- Konu Sahibi evlimutluhuzurlu
-
Ya varya ben kskanc bir insannm yeminlen o kzı sinirden ne yapardm bilmiyorum ama esin orda hatalı valla ondan(kzdan) uzaklastrmak icin elimden geleni yaprdmm ama hamilesin suan çocuğunu dussunmen onemli hicbir sey suan senin cocugundan onemli degil esinle konusmayi dene surekli ve ne istedigini dile getir kvga veya daha kotu seyler hem seni olumsuz etkiler hemde cocugunu kusura bakmsn kimse ds kapnn mandali evime rahatszlk veremez.ama soyle birseyde var kzın kendisi nasl birisi bu onemli ii niyetle mi yapan yoksa daha cahil olup o an dusunemediginden mi yaptı
Evli Değildim nişanlıydım. Nişanlım Satış mühendisiydi ve hep bayan iş arkadaşıyla çalışıyordu. Hiç böyle şeylere takılmadım. Bence biraz relaks olun. Bebeğinize de size de zarar bu kadar öfke.
Ben özür dilerim o halde. Çünkü ilk yazış tarzınız biraz şirret kadın intibası uyandırıyor. Benim de erkek iş arkadaşlarım var çok da severim hepsini. Arabada müzik de dinliyoruz, eğleniyoruz da. Eşlerine hep yenge derim çoğuyla da tanıştım. Eğer yol üstünde binse birinin eşi yer vermek isterdim tamam o konu hoş olmamış ama ben yer verdiğim halde kadın oraya otursa gıcık kapardım ne kaba kadın beni kaldırdı diye. eş illa önde oturacak diye bi kaide yok çünkü. Neyse kafaya takacak bir konu değil. Boşverin
Ben ilk yazdığın mesajı okudum sadece..
Konu bayağı ilerlemiş..
Son durumu bilmiyorum ama umarım düzelmişsinizdir.. (Gerçi konuyu ne zaman açtığına da dikkat etmedim..)
Ben aslında şunu sormak istiyorum.
Eşinin arabasında iş arkadaşının ne işi var?
Ben de çalışıyorum ve bazen şirket arabasıyla bazen de iş arkadaşlarımın şahsi arabalarıyla dışarıya çıkmak durumunda kalıyoruz. Bu gayet normal ancak, ben de aynı şeyi yaşadım iş arkadaşım akşam beni yolu üstünde bir yere bırakacaktı ve yoldan eşini de alacaktık eşinin olduğu yere kadar önde gittim, adam da özel şoförüm değil sonuçta, arkada şuraya gidelim oğlum tavrında mı takılacaktım. Ancak eşinin olduğu yere geldiğimizde indim ve arkaya oturdum kadınla da gayet güzel bir şekilde konuştum. Her şeyin edebi vardır. Bu kadın hem sizin arabanız olmasına rağmen önde takılıyor hem de müzikle falan muhatap oluyor. Ben iş arkadaşımın şahsi arabasında bir yere dokunmaya çekinirim sonuçta o onun aracı. Sizi gayet iyi anladım ve haklı gördüm, umarım bu bayanla yine aynı türde şeyleri yaşamazsınız. Ayrıca eşinizin de yapabileceği pek bir şey yokmuş yani açık açık arkaya otur demesi de zor her gün yüzyüze bakıyorlar. o bayanın düşünmesi gerekliydi.
Konuşup düzelttik şükür.. eşim eksper birlikte gdip ev görmek zorundalar.. o sebeple biraradalardı..
ağzınıza yüreğinize sağlık işte benim de demek istediğim buydu.. keşke edebini durması gereken yeri bilseydi konu bu kadar uzamazdı... çok teşekkür ederim yaşayan biri olarak beni rahatlattığınız için :)
Olayı niye eşinize bıraktınız ki? Gider kapısını açarım, yok inmezse saçını bileğime dolar...
Yok yok düşündüm de başka bir kadın eşimle aynı arabada bile olamaz.
bende çalıştığım iş gereği erkeklerle göreve çıkabiliyorum. bazen şirket aracında, bazen kendi şahsi arabalarında. o kişilerin eşleriyle de ayrıca dışarıda görüşürüz. biri dese ki, "ben seni eşimin yanında görmek istemiyorum"; "kusura bakma ama bu bir işse eğer, senin keyfine bakmaz" derdim.
kadının saçını eline dolamak falan, çok çirkin şeyler bunlar. ben bir bayana böyle bir hareketi asla yakıştıramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?