- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi TeRaPi oRDusU 03
-
Aslında küsmek bir daha konusmamak amaclı değil de,bana tavır yapma amaçlı.Sebeb aramış heralde küsmek için. Konu cok sacma çunku. Sudan sebeb evine bile gitmem cok arar beni.
Evet gayet sakince söyledim.Babanız olayı abartmış çocuğunuz ortalığı kırıp dökmemiş ya alt tarafı etraf biraz tuz olmuştur halıya dökülür süpürülür gider yani bence siz tepkinizi dediğiniz gibi gayet sakin bir ses tonuyla dile getirdiyseniz haksız olduğunuz hiçbir durum yok.
O zaman sizin yaptığınız hiçbir saygısızlık yok ama yine de babanız tabiki sizin gibi düşünemeyebilir siz gönlünü alın derim ben.Evet gayet sakince söyledim.
Yok tamamen bu konudan sebep.annem onlar hallettiler sana ne oluyor demişSiz eniştenizle çözmüşsünüz probleminizi, babanız niye tavır alıyor? Başka bir konudan size takmıştı da bunu mu bahane etti? Annenizde aynı tavırda mı?
Ama ben ona ağzımı açıp tek kelime etmedim.eniştem için bana tavır aldığı için ben ona kırıldım.O zaman sizin yaptığınız hiçbir saygısızlık yok ama yine de babanız tabiki sizin gibi düşünemeyebilir siz gönlünü alın derim ben.
Yok tamamen bu konudan sebep.annem onlar hallettiler sana ne oluyor demiş
Çok teşekkürler yorumunuz için.gerçekten bende o an ses çıkarmasam hep aynısı yapılır diye düşündüm.Anne baba varken diger insanlarin karismasina çok sinir oluyorum . Bunu insanlar kendi yapiyor aslinda bak amcan kizacak bak teyzen sana kötü bakiyor falan onlar da her çocuga kizip bagirabileceklerini saniyorlar. Dinlesin diye siz uyarmaniza ragmen eniste beyin bagirmasi hoş degil zaten siz de kibarca uyarmişsiniz . Sizden özür dilemesine üzülmüssünüz ben de olsam sizin gibi hissederdim ama tepki vermeseydiniz her bir araya geldiginizde cocugunuza bagirma hakki bulabilirdi kendinde önceden sınırını çizmişsiniz. Babanizin verdigi tepki çok yersiz ve gereksiz olmuş.
Oyle yapacağım damadı için bana küsüyorsa ister konuşsun ister konuşmasın anneme de söyledim bunu ama üzülüyorum işte.evlat ayrımı yapılıyor resmen.aynısı benim eşim yeğenime bağırsaydı,ki bağırmaz zaten.o zaman eşime kızarlardı hep bir elden.onlar kıymetli çünküO zaman sizde tavır yapın, aramayın sormayın. Babanızda olsa birinin saçma tavırlarını çekmek zorunda değilsiniz. Görmezden gelin.
Rica ederim :)Çok teşekkürler yorumunuz için.gerçekten bende o an ses çıkarmasam hep aynısı yapılır diye düşündüm.
Ben susamiyorum maalesef.hoşuma gitmeyen bir olaya tepkimi koyuyorum illa ki.ama bazen de pişman oluyorum işte keşke sussaydım diye.Çocuk alt tarafı tuzu kullanmış allah korusun sanki zehirmis gibi herkes bağırıyor bu nee sizde ve enistenizde niye bağırıyorsunuz çocuğa... Tabyy bu benim başıma gelse eniştem kızıma kızarsa ben niye bağırıyosun demem nekadar sinir olsam da zoruma gitsede o onun ayıbı napabilirim... babanizda tmm sizi uyarabilir ayıptır diye ama küsmek nedir ilk defa böyle bişey duyuyorum saçma bir konu için baba kızına küsebilir mi
Ya bende öyleyim sinirden ağlaya bilirim hatta ama ben çocuğuma bagirsamda kimsenin onu korkutacak kadar incitmesine izin vermem ama söz büyük olunca heleki aileden biri olunca mecbur duraklıyorum dediğim gibi ayıp onun ayıbıBen susamiyorum maalesef.hoşuma gitmeyen bir olaya tepkimi koyuyorum illa ki.ama bazen de pişman oluyorum işte keşke sussaydım diye.
Biz eniştemle abi kardeş gibiyiz ona dayanarak söyleyebildim.babama söyleyemem mesela.Ya bende öyleyim sinirden ağlaya bilirim hatta ama ben çocuğuma bagirsamda kimsenin onu korkutacak kadar incitmesine izin vermem ama söz büyük olunca heleki aileden biri olunca mecbur duraklıyorum dediğim gibi ayıp onun ayıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?