İyi geceler herkese..bir saat önce mutfağı topladım ben her gece çöpün arkasındaki toprak tepeciğe hayvanlar için artan yiyecekleri bırakırım.eşim benden kahve istedi bende "artıkları dökeceğim,sen dök ben kahveyi yapayım"dedim o yok uğraşamam dedi.o zaman ben dökmeye gidiyorum deyince kahve öyle git dedim ben hem dökmeye gitme hem hemen iste dedim neyse döktüm geldim kahve istitormusun dedim bana dişlerinin arasından git dedi öbür odada trip yapıyor konuşmuyor.
Durum aynen öyle maalesef,yardım nedir bilmez herşey banabakar.Kendisi doğulu değil ama kadın-erkek bakış açısı çok iğrenç,"gel dediğim zaman geleceksin lafımın üstüne laf söylemeyeceksin diyor"ben de asla o karakter de biri değilim çok kavgalar ettik baba evine gettim ama bi şekilde devam ettik.onlar da bütün erkekler öyle,hep ben tek ben diyorlarYapıp öyle ciksaydin diyen hanımlar,bu adam aciz mi ? Kendi kahvesini yapamıyor mu ki,bu sebepten trip atıyor ? Ondan ne olacak,bundan ne olacak,yapiverseydin nolcak,diye diye totolari kalkıyor bu kocaların ,sonra kendilerini şehzade zannedip hiç bir işin ucundan tutmuyorlar.
Durum aynen öyle maalesef,yardım nedir bilmez herşey banabakar.Kendisi doğulu değil ama kadın-erkek bakış açısı çok iğrenç,"gel dediğim zaman geleceksin lafımın üstüne laf söylemeyeceksin diyor"ben de asla o karakter de biri değilim çok kavgalar ettik baba evine gettim ama bi şekilde devam ettik.onlar da bütün erkekler öyle,hep ben tek ben diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?