- 27 Ekim 2017
- 77
- 48
- 3
- Konu Sahibi derdime derman
Arkadaşım sakin ol bi iki gün verin birbirinize telafi kahvesi de içersiniz özlemde giderirsiniz akli selim olmakta fayda vardir :) hakli yada haksiz gormedim ben burda. Aşırı özlem var bence :))Erkek arkadaşıma çok kızgınım.
Bu akşam görüsme planımız yoktu. Kız kardeşim şehir dışından gelicekti. ben işteyken Erkek arkadaşım dedi ki sizi gezmeye götüreyim seni de özledim. Normalde yarın aksam goruscektik.
Olur dedim. Sonra evle görüstüm bir yere gidicekmişiz ailecek.
Neyse işten ciktim erkek arkadaşımın evinin orda isim vardı yazdım yarım saat kahve içelim in asaği diye. Duş alayim bekle dedi. Dedim annemler gelene kadar az vaktim var seni de göreyim. Sarjim da bitiyordu. Saçım kötü vs dedi çıkamazmiş duş almadan. Gitceğimiz yer evinin yanı. Çok abarttığını düşünuyorum.o sirada sarjim bitti sinirlendim boyle yapmasina. Atm de kartımı bloke ettim o sinirle işlem yaparken. Sarjim bitince de misafir gitceğimiz yere gitmek zorunda kaldim. Sonra baya kizdim yarim saat kahve icin cikabilirdin her gun duş aliyosun zaten diye. Yok huyum boyle hayatta cikmam bu halde falan yazmış. Beni haksız çikardi resmen. O sinirler kartimi da iptal ettim iyice sinirim bozuldu. Sizce ben mi abarttim. Bana dedikleri iyice sinirimi bozdu yok iyi değilsin sen bilmem ne tarzi laflar söyledi.