Kim haklı sizce?

Babanın müdahalesi gereksiz insanlar olmus

Haklısınız ama ona yapmış olduğum birşey olsa inanın bende aynısını yaparım.ama şimdi gidip baba haklısın bir daha kızıma baģıranlara hiç birşey demicem diyemem
bu sekilde degil tabi ama baba sen beni yanlis anladin kimseyi kirmak azarlamak kendimde. buyuge saygisizlik etmek deildi ama orda kirmadan kizmadan sakince cocuk agladi diye oyle soyledim bi daha rahaatsiz olduysan daha uygun bi dille soylerim de baris ama sen git yine de kalmayin boyle kuz

Bilmiyorum ya babam öyle karşısına geçip de derdini anlatacağın biri değil ki.akışına bırakmak en iyisi galiba

Bilmiyorum ya babam öyle karşısına geçip de derdini anlatacağın biri değil ki.akışına bırakmak en iyisi galiba
Benim babam gibidir. Konuşulmaz kolay kolay. Olmuş hatalar silsilesi. Bir yerde kesmek gerek. Lastik gibi çektikçe ömür bitmez. K.p imi kaybettik. Boş boş küsmeler anlamsız geliyor. Kimse kimsenin çocuğuna karışmasın. Anne yada babası oradaysa hiç bir çocuğa söz söylemem. Yeğenimin bakımı bende. Anne babası bile müdahale etmiyor. Maksat çocuğun kafası karışmasın...
50 kafadan ses çıkarsa olmaz. Neyse babanız anlamaz. İsterseniz özür dileyin kapansın konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…