Kim haksız yardım edin :(

evlimutluhuzurlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
168
4
26
Eskişehir
Kızlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim derdime en yansız yorum yapacak insanlar sizsiniz..ben evliyim eşime de aşırı güvenirim ve 7 haftalık hamileyim.. dün eşim iş yerime yakın bir yerlerde olduğu için beni işten almaya geldi yanında da bir bayan vardı iş arkadaşı geldi işyerimin aşağısından beni aradı ben giyindim indim falan bi baktım iş arkadaşı hala eşimin yanındaki koltukta oturuyor bende arkaya binmek zorunda kaldım.. eve bırakılıncaya kadar ben kız müziği açtı ön koltukta yayıldı müziğe eşlik etti bense süprüntü gibi arkada oturdum! size soruyorum bu noktada benim kızmam haksız bir durum mudur?

tabi biz eşimle konuştuk o uygun bi dille söyleyemediğini onun düşünmesi gerektiğini söyledi ben de dedim ki o düşünmüyorsa söyleyeceksin ve yarın gidip ya bundan sonra eşimi almaya gittiğimde eşim benim yanımda oturursa sevinirim bu daha doğru bana göre diyeceksin dedim!!!!!!! benim eşimse gidip kıza ya eşim dün çok bozuldu suratı düştü bi daha onu aldığımızda sen arkaya otur demiş ya kızlar hamile hamile saatlerdir snirimden ölüyorum karnıma kramplar giriyor Allah akına deyin böyle bir cümle kurulur mu?!

şimdiden teşekkürler

Herkes yerini bilsin kiza bak öne kurulmus sanki seni eve birakacaklar ben olsam bende sinir olurdum,
bosver esin soylemis ya sen ona bak

Canım benim sen çok haklısın, hergün sizinle arabada olmak zorunda mı? 1-2 kere olurda hergün hergünde farklı bir kadınla aynı arabda eve gitmekte hoş olmazki. Kalsın otobüsle gitsin ya da taksiyle gitsin, sizin evin oralarda mı oturuyor. bu nasıl bir durum anlamış değilim. Eşininde eşim gelince arkaya geç demeside tuhaf, kadın hep arkada otursun.

Eşin tatlı dille yerini bil arkaya otur demiş işte. Ayrıca ben kapısının önünde inmesini beklerdim inmiyosa binmezdim zaten ne münasebet ama artık yerini bilir.

tabikide sen haklısın hemde sonuna kadar.ama eşinde ayıp etmiş.ne o rica eder gibi karım bozuluyo sen arkaya otur bidaha diye.
bi de şu var.ben olsaydım işten almaya geldiklerinde direk ön kapıyı açar ve inmesini beklerdim.yani gidip arkaya oturmazdım.

aklıma takılan bişey,bu kız neden sizin arabada.evine kendi gidemiyomu???

eşim eksper ve o kız da eksper birlikte ev görmeye gidiyorlar her gün beni almıyorlar tabiki her gün o kıza maruz değilim canım ilk defa oldu ama sonuç olarak eşimin iş arkadaşı ben yokken otursun sonuçta iş güç yapıyorlar birlikte o değil derdim ben varken neden beni yok sayarmışcasına davranır? bu medeni cesareti nerden bulur?!

beni bırakacaklardı doğru ama yine de ben işten çıkıncaya kadar arkaya geçi oturması gerekmez miydi !!! hadsiz ne olacak!

olsun canim sen varken inmeliydi hic istifini bozmamasi can skici gercekten bencede hadsizmis..
kizin esine cevabi ne olmus ?dusunememiste olabilir bir ihtimal ama..

harikasın sen ama ben yapamam işte gözgöze geldik ama hiç tınlamadı bile! eşim eksper olduğu için sürekli gezmek zorunda ve bu kızda eksper birlikte iş yerine dönecek olmaları dolayısıyla yanyanaydılar ama beni işyerimin aşağısında beklerken kalkıp yer vermesi gerekirdi bence

Eşin tatlı dille yerini bil arkaya otur demiş işte. Ayrıca ben kapısının önünde inmesini beklerdim inmiyosa binmezdim zaten ne münasebet ama artık yerini bilir.

ama canım benim kıskançlığımı açık aleni söylemiş olmuyor mu? ben göz teması kurdum ve eşimi de azarladım biince ama kız hiçççç takmadı beni!!

Siz kızmakta haklısınız ama eşinize git böyle böyle söyle demek gereksiz bence. Bir seferlik olan bir şey sonuçta. Bir kaç kere olursa da ben öne geçebilir miyim arkada midem bulanıyor derdim ben olsam.
Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama iş ortamlarında eğer ekstrem bir durum yoksa eşinize söyletmeye çalıştığınız cümle hoş değil. Eşinizin kendi cümleleri de hoş değil. O açıdan da kızmakta haklısınız.

Ne hadsiz insanlar var yahu..Kadındaki rahatlığa, düşüncesizliğe bak.
Ölsem böyle bir harekette bulunamam.

Canım sen de "eşimin yanına geçebilir miyim?" diyemedin mi?
Ben olsam derdim.

Kıskanmam ben böyle şeyleri, ama düşüncesizlik ve saygısızlık resmen.

hep arkada oturursa surucuye sofor muamelesi yapmis sayiliyormus bende calisirken ogrendim,
saygidan yaptigimiz seyler bazen saygisizlik olabilio demekki

beni bırakacaklardı doğru ama yine de ben işten çıkıncaya kadar arkaya geçi oturması gerekmez miydi !!! hadsiz ne olacak!

canım sen yokken niye öne oturuyor ki bende onu anlamadım.
efendi gibi arkaya otursun ne alaka.

sonuçta yabancı bi adamın arabasına biniyosun.otur edebinle arkada..
eşin fazla yüz vermiş sanki.öne oturmayı bırak bide müzik dinliyo yayıla yayıla.
kadının niyetini bilemem ama bana hoş gelmedi tavırları...

bir devlet dairesinde uzmanım benim de etrafımda erkekler var doğru hoş cümleler olmayabilir ama o kızın bu medeni cesareti göstermesine engel olmam gerektiğini düşündüm... zaten eşim benim söylediğimi değil daha berbatını söylemiş işte bunu yapacağından korktuğum için müdahale ettim zaten

normal olanı onun inmesi tabi ama ben yapamam demiceksin işte,böyleleri bakıştan falan anlamazlar çünkü.
artık iner heralde eşin uyardığına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…