Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

Hoh bu ne??? çocuk kaçmıştır umarım.

Tamamen haksızsınız. 10 gündür tanıdığınız kişinin kiminle konuştuğundan sizene? Hesap vermek zorunda değil bence. İlkinde kibarlık yapmış atmış foto ki ben olsam foto falan göndermezdim. Tamam tanımıyorsunuz ama bu şekilde yaparak uzaklaştırırsınız kendinizden. Güven demek telefon görüşmelerini takip etmek demek değil. Ciddi bir sorun bu bana kalırsa.

aslında bu benim 2. üyeliğim baya eski üyeyim yönetimin de haberi var

güven problemim var kimseye güvenemiyorum hep aldatıyor mu acaba düşüncesi daha önce fena şekilde aldatıldım 2 kere
bu enerji olayına pek öyle aman aman inanmam ama cidden bence çekiyor olabilirsin dedim
sürekli birşeyi düşününce oluyor
bence buna odaklanmayı bırak ilişkinde
eğer olursa ortaya çıkar er ya da geç zaten

Ben bu yaptığını ne zaman haklı bulurum? Aldatılırsın affedersin ama içinde bi şüphe olur, o zaman kanıt istersin, haklı bulabilirim. Ama adamın neyini gördün de inanmıyorsun?

Hani diyorsun ya ''ama yalan söylemese atardı'' Hayır canım, kendisine güvenmediğin için atmadı. İspatlamak zorunda olmadığını düşündüğü için atmadı. Sen bu huyla devam edersen kimseyle evlenemezsin. Özür dilemesi gereken sensin. Gurur yapman da çok yersiz.

Senle tanışmadan önce bu çocuk telefonu kullanmıyor muydu? Kimseyle konuşmuyor muydu? Arkadaşı yok muydu? Sen geldin diye onların hepsiyle konuşmayı mı kessin saçmalığa bak! Konuştuğu bi kız olsa zaten, senle değil onla evlilik hazırlıkları yapar, seni değil onu istemeye gider.

Bırak şu huylarını yoksa evde kalırsın.

o ne ya :) haksızsın evet 10 günde tanıdığın birine bu baskı ne ya ? hem güvenme de hemen ama bana biri resim at dese hasta mısın nesin derim ? konuşabilir bir saat yine konuşabilir benim hiç aklıma gelmemişti resim olayı ! adam ismini değişir gene resim atardı konuştuğunun ? ben anneme bu yüzden sinirim bozuk desem değil 10 gündür tanıdığım adamı aramak ağzımın üstüne şaplatırdı manyak mısın diye düşünemiyorum uzun süre ilişkideki adama baskıyı

Sosyal deney falan mi yapiyorsunuz? Ciddiyseniz tedavi olmayi falan dusunmez misiniz?

Konunun yarısını cinnet noktasına geldiğim için okumamıştım yeni okudum.
Neyse ki oğlan gerçek yüzünü gördüm demiş.
Allah yolunu açık etsin iyi kurtuldu.
Kabul etmiyorsunuz ama hastasınız hemde ileri derecede

aslında bu benim 2. üyeliğim baya eski üyeyim yönetimin de haberi var

güven problemim var kimseye güvenemiyorum hep aldatıyor mu acaba düşüncesi daha önce fena şekilde aldatıldım 2 kere

Emin ol her aldatılan sen gibi davranmıyor, ayrıca senin geçmişte aldatılmanın sorumluluğu hayatına yeni giren kişi almak zorunda değil.. Git tedavi ol ..
Ayrıca da fotoyla falan kanıtlanmaz canım bir kızla konuşsa saklaması o kadar basit ki ..
Ama bu tavrınla seni sağlıklı bir insan asla çekmez ..

neden peki? mekanı görmek için mi mesela?nerede diye?

Mekan değil, kiminle konuştuğunun resmini istiyormuş sadece.
Mesela en son konuşulanlar, dakika saat falan bilgisi var.
ekran resmi çekip göndermesi ve kiminle konuştuğuyla ilgili
ispat sunması gerekiyor, foto atılmazsa inanmıyor çünkü.

yahu ozur dilemekte ne var biri hata yaptiysa ozur diler. Baska problemlerim yuzunden sana fazla tepki verdim kusura bakma diyebilirsin gayet de

aynen öyle. bu şekilde özür dileyebilirsin. ''canım başka şeylere sıkkındı senden çıkardım kusura bakma ortada hiçbişey yokken sana sardım'' diyip özrünü dileyebilirsin. uzlaşmaya çalışabilirsin. haklılık payın yok. ''daha önce aldatıldım ondan güvensizim'' diyorsun da bu şahıs seni aldatan şahıs değil bambaşka biri farkında mısın?

durduk yere birisine güvenmemek ne büyük hakaret...

evet eski nişanlımla sürekli fotoğraf atardık
her adam eski sevgili nişanlınız gibi olmaz. o öyleymiş bu böyle...
önce kimin ayrıldığı da önemli değil.
bu hangi durumda olursa olsun 10 40 yıllık evli bile olsan bu durum tutum yanlış.
diğer ark. aksine ben: yakınlarınızın; size fazla güzelsin şöylesin böylesin diyerek pohpohlandığını ve kendinizi olduğundan fazla beğendirip " bana bunu nasıl yaparsın, benim gibi birini nasıl bekletirsin, hadsiz " cümlesini kurmana vesile olmuşlar.
gibi geldi.
hepimiz insanız, her birey kendini önemsemeli, beğenmeli ama bu kadarı fazla olmuş.

Simdi Özür dilersen ileride altdan alan hep Özür dilemek zorunda olan taraf sen olursun basda nasil alistirirsan oyle gider

Aynı şeyi 2. kez yaptıktan sonra mı "''canım başka şeylere sıkkındı senden çıkardım kusura bakma ortada hiçbişey yokken sana sardım'' diyecek? Hiç inandırıcı değil Açıkça söylese daha iyi olur ama bence söylemesin yazık çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…