Kim haksız yardım edin :(

diyemedim işte lanet olsun ki insanları kırmamak adına demedim!!! ama olan hamile hamile bana oldu!

evli mutlu tabiki sen haklısın ohhh kebab işe bak ya öne kurulmuş istifini bozmuyor eşin ona tavrı vermiş ama pişman olmuş kızada sölemiş cok takmaa

hep arkada oturursa surucuye sofor muamelesi yapmis sayiliyormus bende calisirken ogrendim,
saygidan yaptigimiz seyler bazen saygisizlik olabilio demekki

Bunu ben de acı yoldan öğrenmiştim. İşte bazen saygısızlık olarak düşünmediğimiz şeyler yapabiliyoruz. Kızın eşinizde gözü falan yoksa nasıl olsa ilk siz ineceksiniz diye inmemiştir ama ayıp etmiş inmesi icap ederdi. Ama işte bazı şeyler göreceli. Kimizi kızın arabda bulunmasını direk yanlış bulur kimisi inmemesini. Kimisi bunların hiç birine takılmaz. O kız bu üçüncü kategoriye giriyor olabilir.

ben öne oturmasını garipsemedim mesele o değil de ben geldiğimdemüzik dinliyor ritim tutuyor kanalı değiştiriyor bense aptal aptal arkadayım yani! niyeti her neyse ona yediresim var o niyeti! eşim de kimsenin kalbini kıramayan bi tiptir tepesine çıkarmış olabilir bencede

sizi gördüğü an kızın inmesi gerekirdi.
haaa inmedi mi ben sizin yerinizde olsam ön kapıyı açar inmesini beklerdim. niye siz emanet gibi arka koltuğa geçtiniz ki.?

ayrıca müziği açıp şarkıya eşlik etme rahatlığı beni bile sinir etti. çok lakayıtça.

eşiniz de kaş yapayım derken göz çıkarmış

ama canım benim kıskançlığımı açık aleni söylemiş olmuyor mu? ben göz teması kurdum ve eşimi de azarladım biince ama kız hiçççç takmadı beni!!
Yok canım bence eşin bir iş arkadaşıyla konuşabileceği seviyede uyarmış hem senin kıskaçlığını değil onun sana yaptığı ayıbı kızın yüzüne söylemiş ben kötü görmedim yani :)

Madem şoför muamelesi yapılmasın istiyor, hiç binmicek arkadaş.
Ne yani servis mi bu araba. Çok sinirlendim valla kıza.
Bizde gidiyoruz görev icabı hemde kurumun arabasıyla ama hiç sürücünün yanına oturmadım.
Herkes yerini bilecek....

evli mutlu tabiki sen haklısın ohhh kebab işe bak ya öne kurulmuş istifini bozmuyor eşin ona tavrı vermiş ama pişman olmuş kızada sölemiş cok takmaa

beni küçülten bir ifade midir peki canım ya kullandığı eşim bozuldu cümlesi nasıl düşünmem bir süprüntü yüzünden yaşadıklarıma bak!

çok sinir bozucu bi durum...
ben olsam arabanın arkası çok sarsıyo yolculuk ederken,hamile olduğum için çok rahatsız oluyorum bu durumdan.. ön koltuk benim için çok daha rahat der, paşa paşa kurulduğu yerden kaldırırdım onu...
yüzsüz şey..

Canım seni temin ederim kocan senin cümlelerini de kullansaydı bunu da senin söylettiğin anlaşılırdı. Zaten sen rica ettiğin için söylediğinden inandırıcı da söyleyemezdi. Eşlerimize söylettiğimiz her cümle bizi kıskanç eş durumuna düşürüyor. Bir işi ya kendimiz halledicez, ya da geçicez. Şahsen ben eşimin ona bu cümleleri söylemesinden çok kendim eşimin yanına geçebilir miyim demeyi tercih ederdim. Bu arada hem kıza kızmakta hem de eşinin olayı daha da batırmış cümlelerinde haklısın.

gelsin ben onun gözünü çıkaracağım!!!!!!!!!!!!!!!!! işte açıp indiremedim o an tatsızlık olmasın diye!

sen haklisin ama e$inde kiza one oturmamasi gerekdigini soylemi$ ..oylede yada boyle mesaj yerine ula$mi$ ..
bi daha tekrarlayacgini sanmiyorum tekrarlarsada kapiyi açr inmesini beklersin
aglama hamile lainle bebegide uzuyorsun gereksiz bi insan yuzunden, e$inede kizma erkekler o kadar ince du$unemiyor çogu zaman du$unsede senin gibi kirmak istememi$ demekki .. ikinizde çok iyi niyetlisiniz tencre kapak misali :)

Kizin davranislari hoc normal degil.halini hatrini da mi sormadi peki bebegi falanda mi sormadi.sen yokmussun gibi mi davrandı?

düzeltilmesi mümkün müdür yaaa bişey söyleyinnnnn şu konumdan kurtulmam gerek! yoksa doğuracağım stresten

Valla arabayı kullanan benim iş arkadaşımsa ben ona şöför muamelesi yapamam. Bana yapılırsa da çok sinir olurum.

Babam,abim,eşim yiğenlerim dışında hiçbir erkeğin yanında oturmam.
Zaman okadar kötü ki inanın korkar oldum acaba yanlış anlarlar mı diye.
Ben oturmuyorsam kimsede kocamın yanına oturmasın bir zahmet.
Vallahi ben lafı tokat gibi yapıştırırdım.o utanmıyosa yaptıklarından siz ettiğiniz laftan hiç utanmayın.
Bugün sustuğunuz,alttan aldığınız bu şeyler yarın karşınıza büyük sorunlar olarak çıkar.
Ben bazı şeyleri düşünerek adım atıyorsam , çevremdeki insanlarda düşünerek adım atsın bir zahmet.

Son düzenleme:
diyemedim işte lanet olsun ki insanları kırmamak adına demedim!!! ama olan hamile hamile bana oldu!

Niye sana olsun. O yüzsüz insana olsun. Hamile hamile sana yazak değil mi. Sinirini bozma. Dua et yakın zamanda yine böyle olsun ama o zaman binme arabaya o insan arka koltuğa geçene kadar :) kapıyı aç ve inmesini bekle :) bahaneye fln hiç gerek yok o insana mı açıklama yapcaksın sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…