Kim haklı?

Öyle olacak bundan sonra zaten. Karışmak değildi benim yaptığım bayram diye amcana 5 dk gidelim dedim demez olaydim :KK70:
Karışmak derken genel anlamda söyledim, amcaya ziyaret için değil orda doğru olanı yapmışsınız. Ben en çok orta kattaki eltiyi sevmedim tam bir karıştırma ustası:KK48:

Ben neden özür dilediğinizi anlayamadım??
Bu kadar poh pohlamayın insanları.
Ayrıca sizlik bir durum yokmuş. Büyük diye hatır yapmak istemişsiniz. üstelik ameliyat da olmuş.
Sizin geçiminizi onlar mı karşılıyor da bu kadar çekindiniz?
Bu kadar taviz vermeyiniz kendi kararlarınız olsun ve siz ayrı bi ailesiniz.

Karışmak derken genel anlamda söyledim, amcaya ziyaret için değil orda doğru olanı yapmışsınız. Ben en çok orta kattaki eltiyi sevmedim tam bir karıştırma ustası:KK48:
Iste onun icin bende diyorum ki söylediği laflarin doğru olduğu ne malum ben kvaldeme de söyledim duydugunla kalma git sor bana terbiyesiz demissin öyle söyledi ne terbiyesizligimi gördün de dedim. Kvaldem ilk zamanlar çok çekmiş 2 eltisindende ve 2sininde çocuğu olmamış bunu hep kıskanmışlar hep çocukları çekmeye çalışmışlar belkide bundan dolayı gucenmistir çocuklarımı benden çektiler diye hissetmistir yani

kimseye yaranamazsınız o yüzden boşverin içinizden nasıl geliyor ise o şekilde davranın o insanların size zararı yoksa bencede gidin

Iste onun icin bende diyorum ki söylediği laflarin doğru olduğu ne malum ben kvaldeme de söyledim duydugunla kalma git sor bana terbiyesiz demissin öyle söyledi ne terbiyesizligimi gördün de dedim. Kvaldem ilk zamanlar çok çekmiş 2 eltisindende ve 2sininde çocuğu olmamış bunu hep kıskanmışlar hep çocukları çekmeye çalışmışlar belkide bundan dolayı gucenmistir çocuklarımı benden çektiler diye hissetmistir yani
Aman o zaman kadın kafasını dinlesin, konuşmasın. Biraz siniri geçsin sizide anlayacak.

Bizimde aramiz gorumcemle limoniydi eşimi ablasina zorla götürdüm, kustuklerini anlayınca kvalideme de ben gidelim hadi nolmus bi yüzyüze konuşalım dedim götürdüm benim duygusalligimdan heralde yanan benim başım oluyor içinde kin nefret tasiyana bisey olmuyor rahat oluyorlar valla hangisi iyi anlamadim
sende rahat ol gormezden duymazdan gel allah kimseyi kimseye muhtac etmesin sonradan allah cikariyor b3n buna inaniyorum

normal bır aıle kendı arasında küs olsalar bıle sızlere bız küssek de onlar sızın buyugunuz akrabanız bız küser barısırız bızım sorunumuz sız bayrama gıdın gecmıs olsuna gıdın bız barısırız sız mahcup kalırsınız derdı

ama sızın buyukler ıyı buyuk degılmıs ıyı buyuk kotuyu de ıyı eder sızınkıler yanlıs yolda küserlerse küssünler kendılerı bılır cocuk gıbı küsmeyı marıfet sanmıslar kendılerınce bosverın

Back
X