• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı?

göndermiyor ne ya,
çık git ailenin yanına bayramlaşmaya, üstüne kapı kitlemiyor ya,
ay bi de 2 saatlik yol ne, ben işten dönüyorum 2 saatte :olamaz:
Yok gondermez öyle tek başıma otobüsle gidemem. Şimdi napiyim ben. Gelse diyecek ki hadi senin memlekete gidelim. Gitmek ıstemiyorum diyeceğim. Evime gitmek ıstiyorum

Otobüs sevmiyormuş! Herkes arabalı doğuyor sanki!

Senin yerinde olsam bırakır kocayı otobüse atlar giderdim. Kocan sanki ağlamanı mı ipleyecek!
Göndermiyor bacım gondermiyor.
Babam otobüsle gelin ben gelip aliyim araba yapilinca damat gitsin o ordan alsın arabayi bizde burdan çıkalım gidelım dedi yok dedi. Bir günlüğüne mi gidecem dedi. Hala diyor

Sizi dinlemeyeni siz niye dinliyorsunuz ki anlayış sıfır eşinizde..
Tek taraflı yürümüyor evlilik gemisi..

Sizi dinlemeyeni siz niye dinliyorsunuz ki anlayış sıfır eşinizde..
Tek taraflı yürümüyor evlilik gemisi..
Hayır yani öyle de duygusal diyor ki ben mi istedim arabanin bozulmasını bende gitmek isterdim bilmem ne diyerek

Çek kapiyi git ailenin yanina ne demek gondermiyor bagir cagir tartışma cikar gondermezsen bende hic bi bayram ailenin yanina gelmem de.Ya da baban arasin eşini konuşsun kizimi gönder diye.

Gelmiyorsa kendim cikar giderdim.
Siz hamileymissiniz bir de neden bu kadar hiz yapiyor aklindan zoru var sanirim esiniz pek normal gelmedi bana. Otobus sevmezmis anasinin karnindan ozel otomobiliyle cikti sanirsin.

Göndermiyor bacım gondermiyor.
Babam otobüsle gelin ben gelip aliyim araba yapilinca damat gitsin o ordan alsın arabayi bizde burdan çıkalım gidelım dedi yok dedi. Bir günlüğüne mi gidecem dedi. Hala diyor
Baban senelerce bakıp büyütsün , gözünden sakinsin, baban icin -elin herifi- çıksın kızını sana gondermiyorum desin.
Vay arkadaş.
Baban olsam kahrolurdum.

Üzüldüm gerçekten. Kadınların böyle boyunduruk altında yaşamaları çok acı verici.

Otobüse tek başına binince kimse kimseyi yemiyor. Eşin önce bunu öğrenmeli.
Çok gıcık oluyorum böyle erkeklere.
Adam karısının anne olabileceğine inanıyor ama tek başına yolculuk yapabileceğine inanmıyor. :işsiz:
Yolculuk dediğinde 2 saat bişey hey Allahım.
Eşine söyle aynen bunları.

Merhaba arkadaşlar.
Bugün bayramın dördüncü günü galiba

Günleri burda unutuyorum.
Esimin memleketine geldik arefe günü.

Planimiz arefe günü eşimin memleketine bayramın ikinci günü de benim memlekete gidecektik.

Ama arabamiz eşimin aşırı hız yapmasindan dolayi bozuldu.
Motor yanmış.
Bende dedim ki bayramin ikinci günü otobüsle gidelim zaten iki saatlik yol. Babam da bizi alacaktı. Araba yapilinca da sen gelir arabayi alirsin ( esimin geldigi gun bende ailemle donecektim )
Yok bu beyefendi otobüs sevmiyormus .
Yapilinca gideriz dedi. Geleli 5 gün oldu gidemedim.
Ki beklemek anlamsiz. araba yapilana kadar benim memleketi de aradan cikaralim dedim .
Günlerdir bekliyorum. Ağlıyorum bütün akrabalarım orda hepsi bugün gidiyor. Araba da yarin çıkacak.
Şu an eşime çok kırgınım. Haksiz miyim.
2 saatlik yolu gitmek istemedi. Şimdi de diyecek araba cikinca senin memlekete gidelim diye. Niye gidiyim ki memlekette kimse kalmadi evimize dönelim diyorum. Çok kirginim gözümde koydu benim ağlıyorum haksız mıyım: (
Elmas bütün konularını biliyorum hatta yorumda yapıyordum evlenmek için çok zorluk çektin ki sonunda baban razı geldi vermeye ve eşini el üstünde tuttu işe yerleştirdi,düğününü yaptı evinin eşyalarını baban aldı neredeyse yeri geldi harçlık bile verdi eşine o zaman nişanlındı şimdi eşinin yaptığı resmen haksızlık babana karşı eşinin gitmesi gerekti senin ailenin yanına bunca fedakarlığına ragmen.

Elmas bütün konularını biliyorum hatta yorumda yapıyordum evlenmek için çok zorluk çektin ki sonunda baban razı geldi vermeye ve eşini el üstünde tuttu işe yerleştirdi,düğününü yaptı evinin eşyalarını baban aldı neredeyse yeri geldi harçlık bile verdi eşine o zaman nişanlındı şimdi eşinin yaptığı resmen haksızlık babana karşı eşinin gitmesi gerekti senin ailenin yanına bunca fedakarlığına ragmen.
Çok haklısın abla düşünmesi lazımdı.
Şimdi ne yapiyim peki gidiyim mi memlekete

Back
X