- Konu Sahibi evlimutluhuzurlu
-
Ne hadsiz insanlar var yahu..Kadındaki rahatlığa, düşüncesizliğe bak.
Ölsem böyle bir harekette bulunamam.
Canım sen de "eşimin yanına geçebilir miyim?" diyemedin mi?
Ben olsam derdim.
Kıskanmam ben böyle şeyleri, ama düşüncesizlik ve saygısızlık resmen.
Kızlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim derdime en yansız yorum yapacak insanlar sizsiniz..ben evliyim eşime de aşırı güvenirim ve 7 haftalık hamileyim.. dün eşim iş yerime yakın bir yerlerde olduğu için beni işten almaya geldi yanında da bir bayan vardı iş arkadaşı geldi işyerimin aşağısından beni aradı ben giyindim indim falan bi baktım iş arkadaşı hala eşimin yanındaki koltukta oturuyor bende arkaya binmek zorunda kaldım.. eve bırakılıncaya kadar ben kız müziği açtı ön koltukta yayıldı müziğe eşlik etti bense süprüntü gibi arkada oturdum! size soruyorum bu noktada benim kızmam haksız bir durum mudur?
tabi biz eşimle konuştuk o uygun bi dille söyleyemediğini onun düşünmesi gerektiğini söyledi ben de dedim ki o düşünmüyorsa söyleyeceksin ve yarın gidip ya bundan sonra eşimi almaya gittiğimde eşim benim yanımda oturursa sevinirim bu daha doğru bana göre diyeceksin dedim!!!!!!! benim eşimse gidip kıza ya eşim dün çok bozuldu suratı düştü bi daha onu aldığımızda sen arkaya otur demiş ya kızlar hamile hamile saatlerdir snirimden ölüyorum karnıma kramplar giriyor Allah akına deyin böyle bir cümle kurulur mu?!
şimdiden teşekkürler
hep arkada oturursa surucuye sofor muamelesi yapmis sayiliyormus bende calisirken ogrendim,
saygidan yaptigimiz seyler bazen saygisizlik olabilio demekki
hiççççç sesini çıkarmamış ne evet ne hayır ne tamam ne yok hiç bişey dememiş..!
canım sen yokken niye öne oturuyor ki bende onu anlamadım.
efendi gibi arkaya otursun ne alaka.
sonuçta yabancı bi adamın arabasına biniyosun.otur edebinle arkada..
eşin fazla yüz vermiş sanki.öne oturmayı bırak bide müzik dinliyo yayıla yayıla.
kadının niyetini bilemem ama bana hoş gelmedi tavırları...
Yok canım bence eşin bir iş arkadaşıyla konuşabileceği seviyede uyarmış hem senin kıskaçlığını değil onun sana yaptığı ayıbı kızın yüzüne söylemiş ben kötü görmedim yani :)ama canım benim kıskançlığımı açık aleni söylemiş olmuyor mu?ben göz teması kurdum ve eşimi de azarladım biince ama kız hiçççç takmadı beni!!
evli mutlu tabiki sen haklısın ohhh kebab işe bak ya öne kurulmuş istifini bozmuyor eşin ona tavrı vermiş ama pişman olmuş kızada sölemiş cok takmaa
bir devlet dairesinde uzmanım benim de etrafımda erkekler var doğru hoş cümleler olmayabilir ama o kızın bu medeni cesareti göstermesine engel olmam gerektiğini düşündüm... zaten eşim benim söylediğimi değil daha berbatını söylemişişte bunu yapacağından korktuğum için müdahale ettim zaten
sizi gördüğü an kızın inmesi gerekirdi.
haaa inmedi mi ben sizin yerinizde olsam ön kapıyı açar inmesini beklerdim. niye siz emanet gibi arka koltuğa geçtiniz ki.?
ayrıca müziği açıp şarkıya eşlik etme rahatlığı beni bile sinir etti. çok lakayıtça.
eşiniz de kaş yapayım derken göz çıkarmış
ben öne oturmasını garipsemedim mesele o değil de ben geldiğimdemüzik dinliyor ritim tutuyor kanalı değiştiriyor bense aptal aptal arkadayım yani! niyeti her neyse ona yediresim var o niyeti! eşim de kimsenin kalbini kıramayan bi tiptir tepesine çıkarmış olabilir bencede
Canım seni temin ederim kocan senin cümlelerini de kullansaydı bunu da senin söylettiğin anlaşılırdı. Zaten sen rica ettiğin için söylediğinden inandırıcı da söyleyemezdi. Eşlerimize söylettiğimiz her cümle bizi kıskanç eş durumuna düşürüyor. Bir işi ya kendimiz halledicez, ya da geçicez. Şahsen ben eşimin ona bu cümleleri söylemesinden çok kendim eşimin yanına geçebilir miyim demeyi tercih ederdim. Bu arada hem kıza kızmakta hem de eşinin olayı daha da batırmış cümlelerinde haklısın.
Kizin davranislari hoc normal degil.halini hatrini da mi sormadi peki bebegi falanda mi sormadi.sen yokmussun gibi mi davrandı?
Madem şoför muamelesi yapılmasın istiyor, hiç binmicek arkadaş.
Ne yani servis mi bu araba. Çok sinirlendim valla kıza.
Bizde gidiyoruz görev icabı hemde kurumun arabasıyla ama hiç sürücünün yanına oturmadım.
Herkes yerini bilecek....
diyemedim işte lanet olsun ki insanları kırmamak adına demedim!!! ama olan hamile hamile bana oldu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?