Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

gerçek misiniz acaba?

Sizinle hayat geçmez .bu kadar da paranoya bağlamayın.10 günde benden önemli daha ne olabilir diye düşünmenizdende kaf Dağı'nda yaşadığınızı düşündüm.ne kadar büyük ego hay Yarabbim.

Özür dilemek gibi bir hata yapma sakin bu konuda Özür dilersen ileride hep Özür dileyen alttan alan taraf sen olursun

Konu sahibinin bir kac konusuna denk geldim eski nisanlidan ayrilalidan beri sürekli bir yeni insanlarla tanisma, bir flört icerisinde tabi bu kimseyi ilgilendirmez ama bana hic saglikli gelmiyor.

Aman Allahım daha 10 günlük bir ilişkide ne bu böyle. .10 yıllık bile olsa yapilirmi hiç??ne kadar Özgüveni eksik ve takıntılı birisin. .Adam haklı görmüş senin gerçek yüzünü geç olmadan.
Erkekler bizim tapulu malimiz değil. Hele de boynuna tasma takip gezdirecegin bir köpeğin asla değil. .ilişkilerinde bu şekilde sik boğaz edersen emin ol kimse seninle birlikte olmak istemez...

Yok artık...

Bende bazen esimi ariyorum baskasiyla konusuyor oluyor.

Sonradan bana dondugunde kiminle konusuyordun diye sormuyorum bile.

Telefonu sadece benimle konusmak icin mi kullanacak? Baskasiyla konusamaz mi?

O bana kiminle konusuyordum cabuk resim at dese hem o resmi atmaz hemde buyuk kavga cikarirdim sen ne ile beni itham ediyorsun farkinda misin diye.

10 gundur tanidiginiz biri icin cok agir bir itham olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…