- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.737
- 248
- Konu Sahibi evlimutluhuzurlu
-
İş arkadaşı ne zaman eşten önde gelmeye başladı? Ayrıca ben de çalışan biriyim, erkek çalışma arkadaşlarım da var. Şu ana kadar eşlerinin yanlış anlayacakları bir duruma sokmadım onları. Ayrıca onların eşlerinin yanında ben kim olurum ki? Bir kere eşinden çok bana saygı duyan birine de saygım kalmazdı...
siz önceki yorumunuzda "başka bir kadın eşimle aynı arabada bile olamaz" dediniz. O açıdan söyledim. Eğer "başka bir kadın eşimin yanına oturamaz" deseydiniz, söylemim değişirdi. Yoksa eşi geldiğinde önde oturması falan, tabi ki doğru değil. Kim bunun doğru olduğunu söyledi ki zaten.
saçmalamayın :) hangi devirde yaşıosunuz? iş bu iş iş!! siz hiç çalışmadınız galiba!!! iş arkadaşın, gerekirse arabaya biner. iş arkadaşının kadını erkegi olmaz. sonucta o, iş arkadasındır!!!
ne demek arabaya binemez de yok sirket arabası mı, yok kamyon mu, minibus mu? saçma sapan sorular :)
ne arabası ise ne arabası... exper ne demek bilio musunuz? arabayla tüm gün ev gezer. iki kişi iki araba mı gidecekler? benzin parasından haberiniz var mı? şirket "aa evet iki araba gidin, biz de iki arabaya benzin koyalım" mı diyecek :) komik olmayın... kız arkadan otobusle mi gitsin? iş arkadaşın arabana biner!! lütfen hiç çalışmamış, iş hayatını bilmeyen ve kadınla erkegi ayrı gören yobaz zihniyetler, bilmedikleri konuda yorum yapmasın.
sizin gibiler, karı koca arasını acar. kavga ettirir.
uyma sen bunlara...
Kızlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim derdime en yansız yorum yapacak insanlar sizsiniz..ben evliyim eşime de aşırı güvenirim ve 7 haftalık hamileyim.. dün eşim iş yerime yakın bir yerlerde olduğu için beni işten almaya geldi yanında da bir bayan vardı iş arkadaşı geldi işyerimin aşağısından beni aradı ben giyindim indim falan bi baktım iş arkadaşı hala eşimin yanındaki koltukta oturuyor bende arkaya binmek zorunda kaldım.. eve bırakılıncaya kadar ben kız müziği açtı ön koltukta yayıldı müziğe eşlik etti bense süprüntü gibi arkada oturdum! size soruyorum bu noktada benim kızmam haksız bir durum mudur?
tabi biz eşimle konuştuk o uygun bi dille söyleyemediğini onun düşünmesi gerektiğini söyledi ben de dedim ki o düşünmüyorsa söyleyeceksin ve yarın gidip ya bundan sonra eşimi almaya gittiğimde eşim benim yanımda oturursa sevinirim bu daha doğru bana göre diyeceksin dedim!!!!!!! benim eşimse gidip kıza ya eşim dün çok bozuldu suratı düştü bi daha onu aldığımızda sen arkaya otur demiş ya kızlar hamile hamile saatlerdir snirimden ölüyorum karnıma kramplar giriyor Allah akına deyin böyle bir cümle kurulur mu?!
şimdiden teşekkürler
Kızlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim derdime en yansız yorum yapacak insanlar sizsiniz..ben evliyim eşime de aşırı güvenirim ve 7 haftalık hamileyim.. dün eşim iş yerime yakın bir yerlerde olduğu için beni işten almaya geldi yanında da bir bayan vardı iş arkadaşı geldi işyerimin aşağısından beni aradı ben giyindim indim falan bi baktım iş arkadaşı hala eşimin yanındaki koltukta oturuyor bende arkaya binmek zorunda kaldım.. eve bırakılıncaya kadar ben kız müziği açtı ön koltukta yayıldı müziğe eşlik etti bense süprüntü gibi arkada oturdum! size soruyorum bu noktada benim kızmam haksız bir durum mudur?
tabi biz eşimle konuştuk o uygun bi dille söyleyemediğini onun düşünmesi gerektiğini söyledi ben de dedim ki o düşünmüyorsa söyleyeceksin ve yarın gidip ya bundan sonra eşimi almaya gittiğimde eşim benim yanımda oturursa sevinirim bu daha doğru bana göre diyeceksin dedim!!!!!!! benim eşimse gidip kıza ya eşim dün çok bozuldu suratı düştü bi daha onu aldığımızda sen arkaya otur demiş ya kızlar hamile hamile saatlerdir snirimden ölüyorum karnıma kramplar giriyor Allah akına deyin böyle bir cümle kurulur mu?!
şimdiden teşekkürler
Bana çok basit bir konu geldi. Evet kız inmeyi akıl edememiş olabilir de sürekli çalıştığı iş arkadaşıyla samimiyet olmuş müzik değişmiş ritim tutmuş. Ne saçma şeylere takılıyorsunuz. Bazıları kızı resmen k..şe durumuna düşürmüş. Her akşam takılmıyormuşsunuz 1 kere buna maruz kalmışsınız. Sabretseniz ne oluyordu bir de kocanızı fişeklemişsiniz :) üüfff bu devirde hala böyle kocacım kocacım kadınların olması çok kötü. Bir koca da zaten siz de var bütün kadınlar kocanızın peşinde, herkes size hürmet etmeli. hayret bişey
Yorumumu konu sahibine yaptim size degil.
Ikincisi yorum yazarken tum sayfalari okumak zorunda degilim. Esinin exper oldugunu ben yorumumu yazdiktan sonra gordum.
Oyle bile olsa bence hos degil.
Gonlunuz olsun diye yorum yazacak degilim. Herkes kendi fikrini yaziyor sonucta.
Ayrica kib lemek zorunda kaldim, karsinizdaki insanlarin kim oldugunu, ne yasadigini bilmeden bu sekilde hakaret edemezsiniz.
Valla abla hamileymissin bunu demem ne kadar dogru bilemem ama konunu okur okumaz aklima gelen olayi yazayim; komsumuz, ac, muhtac diye ise aldirdigimiz evli cocuklu kadin babamin telefonuna ask mesaji atmisti ve kör olmayasica ben gordum bunu ilke tabi ayni arabada geliyolar mahalleye, ayni asansorle cikiyolar ya hani bi de kizini bizden aliyo, kadinin hoslanma hakki (!) var demek ki... saf babamin da oz kardesi gibi davrandigini bilirim ama guven olmaz iste dikkat edin beylerinize
sonra noldu peki işten çıktı
siz söylediniz mi mesajları gördüğünüzü
çok iğrenç gerçekten hiç utanma kalmamış insanlarda
Ne olsun kadin sanki masum liseli aşık, annecigim rezillik cıkmasın dıye kımselere duyurmadan sordu buna, o pıslık de once yanlıslıkla ona attım dedı sonra ben yazmadım oyle mesaj dedı (sacmaladı ıste) elını opmeye fln kalkmıs abla sen cocuguma baktın olur mu oyle sey vs. Duygu somurusu... Sonunda ortaya cıkan ne : sıtemızde boşanan, taşınan hep bu lanet kadın yuzunden. Tum mahalleyı elden gecırmıs yanısımdı karsılastıgımızda yolunu degıstırıyo ne bıleyım sıteye gırmıyo benım bınaya gırmemı beklıyo.. Otobuste benı gordu sanıyesınde kafasını ındırdı saklanır gıbı. o an o halıne acırdınız rezıl kadının... Oy neyse dertlendım yahu
Allah karşılaştırmasın böyleleriyle ne diyim
binacak imza toplasanız çıkarabilirsiniz belki evden
sen de onu görünce dik dik bak inadına
pislik kadın ya nası da sinirini bozuyodur insanın
bi de utanması varmış gibi saklanmaya çalışıyo ya hayret birşey ben bile sinirlendim şimdi
Daha ozette sinir oldunuz, ne vukuatları var ki psikoloji bozar, kımsesızmıs bekarmıs (kızı boyum kadar ve gıttıgı evlere yıgenım dıye gosterıyomus fotografını) yatılı temızlık ısı arıyomus bı gun tanıdıgımz bırıne denk gelmıs de bu senaryosu o yuzden emin konusuyorumhem attırsak ne olcak ki arsız bi kere :) Allah ıslah etsin ne diyiym
Hamile olmak en ufak seyden duygularinin alt ust olmasi, olmek isteyecek kadar sinir krizleri gecirmek demek degildir.
Bu denli sorun yasiyorsa artik psikolojik destek almalidir o insan. Kendisi icin oncelikle.
Ayrica uygun dille posta koymak diye birsey olamaz. Ya posta koyarsin, ya uygun dille konusursun.
siz demişsiniz ya posta koymak doğru olmaz diye herşeyin bir uslubu vardır.posta koymanında illa çirkince bişeler yapmaya gerek yok .sanırım siz anne olmadınız.çevremdeki hamile herkez hormanal olarak bazen sinir krizi geçirdilerki psikologlar bunları gayet iyi bilir.bir insanı tek birşeyden dolayı psikologa itemeyiz bu etik olmaz ha ne zaman eşiyle çözemez kafasında iicene sorunhaline getirir işte o zaman psikologolur
Hamilelik hormonları farklı birşey,kıskançlık farklı bir duygu.Hamilelikte insan ya duygusal olur,ya alıngan olur,bebeğiyle ilgili aşırı kaygıları başlar.Ama arabanın ön koltuğuna oturan eşinin iş arkadaşını aşırı derecede problem yapmak,bununla ilgili evde huzursuzluk çıkması ve bu basit durumun iş arkadaşa kadar yansıması hamilelik hormonlarıyla alakalı değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?