- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
Oha 3 sene önceki önemsiz bir konuyu önünüze getirip hakaret mi ediyor?? Eşiniz ciddi şekilde hasta tedavi olmasını filan istediniz mi, insanlara yardımcı olmak yahut çalışma arkadaşının yoğurt yiyip yemediğini bilmek, hasta babasını sormak ne zamandan beri hakaret aşağılanma sebebi oldu ki? Siz uzun zaman bu psikolojik şiddete maruz kaldığınız için artık kendinizi suçlamaya ve eşinizi haklı görmeye başlamışsınız. Eşimin okulda işi erken biterse ders çıkışları bazen erkek meslektaşım evim onun yolu üzerinde olduğu icin beni bırakır, ya da tenefüslerde arkadaşlarım hamile olduğum için halimi hatırımı sorarlar kimisi canım çeker diye elindeki yiyeceği kendinden önce bana verir, ya da o gün şık olmuşsam çok güzel olmuşsunuz derler, ben de aynı şekilde karşılık veririm filan şimdi sizin konuyu görünce o zaman eşinize göre bunlar da tam katil olmalik sebep yani, biz buna nezaket incelik diyoruz. Aşağılık kompleksi filan mı var acaba eşinizde şimdi o geldi aklıma, uç noktada yaşadığı bir kıskançlık sorunu da olabilir davranışlarının sebebi.