- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
Öyle dedi valla.. sonra da pisim dediSaçı kötü diye mi çıkmadı yani doğru mu anladım
"bari balkona çık iki dk göreyim seni" deseydin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle dedi valla.. sonra da pisim dediSaçı kötü diye mi çıkmadı yani doğru mu anladım
"bari balkona çık iki dk göreyim seni" deseydin![]()
Olabilir canim bu kadar kati olması beni üzdü bi saç içinAnladım canım da kendini bu kadar yıpratacak bir olay yok ortada. Salla gitsin boşver. Şimdi okudum, yoğun çalışıyorum şu sıralar yazmışsın, işle ilgili filan stresliydin de bu da üstüne tuz biber mi ekti acaba?
O an oda sinirle öle demiş. Belkide egosundan dememiştir utandım böle gelemezdim vs. Aman salla. Konuşuyonuzmu suan aranız nasılAnlıyorum onu da ama kendimi kotu hissediyosam cıkmam huyum bu falan diye konuşunca tep attı. Saç ya alt tarafi
Sinirlendi yazma falan dedi. Aramiz gerilince sakinlesmemiz icin susalim der hep. Simdi yaziyo yanaşmaya calisiyoO an oda sinirle öle demiş. Belkide egosundan dememiştir utandım böle gelemezdim vs. Aman salla. Konuşuyonuzmu suan aranız nasıl
Öyle dedi valla.. sonra da pisim dedi
Valla ben her türlü fedakarliği yapiyosam bana saç maç deyip naz yapiyosa boyle sinirleniyorum
Sende fazla naz yapma o zaman boşver:))Sinirlendi yazma falan dedi. Aramiz gerilince sakinlesmemiz icin susalim der hep. Simdi yaziyo yanaşmaya calisiyo
Iliski rutinimiz bu şekilde. Zamanimiz az olduğunda yarim saat de olsa birbirimizi görmeye çalısırız.Ne fedakarligi yaptiniz? Aile misafirliginden once yarim saat ayirmak fedakarliksaBen istemezdim sahsen. Dogru durust vaktini ayircaksa ayirsin. Ayirmiyorsa nereye gidiyorsa gitsin aralara sokusturulmak istemem diye düşunürum. Yarim saat oturdugunla kalktigin bir olur zaten. Aylarca gorusmeseniz anlarim yarim saate sıkıstirmayi ama su durumda anlamsiz olmuş.
Kaldiki sevgiliniz benim gibi bile dusunmemis. :) Duş alip gelecekmiş sadece. Aksilik... Abartmayin bence.
Evet tabiki değil her şeyine anlayişliyimdir aslinda ama bu sefer nedense sinirim hopladıİlahi.. Renkli bi kişilik
Bi daha kapısına varmadan haber et madem anca hazırlanır sen gidene kadar
Güzel bi anı olarak kalır işte aranızda bu olay.
Takılırsın arada
Fazla takma ciddi bi durum değil bence.
Iliski rutinimiz bu şekilde. Zamanimiz az olduğunda yarim saat de olsa birbirimizi görmeye çalısırız.
Normalde de hep eli saçında. Her gün ayy saçim çok kötü lafını söylerBu rutininizse ve normalde boyle sıkıntılar cikartmiyorsa bosverin olur oyle. Bazen duş alsakta sacimiz kötü durur gun icinde ve o sekilde cikmak istememesini anliyorum ben. Eşimin bile beni cok bakimsiz halde görmesini istemem mumkunse. Herkes ayni degil iste. Oldugu gibi kabul etmek lazim bazen.
Abartmışsınız bence kndını kıtu hıssedıyodur banyo ypmadan cıkınca ya da o an kotu kokuyodur szle oyle grsmek ıstememıstrErkek arkadaşıma çok kızgınım.
Bu akşam görüsme planımız yoktu. Kız kardeşim şehir dışından gelicekti. ben işteyken Erkek arkadaşım dedi ki sizi gezmeye götüreyim seni de özledim. Normalde yarın aksam goruscektik.
Olur dedim. Sonra evle görüstüm bir yere gidicekmişiz ailecek.
Neyse işten ciktim erkek arkadaşımın evinin orda isim vardı yazdım yarım saat kahve içelim in asaği diye. Duş alayim bekle dedi. Dedim annemler gelene kadar az vaktim var seni de göreyim. Sarjim da bitiyordu. Saçım kötü vs dedi çıkamazmiş duş almadan. Gitceğimiz yer evinin yanı. Çok abarttığını düşünuyorum.o sirada sarjim bitti sinirlendim boyle yapmasina. Atm de kartımı bloke ettim o sinirle işlem yaparken. Sarjim bitince de misafir gitceğimiz yere gitmek zorunda kaldim. Sonra baya kizdim yarim saat kahve icin cikabilirdin her gun duş aliyosun zaten diye. Yok huyum boyle hayatta cikmam bu halde falan yazmış. Beni haksız çikardi resmen. O sinirler kartimi da iptal ettim iyice sinirim bozuldu. Sizce ben mi abarttim. Bana dedikleri iyice sinirimi bozdu yok iyi değilsin sen bilmem ne tarzi laflar söyledi.
Normalde de hep eli saçında. Her gün ayy saçim çok kötü lafını söyler
Yarın barışırsınız ilişkiniz tadı tuzu olmuşErkek arkadaşıma çok kızgınım.
Bu akşam görüsme planımız yoktu. Kız kardeşim şehir dışından gelicekti. ben işteyken Erkek arkadaşım dedi ki sizi gezmeye götüreyim seni de özledim. Normalde yarın aksam goruscektik.
Olur dedim. Sonra evle görüstüm bir yere gidicekmişiz ailecek.
Neyse işten ciktim erkek arkadaşımın evinin orda isim vardı yazdım yarım saat kahve içelim in asaği diye. Duş alayim bekle dedi. Dedim annemler gelene kadar az vaktim var seni de göreyim. Sarjim da bitiyordu. Saçım kötü vs dedi çıkamazmiş duş almadan. Gitceğimiz yer evinin yanı. Çok abarttığını düşünuyorum.o sirada sarjim bitti sinirlendim boyle yapmasina. Atm de kartımı bloke ettim o sinirle işlem yaparken. Sarjim bitince de misafir gitceğimiz yere gitmek zorunda kaldim. Sonra baya kizdim yarim saat kahve icin cikabilirdin her gun duş aliyosun zaten diye. Yok huyum boyle hayatta cikmam bu halde falan yazmış. Beni haksız çikardi resmen. O sinirler kartimi da iptal ettim iyice sinirim bozuldu. Sizce ben mi abarttim. Bana dedikleri iyice sinirimi bozdu yok iyi değilsin sen bilmem ne tarzi laflar söyledi.
Baştan saçım kötu dedi sonra kokuyorum lafi yapti. Sonra da diyo huyum bu çıkamam. Hic olgun gelmedi bana şaşırdim yani.Abartmışsınız bence kndını kıtu hıssedıyodur banyo ypmadan cıkınca ya da o an kotu kokuyodur szle oyle grsmek ıstememıstr
Yaza evlenicez. Bakalim aynı evde nasıl olcak bilemiyorum. Benden önce uyanıp bakimini yapıcak sanirimAhahah duşsuz çıkmam abi. Bakımlı bir erkek demek ki. Abartmışsın sen, çıkmaz çıkmaz allah allah
Ailesi evdeydi catkapı ayıp geldi gitmekgitmişken siz eve çıksaydınız