Kim haklı?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Merhaba arkadaşlar.
Bugün bayramın dördüncü günü galiba

Günleri burda unutuyorum.
Esimin memleketine geldik arefe günü.

Planimiz arefe günü eşimin memleketine bayramın ikinci günü de benim memlekete gidecektik.

Ama arabamiz eşimin aşırı hız yapmasindan dolayi bozuldu.
Motor yanmış.
Bende dedim ki bayramin ikinci günü otobüsle gidelim zaten iki saatlik yol. Babam da bizi alacaktı. Araba yapilinca da sen gelir arabayi alirsin ( esimin geldigi gun bende ailemle donecektim )
Yok bu beyefendi otobüs sevmiyormus .
Yapilinca gideriz dedi. Geleli 5 gün oldu gidemedim.
Ki beklemek anlamsiz. araba yapilana kadar benim memleketi de aradan cikaralim dedim .
Günlerdir bekliyorum. Ağlıyorum bütün akrabalarım orda hepsi bugün gidiyor. Araba da yarin çıkacak.
Şu an eşime çok kırgınım. Haksiz miyim.
2 saatlik yolu gitmek istemedi. Şimdi de diyecek araba cikinca senin memlekete gidelim diye. Niye gidiyim ki memlekette kimse kalmadi evimize dönelim diyorum. Çok kirginim gözümde koydu benim ağlıyorum haksız mıyım: (

Beni gondermiyor ki. Yoksa babamda dedi ben gelip aliyim kizim diye

Ne demek göndermiyor? Neden sizi kısıtlamasına izin veriyorsunuz?

Bu kadar pasif olmayın yahu. Cesaretiniz yoksa da oturup ağlamayın. Merhametli bir eşiniz yok zira.

Sırf ailesinde daha fazla vakit geçirin diye bilinçli yapmış bile olabilir. Çok sinirlendim.

Sonraki bayramın tamamını ailenizde geçireceğinizi söyleyin. Düşüncesizliğinin bir bedeli olduğunu görsün.

Gondermez.
Anne gibi sana güveniyorum dışarıya güvenmiyorum der
Dışarı çıkarız bakıyorlar mi diye sağı solu taslar. Gondermez. Daha yeni telefonda konuştuk hala gitsek bak motorun filan parçasını şu fiyata alacaktım diyor.
Benim gözümü koydu bişey demiyorum.

Çok haklısın tabi. İnsan plan yapıyor herkesi görmek için heves ediyor. Paşa 2 saat yolu çekemiyormuş he? Ne kadar kızsan haklısın. Üstelik baban gelip arabayla alacakmış onu da istememiş. Hiç eşin senden ayrılmıyor mu?

Merhaba arkadaşlar.
Bugün bayramın dördüncü günü galiba

Günleri burda unutuyorum.
Esimin memleketine geldik arefe günü.

Planimiz arefe günü eşimin memleketine bayramın ikinci günü de benim memlekete gidecektik.

Ama arabamiz eşimin aşırı hız yapmasindan dolayi bozuldu.
Motor yanmış.
Bende dedim ki bayramin ikinci günü otobüsle gidelim zaten iki saatlik yol. Babam da bizi alacaktı. Araba yapilinca da sen gelir arabayi alirsin ( esimin geldigi gun bende ailemle donecektim )
Yok bu beyefendi otobüs sevmiyormus .
Yapilinca gideriz dedi. Geleli 5 gün oldu gidemedim.
Ki beklemek anlamsiz. araba yapilana kadar benim memleketi de aradan cikaralim dedim .
Günlerdir bekliyorum. Ağlıyorum bütün akrabalarım orda hepsi bugün gidiyor. Araba da yarin çıkacak.
Şu an eşime çok kırgınım. Haksiz miyim.
2 saatlik yolu gitmek istemedi. Şimdi de diyecek araba cikinca senin memlekete gidelim diye. Niye gidiyim ki memlekette kimse kalmadi evimize dönelim diyorum. Çok kirginim gözümde koydu benim ağlıyorum haksız mıyım: (
Çok haklisin ne varda otobüsle gidemiyomus annesi arabada mi dogurmus onu tee Allahım ya baban gelip alsaydı ya sizi araba varsa affetme sakın esini

Şimdi sabahtan bu yana yüzüne bakmıyorum. Ona kalsa trip atacak benim bu halime

Üzgünüm ama kocan seni zerre düşünmüyor.
Ağlayınca noluyor?
Dünyası mi karariyor?

Back
X