Kim haklı

Erkek arkadaşıma çok kızgınım.
Bu akşam görüsme planımız yoktu. Kız kardeşim şehir dışından gelicekti. ben işteyken Erkek arkadaşım dedi ki sizi gezmeye götüreyim seni de özledim. Normalde yarın aksam goruscektik.
Olur dedim. Sonra evle görüstüm bir yere gidicekmişiz ailecek.
Neyse işten ciktim erkek arkadaşımın evinin orda isim vardı yazdım yarım saat kahve içelim in asaği diye. Duş alayim bekle dedi. Dedim annemler gelene kadar az vaktim var seni de göreyim. Sarjim da bitiyordu. Saçım kötü vs dedi çıkamazmiş duş almadan. Gitceğimiz yer evinin yanı. Çok abarttığını düşünuyorum.o sirada sarjim bitti sinirlendim boyle yapmasina. Atm de kartımı bloke ettim o sinirle işlem yaparken. Sarjim bitince de misafir gitceğimiz yere gitmek zorunda kaldim. Sonra baya kizdim yarim saat kahve icin cikabilirdin her gun duş aliyosun zaten diye. Yok huyum boyle hayatta cikmam bu halde falan yazmış. Beni haksız çikardi resmen. O sinirler kartimi da iptal ettim iyice sinirim bozuldu. Sizce ben mi abarttim. Bana dedikleri iyice sinirimi bozdu yok iyi değilsin sen bilmem ne tarzi laflar söyledi.
Arkadaşım sakin ol bi iki gün verin birbirinize telafi kahvesi de içersiniz özlemde giderirsiniz akli selim olmakta fayda vardir :) hakli yada haksiz gormedim ben burda. Aşırı özlem var bence :))

Bir de kötü hisseder kokuyordur vs demişler de sabah duş almış Adam ne kadar kirli olabilir ya da konu sahibi aramasa idi duş almayacak gibi konuşmuş

Ama burada bence önemli olan saçı kötü iken size mi görünmek istemedi çevreye mi

Yani bakımlı olalım vs de takıntılı olmak iyi değildir

Yerde üç beş saç görünce hamile karısına neler diyen Adam konusu var civarlarda

ya açıkçası kendimi iyi hissetmiyorsam ben de çıkmazdım. benim de saç takıntım var duş almadan çıkamıyorum. haklısın aşırı sinir bozucu ama cidden insanın elinde değil. Kızmayın boş yere :)

başta "adam saçlarını önemsiyor demek ki" dedim ama sonra okuyunca saçtan farklı bir şey olabileceğini düşündüm. hani ne bileyim duş alması gerekiyordur kesinlikle ve saç demiştir. olabilir bence gayet normal.

ayrıca yarım saatlik görüşme için benim sevgilim de üstünü bile değiştirmez "pff yassy yarın zaten görüşcez" der. yaşadık böyle bir durum. takmadım bile o istemiyorsa ben neden kendimi paralayayım ki? boşverin siz de. onun sizi önemsediği kadar önemseyin.

Ben de erkek arkadasınız gibiyim :olamaz:
Agrı-sızı cektigimde o gün dus alamayacak durumda oldugum icin, hastanelerin acil servisine gitmemisligim bile var..

Bulusma fikri emrivaki sekilde oldugu icin dus almadan cıkmak istememesini normal karsılamak lazım.
Evinin önüne dahi cıkacak olsa, size öyle kötü görünmek istememis.

Ayyy bu Ada'mın saçını merak ettim

Yani uzun sarı saçları mı var bonus mu

İlk defa bu kadar saçına takık erkek duydum

Ben yaşlandım galiba lisede kaldı benim tanıdığım saçına özenen erkekler
hayır uzun da değil saçına fön bile çekmez bir şey sürmez aslında ama hep saçım saçım

Ben de erkek arkadasınız gibiyim :olamaz:
Agrı-sızı cektigimde o gün dus alamayacak durumda oldugum icin, hastanelerin acil servisine gitmemisligim bile var..

Bulusma fikri emrivaki sekilde oldugu icin dus almadan cıkmak istememesini normal karsılamak lazım.
Evinin önüne dahi cıkacak olsa, size öyle kötü görünmek istememis.
her halini görmüş biriyim. denize de gittk havuza da o zaman saç derdi yapmadı yani hiç

Bir de kötü hisseder kokuyordur vs demişler de sabah duş almış Adam ne kadar kirli olabilir ya da konu sahibi aramasa idi duş almayacak gibi konuşmuş

Ama burada bence önemli olan saçı kötü iken size mi görünmek istemedi çevreye mi

Yani bakımlı olalım vs de takıntılı olmak iyi değildir

Yerde üç beş saç görünce hamile karısına neler diyen Adam konusu var civarlarda
çevre falan değil kendini iyi hissetmiyormuş öyle. sanki kalk düğüne dedik.

Ay aynı ben. Saçımı yıkamaya üşendiğim için sokağın başındaki markete gitmediğim zamanlar oluyor benim bazen. Saçı 12 saatte yağlanan insanlar bilir bunu.

başta "adam saçlarını önemsiyor demek ki" dedim ama sonra okuyunca saçtan farklı bir şey olabileceğini düşündüm. hani ne bileyim duş alması gerekiyordur kesinlikle ve saç demiştir. olabilir bence gayet normal.

ayrıca yarım saatlik görüşme için benim sevgilim de üstünü bile değiştirmez "pff yassy yarın zaten görüşcez" der. yaşadık böyle bir durum. takmadım bile o istemiyorsa ben neden kendimi paralayayım ki? boşverin siz de. onun sizi önemsediği kadar önemseyin.
iş yerinden alayım seni az da olsa göreyim özledim ama pijamalarımı da giydim dedi. gelme o zaman dedim yani. onun çıkası yokmuş herhalde. kızdığım bi de bana atar yapıyor yok bu halde çıkamazmış huyu buymuş bu kadar basitmiş.saçı kötüymüş kokuyomuş. her sabah işe giderken de duş alır yani ne kadar kötü olabilir. ben kız halimle onla görüşeyim diye her halimle çıkıyorum özledim dediğinde. üstüne iyi değilsin sen kafan gidiyo arada dedi. bi saç için

Back
X