Kim haksız yardım edin :(

maalesef ki ben o an bozmayayım onu şimdi durduk yere kompleksli kadın durumuna düşmeyeyim diye yapmadım o kadar kötü olamıyorum işte!! eşimi öldüresim var katil olasım varrrrrrr iyi niyeti beni delirtiyor!

Kesinlikle haklısınız ne münasebet ben sizin yerinizde olsaydım direk kapıyı açar ve inmesini beklerdim beklerdim beklerdim baktım inmiyo ne iş hayırdır noluyoruz derdimm sonra da bir daha binmemesini sağlardım..eşiniz de sizi öne süreceğine senin öne oturman yakışık almaz bana göre arkaya oturman daha iyi diyebilirdi..ama fazla takılmayın bidaha aynı şeyi yaparsa o densiz siz benim dediğim gibi yapın:)))

Valla haklısın, eşinle samimiyetleri baya ilerlemiş ki hem arkaya gecmeye zahmet etmiyor hem de eşin gidip "eşim bozuldu vs" diyor.

Ya herşeyi bırakın görgüdür bu ya, önce inecek arkaya gecer.

Anladığım kadarıyla sizi alıp sonra da bırakacaklarmış. "Zaten inecek" diye düşünmüş olabilir, ben abartacak bir durum göremiyorum. Rahatsız olmuş olabilirsin tabii ama eşin de uyarmış zaten. İnan hiç gerek yok bu kadar sinirlenmeye. Sen hiç takılma bunlara, için rahat olsun. Ben olsam tavsiye edildiği gibi hiç kapı açıp indirmeye falan çalışmazdım, surat da asmazdım. Ufak olaylara büyük tepkiler biraz çiğ kaçıyor.

çok haklısınız beni de bazen iş arkadaşlarım eve bırakmayı teklif eder ben ise ya reddederim yada reddemeyeceğim samimiyetine inandığım biriyse bile geçer arkaya otururumm.. hele ki eşini almaya gideceğini bilsem hiç binmem ya.. insanları anlamıyorum ya niyet olarak çooook çağın gerisinde kalmışım anlaşılan!

Sen Sakin kalmissin, ben yapamazdim, orasi benim yerim der atardim onu Arkaya
Cok sinir bozucu, bide sarkilara eslik etmis, oldu.

düzeltilmesi mümkün müdür yaaa bişey söyleyinnnnn şu konumdan kurtulmam gerek! yoksa doğuracağım stresten

suan dıs kapının mandalı olan bır kız için neden kendınıze sancı cektırıyorsunuz....

esınız öyle yada böyle söylemiş cokta ıyı etmıs...

eşinizle sadece ıkısı oldugunda evet ön koltuga oturabılır ama bır adamın esı arabaya bınıyorsa bu kadar rahatlık fazla dıye dusunuyorum hadı arkaya gecmeyı akıl edemedı mırın mırın sarkı neden söylüyor kı?

eşinize kızıp dikkatını kıza yöneltmeyın kapatın konuyu... bir daha emın olun tekrarlanmaz böyle birşey eşinişz gayet ıyı yapmıs...

gelsin ben onun gözünü çıkaracağım!!!!!!!!!!!!!!!!! işte açıp indiremedim o an tatsızlık olmasın diye!
bence bu konuyu daha da dallandırıp budaklandırma.
sen iyi niyetinden dün sesini çıkartmamışsın aynı şekilde eşin de o kızı kırmamak adına böyle söylemiş.
bir daha bu tarz şey yaşanır mı denk gelir misiniz bilmem ama o zaman bakarsınız.

peki kızlar eşimin o kurduğu aptal cümleyi düzeltmesini sağlamalı mıyım yani eşim bozuldu derke sana mı bozuldu bilmem belki günü kötü geçmiştir ben benim için doğru olanı söylemek istedim eşim varken o benim yanımda olmalı falan demeli mi o kıza? çok mu uzamış olur yoksa?

Cok uzar.kiz mesaji almis.yeterli

ben o cümleyi anlamadım kuzum ölemi demiş ya ama zaten su cümleyi kursa zaten artık öne oturma eşim öne oturacak dese gene aynı anlama cıkacaktı cunku basta bişe sölememiş bence bu konu hakkında bir kere konuş net konus hoslanmadıgını kim olsa hoslanmacagını eşinin hatrı için sustugunu söle ve kapat noktanı koy daha uzatma uzattıkca affedersin cılkı cıkar

sevgili eşim 'eşim dün bozuldu suratı düştü o olduğu zaman arkaya bin' demiş.. gel de delirme rabbim !

Yok canım olmaz. Bu kızla bir daha muhatap olacak mısınız? Yani dıdının dıdısı bir kız için çabalamaya değmez. Ne düşünürse düşünsün siz içinizi biliyorsunuz ya o yeter.

Yok canım olmaz. Bu kızla bir daha muhatap olacak mısınız? Yani dıdının dıdısı bir kız için çabalamaya değmez. Ne düşünürse düşünsün siz içinizi biliyorsunuz ya o yeter.

eşimin iş arkadaşı işte mecbur daha devam edecek bu münasebet uzunn süre ve üstelik eşimin işi benim işyerime de dşüyor ve bu kız eşimle benim işyerime de geliyor ben de yüzüne bakacağım yani bu kızın!

Canım ben bu arkadaşa katılıyorum eşin ertesi gün hangi cümleyi söylerse söylesin insanların düşüneceği aynı şey. Çünkü söyleyiş amacaı belli. Söyleten de belli. O yüzden eşim neden öyle demiş diye kendini daha fazla parçalama.

sevgili eşim 'eşim dün bozuldu suratı düştü o olduğu zaman arkaya bin' demiş.. gel de delirme rabbim !

ah erkekler bunlar pazarlama işimi yapıyolar hergün önde oturacak bizde çalısıyoz ama oturmam yani hı olabilirde her gün hergün tavrını koy kuzum kapat sen bizi dinle erkek milleti cok uzatırsan seni dırdrcı görür

Yaa gerçekten inanamıyorum!!! Ne biçim insanlar var. Kalkıp arabadan inip senin öne oturmanı beklemeliydi.........
Ben indirirdim ya, beklerdim ön kapıda inene kadar.
Hem eşin seni almaya geliyor, onun ne işi varmış yanında.
Yeminle sanki ben yaşamışım gibi kızdım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…