Kim haksız yardım edin :(

tamam canım seni rahatlatacaksa söyleyelim benim psikolojik sorunlarım var ha oldu mu :)
Şu verdiğin cevap bile sorunlarını yeterince destekliyor.Hem banane güzelim.İster sorunun olsun ister olmasın.Bak hamilesin daha önceden de yazdığım gibi,boşver uzatma.Ne demeliydim,evet haklısın o kız nasıl inmez arabadan,vay sürtük git bağır kocana,kavga et, nasıl gidip kıza öyle der..............
Neyse nasıl biliyorsan öyle yap.

yahu ablacım sen bunu söyleyen erkeği bulmuşsun da bunma bence.
Hangi erkek bunu önemserde gidip muhatapa söyler ki.
adam daha ne yapsın?

söylemiş işte daha neyin siniri bu.
tamam sen haklısın kız dangolozun tekiymiş ama, eşin de pekala önemsemezdi bunu değil mi?
"ne var ne olmuş oturuver arkada" derdi değil mi?
ya da en basitinden "amannnn sende" derdi değil mi?

bende eşinize kızmakta haksızsınız..

ay üşenmedım tum yorumları okudum.olayla ılgılı fikrimi söyleyeyım.hem evlıyım hemde hamile. sımdı su calısan kadınların calısmayan kadınları kucumsercesine 'aman sizde kocacım kocacım' 'aman ıs arkadası işişişiş!!!!!' tarzı yorumlar yapmasını cok kınıyorum. ben calısmayan bı kadınım. bıkere o on koltukta oturan kadının nıyetı konu sahıbını delı etmek zaten.ya hem genıs genıs önde oturuyor hemde mılletın kısısel arabasını bızıklayıp muzık dınlıomus deıstrıomus, yaptıgı pisliğin farkında pişkinliğini örtbas etmek ıcın başka seylerle mesgul oluyorum ayagına yatıor. arkaya gecmemek gıbı bı okuzluk yapıosan edebınle otur.konu sahıbıyle muhabet et nıyetının kotu olmadıgını anlamasını sagla en azından.kadının yuzune bıle bakmamıs.kımın arabasında kımın kocasının yanında kime hava atıyosun? iş arkdsıysa iş arkdsı. herkes cokmu masum ya? ne kdınlar var yuva yıkan ne yılanlar var.hcmı gormedınız hıcmı okumadınız hıc mı duymadınz. bu kadının nıyetı kötu olmasa okdr pişkin hareket edemez 2+2=4!!! sizin eşinizinde o kadına ''esım bozuldu rahatsız oldu'' tarzında söylemesını bende yanlıs buldum. bu dusuncesını sızı öne atarak deılde kendı dusuncesıymış gıbı 'esım geldıgınde arkaya gecmen gerekeırdı.nıyetın kötu olmasada etik olarak uygun deıl' tarzında bı cumle kursaydı ozmn o kız cok iyi g.t olurdu.o kızın nıyetı zaten gıcık etmek orda o yuzden sızın bozuldugunuzu ögrenmesı 'benımde amacım buydu zaten oley' dıye dusunmesıne sebep olmustur kesın.eşinizle konusun o kızla mesafesını korusun.o kıza böyle rahat davranmasını saglayacak hıc bı yakınlıkta bulunmasın. bu calısan kadınlarada sormak lazım. sız hayatı toz pembe mı goruyosunuz? herkesı cok mu masum sanıyosunuz?? hayret edıyorum hayrett

Sen gene söylediğine dua et tatlım...
Kimi erkekler bananee ya ben söyleyemem der kesip atar..
Bu en azından senin için söylemiş..

Ama şöyle demesi daha uygun olurdu tabi..
Eşim hamile ve arkada midesi bulanıyor,
oyuzden o geldiği zaman arkaya geçer misin diye söylüyebilirdi..

ağzınıza sağlık işte ben de bunu anlatmak istiyorum burada çoğu insan bana hak verdi sağolsun kimisi de psikolojik sorunlarım olduğunu bile düşündü diyecek hiçbir şey yok bana hak veren ve bana destek olan herkese sonsuz teşekkürler ... ha hak vermeyen yalnızca birkaç kişi var onlara da konuyu okuma nezaketi gösterdikleri için teşekkürler..

Siz arabaya binerken o bayanın inip arka koltuğa geçmesi gerekirdi. Bazı insanlar gerçekten düşüncesiz maalesef

bende sizin yerinizde olsam sinirlenirdim, cogu kisinin degigi gibi bu esinizle alakali degil o bayanla alakali bisey o düsünmesi gerekirdi, esiniz yinede sizin arkanizda durmus söylemis kadina, nasil söyledigini bosverin, bidaha böyle birsey yasamassiniz umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…