Kim haklı

Oha 3 sene önceki önemsiz bir konuyu önünüze getirip hakaret mi ediyor?? Eşiniz ciddi şekilde hasta tedavi olmasını filan istediniz mi, insanlara yardımcı olmak yahut çalışma arkadaşının yoğurt yiyip yemediğini bilmek, hasta babasını sormak ne zamandan beri hakaret aşağılanma sebebi oldu ki? Siz uzun zaman bu psikolojik şiddete maruz kaldığınız için artık kendinizi suçlamaya ve eşinizi haklı görmeye başlamışsınız. Eşimin okulda işi erken biterse ders çıkışları bazen erkek meslektaşım evim onun yolu üzerinde olduğu icin beni bırakır, ya da tenefüslerde arkadaşlarım hamile olduğum için halimi hatırımı sorarlar kimisi canım çeker diye elindeki yiyeceği kendinden önce bana verir, ya da o gün şık olmuşsam çok güzel olmuşsunuz derler, ben de aynı şekilde karşılık veririm filan şimdi sizin konuyu görünce o zaman eşinize göre bunlar da tam katil olmalik sebep yani, biz buna nezaket incelik diyoruz. Aşağılık kompleksi filan mı var acaba eşinizde şimdi o geldi aklıma, uç noktada yaşadığı bir kıskançlık sorunu da olabilir davranışlarının sebebi.

Eşiniz normal değil. Belki çalışmanızı istemiyor veya pozisyonunuzu hazmedemiyor olabilir. Yine de normal değil.
Geçmişteki önemsiz olayları kafaya takıp gündeme getirmek daha çok kadınlara özgüdür. Bu da genellikle adet öncesi yaşanan tatsız bir durumdur.
Eşinizin psikolojik bir rahatsızlığı olabilir. Kendinizi suçlu hissetmeyin, sizi üzmesine izin vermeyin.

Canim sen eşine niye herseyi anlatiyorsun ya eşinde anormallik var bence ruh sagligi bozuk yoksa senin yaptiklarin normal şeyler yani olmasi gerektigi gibi sen peki esinin basina yasadiginiz olaylari kakiyormusun eger basina kakıyorsan oda aynisini sana yapiyordur
Yok canım. Geçmişle yaşamam ben. Hatta bu konuları tekrar ediyor muyum diye örnek vererek anlatıyorum. Ben o ana ve o andaki soruna odağımdır. Konuşup çözmek isterim.

Yok canım. Geçmişle yaşamam ben. Hatta bu konuları tekrar ediyor muyum diye örnek vererek anlatıyorum. Ben o ana ve o andaki soruna odağımdır. Konuşup çözmek isterim.
Bende oyleyim gecmisimle asla yasamam ama demekki senin eşin takintili yada baska birseylerden stres yapıp mesela is araba kendi ailesi vs.vs. onun sinirini stresini senden cikartiyo olabilir bence esini karsina alip konusmalisin neden boyle yapiyorsun diye sakin sakin sebep nedir sorunun varsa beraber cozelim gibi

Oha 3 sene önceki önemsiz bir konuyu önünüze getirip hakaret mi ediyor?? Eşiniz ciddi şekilde hasta tedavi olmasını filan istediniz mi, insanlara yardımcı olmak yahut çalışma arkadaşının yoğurt yiyip yemediğini bilmek, hasta babasını sormak ne zamandan beri hakaret aşağılanma sebebi oldu ki? Siz uzun zaman bu psikolojik şiddete maruz kaldığınız için artık kendinizi suçlamaya ve eşinizi haklı görmeye başlamışsınız. Eşimin okulda işi erken biterse ders çıkışları bazen erkek meslektaşım evim onun yolu üzerinde olduğu icin beni bırakır, ya da tenefüslerde arkadaşlarım hamile olduğum için halimi hatırımı sorarlar kimisi canım çeker diye elindeki yiyeceği kendinden önce bana verir, ya da o gün şık olmuşsam çok güzel olmuşsunuz derler, ben de aynı şekilde karşılık veririm filan şimdi sizin konuyu görünce o zaman eşinize göre bunlar da tam katil olmalik sebep yani, biz buna nezaket incelik diyoruz. Aşağılık kompleksi filan mı var acaba eşinizde şimdi o geldi aklıma, uç noktada yaşadığı bir kıskançlık sorunu da olabilir davranışlarının sebebi.
Maalesef öyle. Tedavi olmasını başlarda çok söylüyordum. Sonra Vazgeçtim. Hatta haklılığımı unuttum. Şimdi kendisi gideceğim diyor. Bende kendi iyiliğin için gitmelisin. İster git ister gitme dedim.

Bende oyleyim gecmisimle asla yasamam ama demekki senin eşin takintili yada baska birseylerden stres yapıp mesela is araba kendi ailesi vs.vs. onun sinirini stresini senden cikartiyo olabilir bence esini karsina alip konusmalisin neden boyle yapiyorsun diye sakin sakin sebep nedir sorunun varsa beraber cozelim gibi
Aile iş vs stresi çok büyük. Ben artık çok mutsuz ve yorgunum. Ne yapacaksa kendi yapacak. Boşanma süreci veya herhangi bir noktada küfür aşağılama istemiyorum diye çok net konuştum.

Alacaksın karşına bir daha bu konu açılırsa seni boşarım diceksin haa beğenmiyorsan işte kapı işte sapı diyeceksin seviyorum diyosan da unut yoksa her bi hatanda evi başına yıkarım diceksin bariz kompleks yapmış seninki

Is arkadaslariniz konumunuzdan dolayi size cok saygili davraniyorlar ama esiniz konumunuz geregi sizi asiri kiskaniyor da olabilir sanirim sizi paylasamiyor

canım ya sen kendinden şüpheye düşmüşsün zaten hasta olma ihtimali yüksek. Böyle saçma sapan şeyler için insanın kendini savunması bile komik.
Yazık sana ınş kabul eder de bir doktora ya da terapiste gidersiniz, böyle ömür geçmez çünkü

Bu konu şey gibi olmuş psikoloğa gerçek hastalar gitmez, hastaların hasta ettikleri gider. Öyleki siz kendinizde suç aramaya başlamışsınız. Yani bu gösteriyorki karşı taraf suçlama yöntemiyle kendini bastırıyor. Şaka gibi. 3 yıl önce kime ne verdim kimden ne aldım ben hatırlayamam tehlikeli durum gibi geldi

Evi terkettim. Birkaç gün önce. Aradı kafanı topla evine dön dedi. Kararım kesin dedim. Son durum bu.

Biz mahkeme değiliz ama eşinizin savunulcak bir tarafı bile yok hadi diyelim birinde haklı falan ee diğerleri hasta bi tip eşiniz

Adam resmen fena kıskaniyo sizi. Ama fazla bu kadarı. Normal olaylar bunlar işyerine aile gibi olunuyor .doğal olarak insanlar bir birinin huyunu zevkini tarzını biliyor.bunlar çok normal
Eşiniz anormal
.ıyi yapmışsınız hatasını anlasın. Bir ömür bu olaylar yaşanacak duracak siz hep bu olayların hakaretini mi yaşayacaksınız. Ayıp valla kocanıza çok yayıp yaptıkları.

Evi terkettim. Birkaç gün önce. Aradı kafanı topla evine dön dedi. Kararım kesin dedim. Son durum bu.
Hakaret etmesi çok kötü. Belli ki sizi deli gibi kıskanıyor. Bir aile terapistine veya eşiniz psikolağa giderse düzelebilir diye düşünüyorum. Evide terkettiniz burnu iyice sürtecektir. Belki aklı başına gelir bir şans daha vermenizden yanayım

Tekrar merhaba. Eşimden ayrıldım iki haftadır ayrıyız. Kendisinin cebinde beni ara lütfen yaşanmışlıklara saygın varsa yazan not bulmuştum. Neyse arayıp her konuda beni suçluyor. Notla ilgisi yokmuş. Evine dön falan. Kızlar dönmek istemiyorum. Bir sürü aksilik yaşıyorum. Çok kötü ruh halindeyim. Destek olun güçlü olmam dönmemem için.

Tekrar merhaba. Eşimden ayrıldım iki haftadır ayrıyız. Kendisinin cebinde beni ara lütfen yaşanmışlıklara saygın varsa yazan not bulmuştum. Neyse arayıp her konuda beni suçluyor. Notla ilgisi yokmuş. Evine dön falan. Kızlar dönmek istemiyorum. Bir sürü aksilik yaşıyorum. Çok kötü ruh halindeyim. Destek olun güçlü olmam dönmemem için.
Lutfen kendinizi gucsuz hissetmeyin isiniz gucunuz var hem.niye donuyorsunuz ki eve

Lutfen kendinizi gucsuz hissetmeyin isiniz gucunuz var hem.niye donuyorsunuz ki eve
Kaza yaptım. Şuan kaldığım evi su bastı. Ruhum daralıyor. Mutsuzluk ta tavan yaptım. Sanki dahada kötü olacak. Evime dönmeyi düşünmüyorum ama çok mutsuzum şuan.

Kıyamam size ya nelerden hakaret yemişsiniz.. bu not olayı nedir eşinizin cebine başkası mı atmış?

Kaza yaptım. Şuan kaldığım evi su bastı. Ruhum daralıyor. Mutsuzluk ta tavan yaptım. Sanki dahada kötü olacak. Evime dönmeyi düşünmüyorum ama çok mutsuzum şuan.
hersey daha iyi olacak caninizi sikmayin kaza olayi zaten bunlardan bagimsiz suan kaldığıniz ev neresi yeni bir ev mi tuttunuz bir arkadasiniz akrabaniz falan varsa onda kalin

Eşinizde aşağılık kompleksi oluşmuş. Siz iyi bir konumda çalıştığınız, çalışanlarıniz tarafından sevip sayildiginiz için sizi tasiyamamis. Bu açığını da sizi asagilayarak kapatmaya kendini tatmin etmeye çalışıyor. Ayrılınca birçok sorun yaşanıyor hayat yalnızken kolay değil ama pes etmeyin. Çok yakında herşey yoluna girer duzeniniz oturur. Kimsenin şize hakaret küfür etmeye hakkı yok

Back
X