu hissettim kendimi cok da seviyor kırmayayım dedimsorun şurdan kaynaklanıyor bence:
'ona bir güzellik yapayım dedim'
buluşmuş olmanızı arkadasınıza güzellik yapmak olarak görüyorsunuz, lütfediyorsunuz yani. o sizi ve çocukları gördüğünde mutluluktan ölecek ama sizdeki durum eh işte.
o da cocukları ozledim dediğinde belki de bunu duymak istediğiniz için söylüyor, söylemezse gazabınıza ugrayabilir gibi bir hava seziyorum.
ayrıca daha acık konuşmanız gerekirdi karsı taraf aklınızı okuyamaz.
4 çocuk çok zor olmalı, yine de bunun zorluğunu siz bilebilirsiniz. bence bir dahakine beklentilerinizi söyleyin.
Sanirim haklisiniz ben bir beklenti icerisindeyim ailesi o sekilde dusunmemis belli kiBiraz abartılmış gibi geldi.
Başka bir güne erteleyebilirdiniz.
Annesi babası ablasına çocuk bakmaya gitmiş zorla evde tutamazdı onları.
Sizin de aileniz gitmem demiş aslında aynı durumdasınız.
Yazismalara istinaden oyle davrandim ama haklisinizNe kadar ayıp etmişsiniz, insanlar sizin aklınızı nasıl okusun?
Ya inan annem de cok seviyor cok gormek istiyor hep resimlerini videolarini gosteriyorum vs hep böyle şeyler soyluyor buyukler ben ilk adimi atayim dedim ama belirtmem gerekiyordu haklisiniz. O hic böyle dusunmemis ya da ben cok mu ciddiye aldim kizi da üzdüm uffBenim de simdi 4 cocuklu bir arkadasim evime gelecek olsa asla anne/babasıyla gelecegini düşünmezdim. Bir de misafirlige gidiyorsunuz, 3 kisi olacağınızı söylemeniz gerekir ki ona gore hazirlik yapsinlar. Bu bile basli basina ayipken bir de gidip kiza bu onemsememektir filan demissiniz. Insan arkadasina boyle bir anda ağır konusur mu ya ben anlayamiyorum gercekten? Siz yine beraber gitseydiniz nolcak 4 unuz otururdunuz. Cok mu dert yani hepitopu 2 saat oturup kalkacaktiniz. Bir yanlis anlasilma oldugu besbelli yani. Ha cok cok mu bozuldunuz, bir sonrakine annen baban evdeyken gelelim deseydiniz. Lonk diye kizi itham altinda birakivermissiniz 40 yillik dusman gibi.
Ama burda arka arkaya anlatmanıza rağmen biz bile ilişki kuramadık, arkadaşınız nasıl tahmin edebilir ailenizle gideceğinizi.Yazismalara istinaden oyle davrandim ama haklisiniz
Sagolun gercekten zor ama ben goze almistim sirf arkadaşım cok seviyor ben elimden geleni yapayim kafasindaydim hatam ayrica annemin de geleceğini soyelememek oldu sanirimBen dördüz olan kısımda olduğum için annemin neler çektiğini dinleyerek büyüdüm Allah yardımcınız olsun:)) Arkadaşınıza net şekilde ailenizle gideceğinizi söylemeniz gerekirdi, çocukları evde annenlere bırakacağını düşünmüş olabilir. Annemler mesela bizimle kolay kolay bir yere gitmezdi hem ev sahibine eziyet olacak hem de kendileri yorulacak diyesiz evinize davet ederseniz daha iyi olur sankim
Selam kk hatunları
Bu sabah yaşadığım olayi anlatmak ıstiyorum cok üzgünüm çünkü fikirlerinizi almak istiyorum haksız olduğum yön var mi objektif bakış açısına ihtiyacim var
Evliyim 4uz bebeklerim var 1.5 yasinda ( konu ile alakali diye yaziyorum bu konu ile ilgili farkli bir sorunuz olursa ozelden alayim konu sapmasın :)
Ben tek basima bir yere gidemiyorum malumunuz çocukları zaptetmek cok zor ya annemler ya da kvler ile giderim onlar köyde oldugu icin annemlerle gidiyorum yani annem babam eşim ben
5 yıllık bir arkadasim var nişanıma geldi düğünüme bir akrabasinin sağlık sorunu olduğu icin gelemedi sonrasinda evlenince de çocukları görmeye geldi bir kez
Watsup tan surekli gorusuyoruz cocuklari cok sevdiğini cok özlediğini cok yogun calistigini bir pazar gunu evde oldugunu onu da nisanlisi ile gecirdigini soyler hep.
Neyse tamam dedim ben geleyim esimin 15 günde bir izni var izinli oldugu günler cocuklarla vakit gecirmek istiyor calistigi gün bizi x arkadasima birak sen isine geri git dedim tamam dedi ve ben bunu arkadasima soyledim cok mutlu oldu ilk hafta ablasi varmis cocuklarla bizim cocuklar kalabaligi hic sevmiyor aglama krizlerine giriyorlar ve susturamıyorum o yuzden haftaya eşim evde bir sonraki hafta sizdeyim insallah dedim tamam dedi.
Bu gun yazdim baban evde olur degil mi babam da gelecek die
Babam ile annem ablamin yanina cocuk bakmaya gitti dedi ben evde tekim dedi ben kalakaldim öyle e ama dedim annemler de gelecekti kac haftadir bunu ayarlamaya calisiyoruz oldu mu bu simdi bu onemsememektir dedim cok bozuldum cunku annesi babasi olmayinca bizimkiler gitmek istemedi bende istemedim cunku cocuklar zaten yabanci ortama girince cok zorluyorlar tek basina anca curcuna olurdu. O da üzüldü soguk konuştu bende öyle, sen bana demedin annenlerle gelecegini dedi
Bende 1 cocugum olsa atlarim otobuse gelirim yanina mis gibi tek basimiza vakit geciririz tek olmak daha iyi olurdu ama malesef 4 bebekle benim tek basima idare edemeyecegimi bilmen gerekirdi dedim ki daha öncesinden bahsi gecmisti farkli bi mevzuda
Cok uzamis kusuruma bakmayin velhasil gitmeyi iptal ettim bir daha da gitmeyi düşünmüyorum yanlis ya da kötü bir şey mi yaptim çünkü içim çok huzursuz
Şundan dolayi ona yasadiklarimi nereye nasil gittiğimi nisaninda bile cok kalabalik oluruz ( evde yapacaklardi ) bizimkiler durmazlar bas edemeyiz falan nişan da da bizle ugrasmayin vsAma burda arka arkaya anlatmanıza rağmen biz bile ilişki kuramadık, arkadaşınız nasıl tahmin edebilir ailenizle gideceğinizi.
Bunu belirtmemiş olmanız çok tuhaf açıkçası.
Hay kafama :) gormek isteyen gelsin demiArkadaşın daha nişanlıymış.
Nerden bilsin çocuklu insanın halini:)
Benim tek çocuğum var.
Ona rağmen konunu okurken senin 4 çocukla zorlandığın için annenlerle gideceğini aklımdan bile geçirmedim.
Eşin bırakacak, siz arkadaşınla takılacaksınız zannettim.
Arkadaşının böyle anlaması bana çok normal geldi.
Yok eatagfurullah oyle bi dusuncem yoktu sadece o gelmedigi icin bende sadece yazismada ölüp bitmeyi sevmeyip hayata gecireyim die dedim yoksa dddigim gibi kimse benim cocuklari sevsin derdinde degilim kimse sevmek zorunda degil zaten ama mesajlari bir gorseniz sanki benim icon cok basit bisey gezmek de bir ona gotmemis havasi veriyordu suclu hissettim kendimi cok da seviyor kırmayayım dedim
Rabbim gönlünüze gore versin :)Arkadaşınızı boşuna suçlamışsınız.
Evet 4 çocukla girmesi zor olur ancak sizin anne babanıza ihtiyaç duyacağınızı bilmiyor ya da düşünememiş olabilir.
Bu arada 4 üz de ne güzelmiş heveslendim vallahi.
Güle güle büyürün bebeklerinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?