Kim korkar kilolardan ;)

Kızlar soya kısa zamanda gelecek

işleri yoğunmuş birde rahatsızmış kendi toparlar toparlamaz gelecek bilginiz olsun

aminnnnn canım

Günaydın kızlarrr

nabersiniz
selam yasemin naber canım

soya ya whatshaptan yazdım bakalım cevap gelecek mi bende merak ettim

Kızlar soya kısa zamanda gelecek

işleri yoğunmuş birde rahatsızmış kendi toparlar toparlamaz gelecek bilginiz olsun
yasemin bende de selam söyle soyaya. dört gözle dönmesini bekliyorum geçmiş olsun dileklerimi de ilet lütfen.

Allahımm şuan nasıl mutluyum anlatamam soya sosu kaç gündür aklımdasın ,daha burdakı yazınızı okumadan hemen yazmak istedim çok heyecanladım birden,sizinle birlikte kilo vermiştik çok güzel günlerdi ben sizin kızdığınız hiç bir yoruma kızamadım hepsi güzeldi aklıma hep 100 gr verdikçe üzülmeyin onlar 1 hafta sonra 1 kilo gidecek derdiniz.Sizi tanımadan sevmiştim ben.Hatta kaç kez eski yazılarınızı aratıp okudumki bana ilham olsun diye, dedim bir bakayım soya sosu neler yazmıstı eski yazılarında yeni yazılarınızı görünce çok sevindim ,başladım yine okumaya,arkadaşlar soya sosu bakmayın sert olduğuna yüreği yufkadır onun

Karatay'ın merhemi olsa önce kendi başına sürer ))
onun diyetini uygularsan zayıf ama buruş buruş bir kadın olursun Yasemin ))))))
Seviyorum kız seni
Özlemişiimmm
halen yazıyormusunuz bilmiyorum deli gibi ozamanlaradn beri bir yazı yazmanızı bekledim arada yaseminle yazıştık sizi bulduğuma çok mutluyum

Bu aksam soyasosu aklima geldi basladim okumaya kac yil gecmis bu sayfadan haberim yoktu simdi burdayim herkes ne alemde acaba soyacim nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…