- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi evlimutluhuzurlu
-
sadece naber dedi.. ben de iyi senden dedim o da iyi benden dedi o kadar! üstelik bebeğimizi de biliyor sormadı...!
sen haklisin ama e$inde kiza one oturmamasi gerekdigini soylemi$ ..oylede yada boyle mesaj yerine ula$mi$ ..
bi daha tekrarlayacgini sanmiyorum tekrarlarsada kapiyi açr inmesini beklersin
aglama hamile lainle bebegide uzuyorsun gereksiz bi insan yuzunden, e$inede kizma erkekler o kadar ince du$unemiyor çogu zaman du$unsede senin gibi kirmak istememi$ demekki .. ikinizde çok iyi niyetlisiniz tencre kapak misali :)
Kızlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim derdime en yansız yorum yapacak insanlar sizsiniz..ben evliyim eşime de aşırı güvenirim ve 7 haftalık hamileyim.. dün eşim iş yerime yakın bir yerlerde olduğu için beni işten almaya geldi yanında da bir bayan vardı iş arkadaşı geldi işyerimin aşağısından beni aradı ben giyindim indim falan bi baktım iş arkadaşı hala eşimin yanındaki koltukta oturuyor bende arkaya binmek zorunda kaldım.. eve bırakılıncaya kadar ben kız müziği açtı ön koltukta yayıldı müziğe eşlik etti bense süprüntü gibi arkada oturdum! size soruyorum bu noktada benim kızmam haksız bir durum mudur?
tabi biz eşimle konuştuk o uygun bi dille söyleyemediğini onun düşünmesi gerektiğini söyledi ben de dedim ki o düşünmüyorsa söyleyeceksin ve yarın gidip ya bundan sonra eşimi almaya gittiğimde eşim benim yanımda oturursa sevinirim bu daha doğru bana göre diyeceksin dedim!!!!!!! benim eşimse gidip kıza ya eşim dün çok bozuldu suratı düştü bi daha onu aldığımızda sen arkaya otur demiş ya kızlar hamile hamile saatlerdir snirimden ölüyorum karnıma kramplar giriyor Allah akına deyin böyle bir cümle kurulur mu?!
şimdiden teşekkürler
sadece naber dedi.. ben de iyi senden dedim o da iyi benden dedi o kadar! üstelik bebeğimizi de biliyor sormadı...!
Kızlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim derdime en yansız yorum yapacak insanlar sizsiniz..ben evliyim eşime de aşırı güvenirim ve 7 haftalık hamileyim.. dün eşim iş yerime yakın bir yerlerde olduğu için beni işten almaya geldi yanında da bir bayan vardı iş arkadaşı geldi işyerimin aşağısından beni aradı ben giyindim indim falan bi baktım iş arkadaşı hala eşimin yanındaki koltukta oturuyor bende arkaya binmek zorunda kaldım.. eve bırakılıncaya kadar ben kız müziği açtı ön koltukta yayıldı müziğe eşlik etti bense süprüntü gibi arkada oturdum! size soruyorum bu noktada benim kızmam haksız bir durum mudur?
tabi biz eşimle konuştuk o uygun bi dille söyleyemediğini onun düşünmesi gerektiğini söyledi ben de dedim ki o düşünmüyorsa söyleyeceksin ve yarın gidip ya bundan sonra eşimi almaya gittiğimde eşim benim yanımda oturursa sevinirim bu daha doğru bana göre diyeceksin dedim!!!!!!! benim eşimse gidip kıza ya eşim dün çok bozuldu suratı düştü bi daha onu aldığımızda sen arkaya otur demiş ya kızlar hamile hamile saatlerdir snirimden ölüyorum karnıma kramplar giriyor Allah akına deyin böyle bir cümle kurulur mu?!
şimdiden teşekkürler
Babam,abim,eşim yiğenlerim dışında hiçbir erkeğin yanında oturmam.
Zaman okadar kötü ki inanın korkar oldum acaba yanlış anlarlar mı diye.
Ben oturmuyorsam kimsede kocamın yanına oturmasın bir zahmet.
Vallahi ben lafı tokat gibi yapıştırırdım.o utanmıyosa yaptıklarından siz ettiğiniz laftan hiç utanmayın.
Bugün sustuğunuz,alttan aldığınız bu şeyler yarın karşınıza büyük sorunlar olarak çıkar.
Ben bazı şeyleri düşünerek adım atıyorsam , çevremdeki insanlarda düşünerek adım atsın bir zahmet.
düzeltilmesi mümkün müdür yaaa bişey söyleyinnnnnşu konumdan kurtulmam gerek! yoksa doğuracağım stresten
bence bu konuyu daha da dallandırıp budaklandırma.gelsin ben onun gözünü çıkaracağım!!!!!!!!!!!!!!!!! işte açıp indiremedim o an tatsızlık olmasın diye!
Cok uzar.kiz mesaji almis.yeterlipeki kızlar eşimin o kurduğu aptal cümleyi düzeltmesini sağlamalı mıyım yani eşim bozuldu derke sana mı bozuldu bilmem belki günü kötü geçmiştir ben benim için doğru olanı söylemek istedim eşim varken o benim yanımda olmalı falan demeli mi o kıza? çok mu uzamış olur yoksa?
peki kızlar eşimin o kurduğu aptal cümleyi düzeltmesini sağlamalı mıyım yani eşim bozuldu derke sana mı bozuldu bilmem belki günü kötü geçmiştir ben benim için doğru olanı söylemek istedim eşim varken o benim yanımda olmalı falan demeli mi o kıza? çok mu uzamış olur yoksa?
ben o cümleyi anlamadım kuzum ölemi demişya ama zaten su cümleyi kursa zaten artık öne oturma eşim öne oturacak dese gene aynı anlama cıkacaktı cunku basta bişe sölememiş bence bu konu hakkında bir kere konuş net konus hoslanmadıgını kim olsa hoslanmacagını eşinin hatrı için sustugunu söle ve kapat noktanı koy daha uzatma uzattıkca affedersin cılkı cıkar
peki kızlar eşimin o kurduğu aptal cümleyi düzeltmesini sağlamalı mıyım yani eşim bozuldu derke sana mı bozuldu bilmem belki günü kötü geçmiştir ben benim için doğru olanı söylemek istedim eşim varken o benim yanımda olmalı falan demeli mi o kıza? çok mu uzamış olur yoksa?
Yok canım olmaz. Bu kızla bir daha muhatap olacak mısınız? Yani dıdının dıdısı bir kız için çabalamaya değmez. Ne düşünürse düşünsün siz içinizi biliyorsunuz ya o yeter.
ben o cümleyi anlamadım kuzum ölemi demişya ama zaten su cümleyi kursa zaten artık öne oturma eşim öne oturacak dese gene aynı anlama cıkacaktı cunku basta bişe sölememiş bence bu konu hakkında bir kere konuş net konus hoslanmadıgını kim olsa hoslanmacagını eşinin hatrı için sustugunu söle ve kapat noktanı koy daha uzatma uzattıkca affedersin cılkı cıkar
sevgili eşim 'eşim dün bozuldu suratı düştü o olduğu zaman arkaya bin' demiş.. gel de delirme rabbim !
şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?