Kim haklı

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Erkek arkadaşıma çok kızgınım.
Bu akşam görüsme planımız yoktu. Kız kardeşim şehir dışından gelicekti. ben işteyken Erkek arkadaşım dedi ki sizi gezmeye götüreyim seni de özledim. Normalde yarın aksam goruscektik.
Olur dedim. Sonra evle görüstüm bir yere gidicekmişiz ailecek.
Neyse işten ciktim erkek arkadaşımın evinin orda isim vardı yazdım yarım saat kahve içelim in asaği diye. Duş alayim bekle dedi. Dedim annemler gelene kadar az vaktim var seni de göreyim. Sarjim da bitiyordu. Saçım kötü vs dedi çıkamazmiş duş almadan. Gitceğimiz yer evinin yanı. Çok abarttığını düşünuyorum.o sirada sarjim bitti sinirlendim boyle yapmasina. Atm de kartımı bloke ettim o sinirle işlem yaparken. Sarjim bitince de misafir gitceğimiz yere gitmek zorunda kaldim. Sonra baya kizdim yarim saat kahve icin cikabilirdin her gun duş aliyosun zaten diye. Yok huyum boyle hayatta cikmam bu halde falan yazmış. Beni haksız çikardi resmen. O sinirler kartimi da iptal ettim iyice sinirim bozuldu. Sizce ben mi abarttim. Bana dedikleri iyice sinirimi bozdu yok iyi değilsin sen bilmem ne tarzi laflar söyledi.

Benim erkek kardesimde ole hergun dus aldigi halde asla asla disari cikmaz kiz arkadaslarida alisiyor.
Ama dogru mu degil tabi ki

Benim erkek kardesimde ole hergun dus aldigi halde asla asla disari cikmaz kiz arkadaslarida alisiyor.
Ama dogru mu degil tabi ki
Tamam dusunu alsın da zaten vaktim az yarim saat kahve icmek icin cikabilirdi diye dusunuyorum. Saçım bilmem ne deyince kudurdum ya ne naz niyazmiş

Çok abartmışsınız bence. Civarda işiniz var diye illa görüşmeniz şart değil ki zaten yarın görüşecekmişsiniz normal planda.

Yine de bozulmayı anlarım, yanına gelmedi diye trip atarsın belki bana bi kahve borçlusun filan diye takılırsın :) ama kart bloke edecek kadar sinirlenmek aşırı olmuş.

Çok abartmışsınız bence. Civarda işiniz var diye illa görüşmeniz şart değil ki zaten yarın görüşecekmişsiniz normal planda.

Yine de bozulmayı anlarım, yanına gelmedi diye trip atarsın belki bana bi kahve borçlusun filan diye takılırsın :) ama kart bloke edecek kadar sinirlenmek aşırı olmuş.
Gezmeye götürcekti zaten bizim ailecik planimiz olunca onun da gönlü olsun diye yarim saatim var kahve icelim o zaman dedim

Gene senin için çıkamamış öle, iyi görünmek istemiş. He tabi sacma senin açından ama onun açısından da öyle. Hemen adım adıp haklılığını ele verme böle böle tepene biner. Birz sessiz kal soğuk kal bir kaç güne keşke inseydim demeye başlar

Gene senin için çıkamamış öle, iyi görünmek istemiş. He tabi sacma senin açından ama onun açısından da öyle. Hemen adım adıp haklılığını ele verme böle böle tepene biner. Birz sessiz kal soğuk kal bir kaç güne keşke inseydim demeye başlar
Anlıyorum onu da ama kendimi kotu hissediyosam cıkmam huyum bu falan diye konuşunca tep attı. Saç ya alt tarafi

Ben seni haklı buldum. Sonuçta senden çekinmemesi lazım. Yarım saat seni görmek için aşağıya inememesi saçma geldi. Aynı şeyi sen yapsan ohoo neler neler der

Gezmeye götürcekti zaten bizim ailecik planimiz olunca onun da gönlü olsun diye yarim saatim var kahve icelim o zaman dedim
Anladım canım da kendini bu kadar yıpratacak bir olay yok ortada. Salla gitsin boşver. Şimdi okudum, yoğun çalışıyorum şu sıralar yazmışsın, işle ilgili filan stresliydin de bu da üstüne tuz biber mi ekti acaba?

Ben seni haklı buldum. Sonuçta senden çekinmemesi lazım. Yarım saat seni görmek için aşağıya inememesi saçma geldi. Aynı şeyi sen yapsan ohoo neler neler der
Hadi uzak bi yere gezmeye gitsek anliycam. Evinin yanı yani yarım saat. Iş çıkışı ne halde yanina gidiyorum sırf onu görmek için ben de diyorum bazen bakimsizim kusura bakma falan diye hayir cok guzelsin diyo kapaniyo konu

Saçı kötü diye mi çıkmadı yani doğru mu anladım:KK48:
"bari balkona çık iki dk göreyim seni" deseydin:KK45:

Yarin zaten görüşecekmissiniz. Cocuk bugunde cikmayi teklif etmis ama siz aile gezmesi diye iptal etmissiniz sonrada yarim saat icin insanin iki ayagini bir pabuca sokmaya ugrasiyorsunuz. Ben sizi hakli bulamadim. Acele ettirilmesinden hic hoslanmam. O kadar goresi olan benimle bulusurdu derim yani. Siz gel dediginizde zınk diye orada bitmek zorunda degil.

Yarin zaten görüşecekmissiniz. Cocuk bugunde cikmayi teklif etmis ama siz aile gezmesi diye iptal etmissiniz sonrada yarim saat icin insanin iki ayagini bir pabuca sokmaya ugrasiyorsunuz. Ben sizi hakli bulamadim. Acele ettirilmesinden hic hoslanmam. O kadar goresi olan benimle bulusurdu derim yani. Siz gel dediginizde zınk diye orada bitmek zorunda degil.
Valla ben her türlü fedakarliği yapiyosam bana saç maç deyip naz yapiyosa boyle sinirleniyorum

Back
X