Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

10 gündür tanıdığınız bir adam size bu kadar katlanıyorsa sabır küpü filan olması lazım.
O senden resim istese atar mısın mesela?
Ben hakaret olarak algılarım böyle bir şeyi.
O değil de kızlar 40 dakika önce açılan konuya 13 sayfa ne yazdınız pusuda mı bekliyorsunuz ya?

onu ben de farkettim

Evet çünkü kezbanizmde hatalıyken özür dilemek bir erdem değil bir utanç kaynağıdır, çok haklısınız.
Ben ortada bir hata göremiyorum ilk başta resim atan adam sonra atmiyor ilk başta neden atti peki sonradan atmiyor ilk basta rahatsızlığını dile getirseydi herkes işine geldiği gibi davraniyor konu Sahibi hakli sonuna kadar

10 gün oldu ne guveni diyorsun sonrada benden önemli kim olabilir diyorsun.10gunde bu neyin özgüveni ki ben anlamadım kendinizle celişiyorsunuz.
Adam haklı başka kızla konuşup sizi yedeklese niye ailenle tanıssın hem foto attı diyelim.ilişkiniz dvam ediyor böyle guvensiz bir insanla erkenden nolsa devam edemez bu haliniz çok yorucu.kendinizi topqrlayın belliki sizin güveniniz kırılmiş kolay güvenemiyorsunuz ama herkeste bir değildir.

Yani Çok haksızsınız biseyler hissediyorsanız adım atın

Günün linci başladı :)

Ay o ne öyle Ada'm haklı. Sürekli sana hesap mı verecek ?? Kimseyle konuşamayacak mı hiç ? Sonuna kadar haksızsın...

Yahu kuzum bu neyin kafası? Yeni tanistin 10 gün olmuş ama sen hesap soruyorsun. Telefon niye meşgul, kiminle konuşuyorsun. Oğlan kurtulmuş senden. Hey Allahim :))

güven problemim var kimseye güvenemiyorum hep aldatıyor mu acaba düşüncesi daha önce fena şekilde aldatıldım 2 kere

Güven probleminizi kimse hoş görmek zorunda değil.

Her telefonda "Kimle konuştun? Niye aramadın? Fotoğraf at." diyen biriyle aklı başında olan biri uğraşmaz.
Ben karşılaşsam aynı şeyle istediği kadar yalan söylediğimi düşünsün, yanlış anlasın, umrumda olmaz.

Milletin tribini çekmeye gelmiyor kimse dünyaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…