Kim haklı kim haksız?

Biraz abartılmış gibi geldi.
Başka bir güne erteleyebilirdiniz.
Annesi babası ablasına çocuk bakmaya gitmiş zorla evde tutamazdı onları.
Sizin de aileniz gitmem demiş aslında aynı durumdasınız.

Yok eatagfurullah oyle bi dusuncem yoktu sadece o gelmedigi icin bende sadece yazismada ölüp bitmeyi sevmeyip hayata gecireyim die dedim yoksa dddigim gibi kimse benim cocuklari sevsin derdinde degilim kimse sevmek zorunda degil zaten ama mesajlari bir gorseniz sanki benim icon cok basit bisey gezmek de bir ona gotmemis havasi veriyordu suclu hissettim kendimi cok da seviyor kırmayayım dedim

Biraz abartılmış gibi geldi.
Başka bir güne erteleyebilirdiniz.
Annesi babası ablasına çocuk bakmaya gitmiş zorla evde tutamazdı onları.
Sizin de aileniz gitmem demiş aslında aynı durumdasınız.
Sanirim haklisiniz ben bir beklenti icerisindeyim ailesi o sekilde dusunmemis belli ki

Ben dördüz olan kısımda olduğum için annemin neler çektiğini dinleyerek büyüdüm Allah yardımcınız olsun:)) Arkadaşınıza net şekilde ailenizle gideceğinizi söylemeniz gerekirdi, çocukları evde annenlere bırakacağını düşünmüş olabilir. Annemler mesela bizimle kolay kolay bir yere gitmezdi hem ev sahibine eziyet olacak hem de kendileri yorulacak diye siz evinize davet ederseniz daha iyi olur sankim

Ya inan annem de cok seviyor cok gormek istiyor hep resimlerini videolarini gosteriyorum vs hep böyle şeyler soyluyor buyukler ben ilk adimi atayim dedim ama belirtmem gerekiyordu haklisiniz. O hic böyle dusunmemis ya da ben cok mu ciddiye aldim kizi da üzdüm uff

Haksızsınız. Hem ailesi çocuk bakmaya gitmiş. Siz geleceksiniz diye gitmeyecekler miydi? Bu devirde iyi arkadaş zor bulunuyor. Eğer iyi arkadaşınızsa arayı bozmayın bence.

Kesinlikle siz haksızsınız. Arkadasiniz eminim siz daha rahat edesiniz diye babasini gondermistir ayip olmasin diye. Ve siz haber vermemissiniz. 4 cocugunuz var diye ille her yere anne-babayla gitmek zorunda degilsiniz veya insanlar bunu dusunmek zorunda degil. Arkadasinizi arayip ozur dilemelisiniz bence.

Sagolun gercekten zor ama ben goze almistim sirf arkadaşım cok seviyor ben elimden geleni yapayim kafasindaydim hatam ayrica annemin de geleceğini soyelememek oldu sanirim

Yani bence alınıp kırılmayın kimse tahmin etmez arkadaşını davet ettiğinde maaile geleceğini. Anne babası ile arkadaşımın geleceğini bilsem hiç davet etmem açıkçası , direk ben giderim.

Biraz iletişim kopukluğunuz olmuş. Bundan sonra davet edildiğiniz kişiye açıkça söyleyin ben çocuklara tek başıma yetişemediğimden annem ve babam olmadan bir yere çıkamıyorum. Biz cümbür cemaat geleceğimize sen atla gel bize diye. Çünkü çok yakınlar dışında kolay ağırlanacak misafir değilsiniz. Arkadaşımın anne babası yanında olacağını bilsem gitmem görüşmeye , rahat edemem

Arkadaşınızı boşuna suçlamışsınız.
Evet 4 çocukla girmesi zor olur ancak sizin anne babanıza ihtiyaç duyacağınızı bilmiyor ya da düşünememiş olabilir.

Bu arada 4 üz de ne güzelmiş heveslendim vallahi.
Güle güle büyürün bebeklerinizi.

Arkadaşın daha nişanlıymış.
Nerden bilsin çocuklu insanın halini:)

Benim tek çocuğum var.
Ona rağmen konunu okurken senin 4 çocukla zorlandığın için annenlerle gideceğini aklımdan bile geçirmedim.
Eşin bırakacak, siz arkadaşınla takılacaksınız zannettim.

Arkadaşının böyle anlaması bana çok normal geldi.

Ama burda arka arkaya anlatmanıza rağmen biz bile ilişki kuramadık, arkadaşınız nasıl tahmin edebilir ailenizle gideceğinizi.
Bunu belirtmemiş olmanız çok tuhaf açıkçası.
Şundan dolayi ona yasadiklarimi nereye nasil gittiğimi nisaninda bile cok kalabalik oluruz ( evde yapacaklardi ) bizimkiler durmazlar bas edemeyiz falan nişan da da bizle ugrasmayin vs
Yani hani cok bahsetmistim o yuzden ayrica soyleme gereginde bulunmadım hataliyim bu konuda sanirim bubkadar uzulmemin sebebi de bu

Hay kafama :) gormek isteyen gelsin demi

yanlış anlaşılmaların olduğunu söyleyip gönlünü alın o zaman, çocuklarla bir yere gitmenin ne kadar zor olduğunu onun gelmesinin sizin için daha iyi olacağını anlatın.
yanlış anlaşılmalar her ilişkide olur önemli olan onarmaya çalışmak. umarım aranız düzelir.

Rabbim gönlünüze gore versin :)
Yani dusunmemis olmasi bana tuhaf geldi yaşadığım zorluklari biliyordu çünkü beklentim o yondeydi onunkisi daha farkliymis muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…