Karatay'ın merhemi olsa önce kendi başına sürer ))
onun diyetini uygularsan zayıf ama buruş buruş bir kadın olursun Yasemin ))))))
Seviyorum kız seni
Özlemişiimmm
hosbulduk.ben öyle kacamaga gelemiyorum zaten. daha önce de bir defa kilo almıstım. tabi bu kadar degildi.63'ten 52 ye dustum 5 haftada. biraz önce yazdıgım listedeki sekilde beslenerek. hatta 8 ögun de yediğim oluyordu . sabah ve aksam spor yaptım. 60 lı kiloları gectikten sonra defalarca diyet yapayım dedim ama bu arada 73 kiloyu bulmusum. artık ceki duzen vermem lazım.diyeti bozdugumda ben telafi edebilenlerden değilim. bozdum mu kacıyor ucu.kendime inancımı yitiriyorum galiba. benm menulerim öyle cok az olmayacaktır.su bir haftayıda atlatırsam duzenli beslenmeye de alısırım. gerisi gelir insallah.Chemes,
Hoşgeldin
Gelene her zaman kapımız açık ama söylemedi deme kurallarımız çok katı..
Kuralların dışına çıkanları affetmiyoruz.. "Bir defalık oldu" gibi bahaneler bizde geçerli değil..
Ama zayıflama garantimiz var ))
Sadece kurallara uyman ve burda yazanlar dışında hiç bir şey tüketmemen gerekiyor..
Eğer gerçekten kilo vermeye niyetliysen ve bunun için savaşma gücün varsa seni aramızda görmekten mutluluk duyarız ))
Sevgilerimle
menumu bugunden baslayayım yazmaya,yarın baslayacaksınız siz galiba ama olsun...
kahvaltı: domates salatalık, bol maydanoz,1/2 dlm ekmek, 1dlm kasar,1 omlet
ara1: 1 cb sut,1/2 elma
ara2: 1cb sutle sutlü kahve
ögle yemegi: 1 kase yogurt,havuclu patatesli ıspanak yemegi,marul salatası
ara3:8 badem,3 k. kayısı
ara4: 2 dlm tam b. ekmegiyle kasarlı tost,1cb sut,maydonoz
aksam: 3 kofte buyuklugunde ızgara tavuk fleto,2 yk kozlenmis patlıcan,1/2 dlm ekmek,1 kase yogurt,marul salatası
tavsiyelerin için tesekkürler.hipoglisemi problemim oldugu icin meyve ve karbonhidratı sade tüketmiyorum. Gi diyeti kitabım da var , gecen yılarda almıstım ama okuyamadım hepsini. glisemik indeksi dusurerek yemeye calısıyorum elimden geldiğnce. hic bilmiyordum sutlu kahvenin öyle bir etkisi oldugunu.Madem menü paylaştın, bende hemen yorum yapayım ))
Kahvaltı menün çok iyi ama kaşar peyniri yerine lor yada dil peyniri kullanmanı tavsiye ederim..
Özellikle lor kullanırsan çok daha iyi.. Hem kalori bakımından zayıf hemde cartinin açısından zengindir. (cartinin; yağ yakımını hızlandırıp kas gelişimini artırır)
Ara menü olarak meyve ile süt/yoğurt benzeri bir şey tüketmen harika.. genellikle insanlar meyveyi tek başına tüketir.. Bu yanlış bir tüketim şeklidir. Sen bu konuda gayet bilinçlisin sanırım ))
Kahve tüketimini mümkünse sütsüz/şekersiz yapalım.. Sütlü kahveler Gİ salgılarını artırır bu da kilo vermemizi zorlaştırır.
Öğle yemeği tüketimin gayet güzel, burda da bir tavsiyem olacak.. Akşam ekmek yeme, öğlen ye ))
Ara öğün 3-4: badem ve kayısı ikilisi yerine sadece bademi tercih et.. 12 adet badem ara öğün için uygundur. kayısıyı sabah kahvaltına ekleyebilirsin..
Diğer ara öğünde tost+süt fazla olmuş.. Bunun yerine cacık/Ayran +2 galeta gibi birşeyler yiyebilirsin
Akşam menüsü de güzel ama ekmek çok olmuş orda çok ))
Kısaca ekmek günde 2 dilimden fazla olmasın.. Akşam ekmek yememelisin.. Yarın liste paylaşacağım..
Dilersen bir göz atarsın olur mu?
SEvgiler
merhabalar,
benim de kilolarım ile başım dertte. yarın mümkünse ben de size katılmak isterim. azimli insanlara bayılırım çünkü.
bugünkü menümü yazayım ben de bu arada;
sabah
beyaz peynir ve çok tahıllı ekmekle tost
1 fincan sade kahve
20 tane çekirdeksiz üzüm
öğle
6 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim çok tahıllı ekmek
ara
2 kuru incir
1 bardak süt
akşam (yemeyi planladıklarım)
haşlanmış tavuk
salata
salatada karbonhidrat olarak 1 tane haşlanmış patates de olacak ama salata 2 kişilik olacak :)
tavsiyelerin için tesekkürler.hipoglisemi problemim oldugu icin meyve ve karbonhidratı sade tüketmiyorum. Gi diyeti kitabım da var , gecen yılarda almıstım ama okuyamadım hepsini. glisemik indeksi dusurerek yemeye calısıyorum elimden geldiğnce. hic bilmiyordum sutlu kahvenin öyle bir etkisi oldugunu.
ögunlerimin cok olması da seker problemim yuzunden ,cok ac kalır da karbonhidrat alırsam o aclıgın ustune iki saate kadar sekerim dibe vuruyor. gözum dönuyor.
çok da sevinirim yorumlara :)Hoşgeldin Anotherme ))
Menü paylaştıysan yoruma açıksın demektir ))
Kahvaltıda peyaz peynir yerine lor yada dil peyniri lütfen ))
üzüm/incir gereksiz şeker yüklemesi iyapan gıdalardandır aman diyeyim uzak dur ))
Sabah ve öğle yemeği arasına öğün koymamışsın, geç kahvaltı mı yaptın?
Öğle yemeği olarak patlıcan yemeği yazmışsın, umarım kızartma patlıcan tarzı değildir ))
Akşam yemeği olarak tavuk ve salata iyi ama patatese gerek yok..
İlla ki dengeleyeyim diyorsan iç bir sıcak mercimek çorbası daha güzel ))
Sevgiler ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?