Kim haksız yardım edin :(

iyi niyet hissetsem bu kadar büyütmezdim ne olursa olsun bi adamın eşi gelecekse yanına müsade etmek gerekir ona.. bu dünyada eşten ötesi var m.....

bende bazı arkaşalara katılıyorum kapıyı açar inmesini beklerdim baktım hareket yok eşime en anlayacağı şekilde bir bakış atar o arka koltuğa oturmazdım , eşinizle de ayrıca konuşmanız gerekirdi ne münasebet yani müzik dinleyip yayılmalar neden buna müsade ediyor herkes yerini bilmeli

Evli Değildim nişanlıydım. Nişanlım Satış mühendisiydi ve hep bayan iş arkadaşıyla çalışıyordu. Hiç böyle şeylere takılmadım. Bence biraz relaks olun. Bebeğinize de size de zarar bu kadar öfke.

benim eşim de bundan öncesinde çağrı merkezinde takım lideriydi bir dünya kız vardı etrafında ve zırt pırt ararlardı yok hastayım yok nerdesiniz yok şunun doğum günü var diye.. ben de hiç bunlara takılmadım.. siz de bilirsiniz ki kadınlar bazı şeyleri hisseder eğer siz de bnim gibi hasssas bir dönemde olsaydınız ve o bayanın tavırlarında art nyet hissetseydiniz eminim siz de pek sakin olamazdınız.. haaa yok bana dert değil derseniz buna da tamamen fıtrat der saygı duyarım sizin de benim fıtratıma saygı duymanız gerektiği gibi..

Ben olsaydım eğer tatlım geç bakalım arkaya ben kocamın yanında oturayım arabamızda derdim pişkine pişkinlik

ama işte bazen insanın basiretibağlanıyor

Ben özür dilerim o halde. Çünkü ilk yazış tarzınız biraz şirret kadın intibası uyandırıyor. Benim de erkek iş arkadaşlarım var çok da severim hepsini. Arabada müzik de dinliyoruz, eğleniyoruz da. Eşlerine hep yenge derim çoğuyla da tanıştım. Eğer yol üstünde binse birinin eşi yer vermek isterdim tamam o konu hoş olmamış ama ben yer verdiğim halde kadın oraya otursa gıcık kapardım ne kaba kadın beni kaldırdı diye. eş illa önde oturacak diye bi kaide yok çünkü. Neyse kafaya takacak bir konu değil. Boşverin

Ben ilk yazdığın mesajı okudum sadece..
Konu bayağı ilerlemiş..
Son durumu bilmiyorum ama umarım düzelmişsinizdir.. (Gerçi konuyu ne zaman açtığına da dikkat etmedim..)

Ben aslında şunu sormak istiyorum.
Eşinin arabasında iş arkadaşının ne işi var?

Estağfurullah... bana sizin de dediğiniz gibi teklif etseydi ben zaten yaa canım 5 dkya ineceğim sorun değil otur derdim.. ama ne teklif etti ne de beni aşağıda bekledikleri 10dklık sürede kalkıp ya eşin gelecek o otursun diye eşime bişey dememiş.. tabiki iş yaşamında yanyana oturulmasını garipseyecek kadar bağnaz değilim ben de çalışıyoum ama rahatlık ve beni hiiiçççtakmamış olması benim sinirlerimi bozdu.. şirret bir kadın olmayı isterdim de değilim malesef :) teşekkür ederimm

Konuşup düzelttik şükür.. eşim eksper birlikte gdip ev görmek zorundalar.. o sebeple biraradalardı..

Ben de çalışıyorum ve bazen şirket arabasıyla bazen de iş arkadaşlarımın şahsi arabalarıyla dışarıya çıkmak durumunda kalıyoruz. Bu gayet normal ancak, ben de aynı şeyi yaşadım iş arkadaşım akşam beni yolu üstünde bir yere bırakacaktı ve yoldan eşini de alacaktık eşinin olduğu yere kadar önde gittim, adam da özel şoförüm değil sonuçta, arkada şuraya gidelim oğlum tavrında mı takılacaktım. Ancak eşinin olduğu yere geldiğimizde indim ve arkaya oturdum kadınla da gayet güzel bir şekilde konuştum. Her şeyin edebi vardır. Bu kadın hem sizin arabanız olmasına rağmen önde takılıyor hem de müzikle falan muhatap oluyor. Ben iş arkadaşımın şahsi arabasında bir yere dokunmaya çekinirim sonuçta o onun aracı. Sizi gayet iyi anladım ve haklı gördüm, umarım bu bayanla yine aynı türde şeyleri yaşamazsınız. Ayrıca eşinizin de yapabileceği pek bir şey yokmuş yani açık açık arkaya otur demesi de zor her gün yüzyüze bakıyorlar. o bayanın düşünmesi gerekliydi.

ağzınıza yüreğinize sağlık işte benim de demek istediğim buydu.. keşke edebini durması gereken yeri bilseydi konu bu kadar uzamazdı... çok teşekkür ederim yaşayan biri olarak beni rahatlattığınız için :)

Valla senin yerinde olsam kapısını açar indirip otururdum öne onun nezaketen en azından teklif etmesi gerekirdi.Kocanın dediği laf da tam erkek mantığı cümle kurmakta bu tip ince şeyleri düşünmekte pek becerikli değiller malesef

Konuşup düzelttik şükür.. eşim eksper birlikte gdip ev görmek zorundalar.. o sebeple biraradalardı..

İyi çok şükür :)
Mecburen beraber ev görmeye gidecekler ona bir şey diyemeyiz ama bayanın anlayışsızlığı göz ardı edilemezmiş tabi..
Haklısın elbette, zaten hassas dönemindesin..
Hassaslığı bırak ben her halimde böyle şeyi çekemezdim..
Kapıyı açar inmesini beklerdim, e inerdi de artık.
O kadar da cahil değildir herhalde..

Neyse artık düşünme..

Siz söylemlerinizde çok haklısınız ben evli değilim ancak erkek arkadaşımla bile böyle bir şey yaşamak istemem :) Ancak hamilesiniz ve kendinizi üzmeyin eşiniz mecburen sizi öne sürerek söylemiş diye düşünüyorum, çünkü bazen insan iş hayatında söylemek istediği şeyi kırk şekle sokarak ancak söyleyebiliyor :) Bundan sonra o bayanın dikkat etmesi gerekir, İnşallah bu tür şeyler yaşanmaz. Bebeğiniz ve eşinizle mutluluklar dilerim :)

Canım hiç sıkma kendini boşver
O salak kızın tavrına da takılma kimileri maalesef böyle yontulmamış öküz.
Adamın karısı gelmiş senin ne işin var önde geniş geniş oturuyorsun.
Benimde çevremde bu şekilde rahat takılan insanlar var.
Bence eşin bir daha seni almaya gelirken kıza desin ki eve gitmiyoruz bizim işimiz var kusura bakma sen kendin git.

Eşine gelince çoğu erkeklerinde maalesef lafın nereye gideceğinden haberi yok.
Camışın göle s...tığı gibi laf etmiş tabiri caizse :)
Boşver dediyse de dedi kızda kendini toplasın varsın senden varsın eşinden bilsin ne fark eder ki?
Amaç kızın kendisini toplaması değil mi?
Ayıp yani kızda kendine gelsin eşi bana kızmış desin bir şey olmaz bir daha da komple arabaya almayın gitsin.

Nezaketen tabiki de o nazik totosunu kaldırıp arkaya oturması lazımdı.
Araç eşinizin şahsi aracı değil galiba, şirket aracı. Orası da onun koltuğu! gibi mi düşündü acaba?

Olayı niye eşinize bıraktınız ki? Gider kapısını açarım, yok inmezse saçını bileğime dolar...

Yok yok düşündüm de başka bir kadın eşimle aynı arabada bile olamaz.

Olayı niye eşinize bıraktınız ki? Gider kapısını açarım, yok inmezse saçını bileğime dolar...

Yok yok düşündüm de başka bir kadın eşimle aynı arabada bile olamaz.

bende çalıştığım iş gereği erkeklerle göreve çıkabiliyorum. bazen şirket aracında, bazen kendi şahsi arabalarında. o kişilerin eşleriyle de ayrıca dışarıda görüşürüz. biri dese ki, "ben seni eşimin yanında görmek istemiyorum"; "kusura bakma ama bu bir işse eğer, senin keyfine bakmaz" derdim.
kadının saçını eline dolamak falan, çok çirkin şeyler bunlar. ben bir bayana böyle bir hareketi asla yakıştıramam.

İş arkadaşı ne zaman eşten önde gelmeye başladı? Ayrıca ben de çalışan biriyim, erkek çalışma arkadaşlarım da var. Şu ana kadar eşlerinin yanlış anlayacakları bir duruma sokmadım onları. Ayrıca onların eşlerinin yanında ben kim olurum ki? Bir kere eşinden çok bana saygı duyan birine de saygım kalmazdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…