Kim haklı ?

Koca insanı niye deniyorsunuz?
Ayrıca şimdi emin olduk, resmen inat için çağırmışsıniz işte madem tamam dese de kabul etmeyecektiniz.
Ben virüs yüzünden kabul etmeyecektim. Ama tekliflerini de bekledim. Bu açıklamayı da yaptım kendisine annemin. Neyin inadını yapabilirim ki ?? Sağlık sorunu olan benim ablamın bir ihtiyacı yoktu o sıra. Onu engelleyecek bir şey istemedim

Ben tamam geleyim deseydi bile kabul etmeyecektim. Sadece tepkisini vereceği cevabı merak ettim. Bahanelerini duymak istedim.

Bu cevap sizin de pek sütten çıkmış ak kaşık olmadığınızı gösteriyor bence. İlk cevabım geçerli, ablanıza inat olsun diye çağırmışsınız. Şu durumda konuya yorumum; haksız değilsiniz ama haklı da değilsiniz...

Annenizi niye deniyorsunuz?
Ayrıca şimdi emin olduk, resmen inat için çağırmışsıniz işte madem tamam dese de kabul etmeyecektiniz.
Abla da bu negatif enerjiyi hissettiyse etkiye tepki olarak kendi de öyle davranmış.
Ayrıca şu zamanda virüs olmadaydı annemi gerçekten Yanımda isterdim :(

Bu cevap sizin de pek sütten çıkmış ak kaşık olmadığınızı gösteriyor bence. İlk cevabım geçerli, ablanıza inat olsun diye çağırmışsınız. Şu durumda konuya yorumum; haksız değilsiniz ama haklı da değilsiniz...
Neden ablama inat olsun ki ?
Annemden beklediğim desteği ablamdan da bekledim. Bana göre ikisinin birbirinden bir farkı yok. Annem hatasını fark edip adım attığı için konuşuyorum ama hala kırgınım. Anneme kal derken ablamın böyle bir tepki vereceğini beklemiyordum. Bilmeyerek neyin inadını yapayım. Nişanı yapmasına annemin ve babamın izin vermesine çok kızdım ama koskoca insanlar ne desem fikirlerini değiştirmediler. Neyse size göre inat yapmış olayım sorun değil

Haklısınız.Bence nişana gitmeyın evde olmamız gerekıyor.Bence tavrınızı belli ettınız ve onlardan adım gormeyene kadar da hiç bir sey yapmayın.

Ben bir teklif bekledim. Yanımda olmak istediklerini bilmek istedim.

İki mesaj da size ait. Konuya daha yorumum yok.
Ablayla yarışmaya çalışmışsınız, o da altta kalmamış hepsi bu.
Neyin yarışı pardon. Nişanının olduğu gün çağırsam haklısınız da sağlık söz konuşurken ben değil kim olursa olsun yarış söz konusuysa evet o kişi kazanır. İnanın yarış vs bir konuyla yargılayamazsınız. Ablama yaklaşımımı yaşanılanları yakınlığı bilmeden bir kaç cümle yeterli değil bu yargıya

İki mesaj da size ait. Konuya daha yorumum yok.
Ablayla yarışmaya çalışmışsınız, o da altta kalmamış hepsi bu.
Ya ortada bir sağlık sorunu var. Durduk durmadık yere yapılan bir naz değil. Erken doğum riskim var ve yatmam gerekiyor. İki çocuk ev işleri onların düşünmesi gerekmez mi yardım edelim diye. Kabul etmeme sebebim virüstür.

Ben sadece ablaya değil, anneye de küserdim. Bak ablan da böyle diyor tarzı konuşmuş. O da abladan farklı değil.
Zaten çok mesafeli konuşuyorum. Aradığı için uzatmadım. Ablamda arasa uzatmazdım. Ama neyin ne olduğunu kötü günümde görmüş oldum.

Annenizi niye deniyorsunuz?
Abla da bu negatif enerjiyi hissettiyse etkiye tepki olarak kendi de öyle davranmış.
Ha yani onların teklif etmemesi pozitif
Benim sebebini merak etmem negatif enerji

Ben size annenizi neden kabul etmiyorsunuz demedim ki, virüs ortamında zaten kabul etmemelisiniz. Ben size madem kabul etmeyeceksiniz o halde kadını neden deniyorsunuz dedim, çünkü siz söylediniz denemek için çağırdım diye.

Sizin söylemediğiniz bir şeyden değil bizzat sizin mesajlarınızdan çıkarım yapıyoruz. Madem bilmediğimiz durumlar olduğunu düşünüyorsunuz, o halde kendinizi düzgün şekilde ifade edin ki biz de sağlıklı yorumlar yapabilelim.

Ama ben konuyu gayet anladığımı, sadece cevaplarımın sizi tatmin etmediğini düşünüyorum.
Maalesef buna yapabilecek bir şey yok çünkü burası sadece onaylandığınız bir platform değil, onaylanmamayı da göze aldığınızda konu açmanızı öneririm.

Kusura bakmayın biraz ağır olacak ama ablanızın kocasızlık başına vurmuş, ailenizide ablanız için evde kalmasın moduna girmiş gibi bir hali var. Dünya alt üst olmuş, Türkiyede en iyimser tahminle 40.000 can kaybı bekleniyor, ama hayırlı iş mazallah şakaya gelmez, kocayı başkası kapar kafasıyla milletin canını tehlikeye ata ata parmağına yüzük geçirmeye çalışıyor ablanız, ailenizde buna çanak tutuyor. Ben sizin yerinizde olsam ablama mesafemi koyardım. Hadi sizin durumı falan geçtim, bence sizin yanınıza gelmeleride yanlışta, bu kadar bencil düşünen kafa yapısındaki insan eninde sonunda sizin sağlam canınızı yakar.

Ben size annenizi neden kabul etmiyorsunuz demedim ki, virüs ortamında zaten kabul etmemelisiniz. Ben size madem kabul etmeyeceksiniz o halde kadını neden deniyorsunuz dedim, çünkü siz söylediniz denemek için çağırdım diye.

Sizin söylemediğiniz bir şeyden değil bizzat sizin mesajlarınızdan çıkarım yapıyoruz. Madem bilmediğimiz durumlar olduğunu düşünüyorsunuz o halde kendinizi düzgün şekilde ifade edin ki biz de sağlıklı yorumlar yapabilelim.
Ama ben konuyu gayet anladığımı, sadece cevaplarımın sizi tatmin etmediğini düşünüyorum.
Maalesef buna yapabilecek bir şey yok çünkü burası sadece onaylandığınız bir platform değil, onaylanmamayı da göze aldığınızda konu açmanızı öneririm.
Haklısınız denemek yerine direk soradabilirdim ama bir umut direk kabul eder geleyim der diye gelmesini istedim.
Benim anlamak istediğim zaten gelmek istemedikleri için mi teklif etmediler virüsten dolayı bizi düşündükleri için miydi cevabımı da aldım.
Her türlü yoruma açığım sıkıntı yok. Sadece söylediğiniz yoruma katılmadığımı açıkladım size. Yorumlarınızda özgürsünüz. Platformun gayet farkında olarak açtım konuyu. Çoğunluğun fikirleri size yakın olursa oturur bir tekrar gözden geçiririm davranışımı.

Kusura bakmayın ama biraz ağır olacak ama ablanızın kocasızlık başına vurmuş, ailenizide ablanız için evde kalmasın moduna girmiş gibi bir hali var. Dünya alt üst olmuş, Türkiyede en iyimser tahminle 40.000 can kaybı bekleniyor, ama hayırlı iş mazallah şakaya gelmez, kocayı başkası kapar kafasıyla milletin canını tehlikeye ata ata parmağına yüzük geçirmeye çalışıyor ablanız, ailenizde buna çanak tutuyor. Ben sizin yerinizde olsam ablama mesafemi koyardım. Hadi sizin durumı falan geçtim, bence sizin yanınıza gelmeleride yanlışta, bu kadar bencil düşünen kafa yapısındaki insan eninde sonunda sizin sağlam canınızı yakar.
Üzülerek söylüyorum ama çok doğru bir analiz :/ İkinci evliliği olacak ve çok acele ediyor. Ama ben söyleyince haliyle niye bu kadar takıldın buna herkes hayırlı iş ertelenmez diyormuş da ben virüs diyormuşum 😡

Haklısınız denemek yerine direk soradabilirdim ama bir umut direk kabul eder geleyim der diye gelmesini istedim.
Benim anlamak istediğim zaten gelmek istemedikleri için mi teklif etmediler virüsten dolayı bizi düşündükleri için miydi cevabımı da aldım.
Her türlü yoruma açığım sıkıntı yok. Sadece söylediğiniz yoruma katılmadığımı açıkladım size. Yorumlarınızda özgürsünüz. Platformun gayet farkında olarak açtım konuyu. Çoğunluğun fikirleri size yakın olursa oturur bir tekrar gözden geçiririm davranışımı.

Pesin hükümlü davranıyorsunuz
Söyle söyleyeyim,
Kayınvalidem, gorumcemin evine gidip gelmeye devam ediyor
Okullar kapandığı için, hem çocuklara yardim ediyor, hem görümcem doktor ama dogum izninde, durum kötüye giderse izinler iptal edilirse cocuklara kayınvalidem bakacak diye bir ayağı orada
Zaten gorumcemin eşi de çalışmaya devam ediyor.
Öte yandan 14 marttan beri biz kimse ile görüşmedik, kimseyi kabul de Etmedik.
Bizim izolasyonumuz daha sağlam.
Kayınvalideme anne gel 3 çocukla yapamıyorum desem, gelmez.
Kızım Biz sizin kadar dikkat etmedik der
Onlar zaten belli bir riski göze Almış ve o sekidir yaşıyor
Sizinkiler de kendileri için riski göze almış olabilir ama siz hamilesiniz.

Ben olsam böyle düşünür, kimseyi de denemeye kalkmazdım.
Siz kendi kendinize ablanızla sizin arasında seçime zorlamissiniz annenizi.
Ki ablanızı seçmemiş, kendini ifade edememiş de olabilir.

Söyle söyleyeyim,
Okullar kapandığı için, hem çocuklara yardim ediyor, hem görümcem doktor ama dogum izninde, durum kötüye giderse izinler iptal edilirse cocuklara kayınvalidem bakacak diye bir ayağı orada

Ablamı seçeceği bir durum olduğunu düşünmüyorum sizce var mı ?
Ben ablamın tabi git anne hatta bende gidebilirim demesini bekledim. Cevabı beni oldukça şaşırttı. Yani şu durumda annemin bir seçim hakkı olacağını bile düşünmedim desem fazla mı bencil olurum bilmiyorum.

Söyle söyleyeyim,

Ben ablamın tabi git anne hatta bende gidebilirim demesini bekledim. Cevabı beni oldukça şaşırttı. Yani şu durumda annemin bir seçim hakkı olacağını bile düşünmedim desem fazla mı bencil olurum bilmiyorum.

Anneniz de ablanız da size gelmemeli zaten.
Yani esas sizi seçecekleri bir durum olamaz
Belli ki dikkatsiz, affınıza sığınarak söylüyorum, şu zamanda nişan yapıyorlarsa cahil insanlar.
Siz şu durumda var olamazsınız hayatlarında zaten
Ablanızın gitme, babama bakamam, demesi de bir sinirle ağızdan cıkmış bir şeydir. Belli ki ne ne yaptığının ne de ne dediğinin farkında..
Bence dert etmeyin
Ablanız için gerdi adım Atmayın
Msseleyi uzatarak Annenizi üzmeyin

Back
X