- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.684
- 448
Ben normal değilim o zamanYiyecek satılan hijyen gerektiren yerde koca sokak köpeğini normal bulan da bana göre normal değil.
Bir tanıdığınızın uysal bir evciliyle deneme yaptınız mı hiç? Benim küçük ırk köpeğim var, ufak tefek olduğundan korkan insanlar dahi sevimli buluyor, ki uysal olmasına rağmen asla tasmasız da gezdirmem, sevmek istiyorlar ama çok korkuyorlar, böyle durumlarda kucağıma alıp kontrolün bende olduğu güvenini verdikten sonra kuyruğuna dokunun diyorum, kafasını hemen çevirip refleks gösteremeyeceği için önce kuyruğunu seviyorlar, köpeğin ani tepki vermediğine ikna olunca da sırtını kafasını sevmeye başlıyorlar, böyle böyle çevremde bazı yetişkinlerin ve çocukların korkusunu yendik.bende zoofobi var onlarda bu hastalık derecesi mi bilmiyorum fakat sahibinin tutmadığı hiçbir hayvanın olduğu yere giremem inanın bu çok istemsiz bişey kalp krizi geçirecek gibi oluyorum çok ciddiyim kalbim sıkılıyor ve öyle hızlı atıyor ki inanamazsınız ben çok tedavi gördüm bununla iligili aşamaadım hayatımı çok zorlaştırıyor keşke yenebilsem korkmaktan ziyade bambaşka bişey çok hızlı 15 dk koştuğunuzda kalbiniz nasıl atıyorsa benim üzerime gelen her hayvanda kalbim öyle atıyor sadece köpek değil bakın her hayvan dyorum kuş-kelebek-kedi aklınıza ne gelirse çok zor yenemedim ben
öyle çok denedim ki en son birkaç ay önce komşumun kedisi yavruladı beni hemen evine çağırdı. benim üzerime bir battaniye sererek yavru kediyi benim üzerime koydu buraya kadar paniklemedim sakindim. kedi çok minik başını ani hareket ettirip ağzına elimi sokmaya çalıştı ben devamını hatırlamıyorum. zaten hayvanlar hisli benim paniğimden onlarda panik olup beni kendilerine zarar verecek biri olarak görüyorlar doğal olarak. nasıl yeneceğimi hiç bilmiyorm bebek istiyorum uzun zamandr diyorum Allah bir çocğum olrsa ona çok büyük hayvan sevgisi ver ki benim bunu yenmem için mucizem çocuğum olsun.Bir tanıdığınızın uysal bir evciliyle deneme yaptınız mı hiç? Benim küçük ırk köpeğim var, ufak tefek olduğundan korkan insanlar dahi sevimli buluyor, ki uysal olmasına rağmen asla tasmasız da gezdirmem, sevmek istiyorlar ama çok korkuyorlar, böyle durumlarda kucağıma alıp kontrolün bende olduğu güvenini verdikten sonra kuyruğuna dokunun diyorum, kafasını hemen çevirip refleks gösteremeyeceği için önce kuyruğunu seviyorlar, köpeğin ani tepki vermediğine ikna olunca da sırtını kafasını sevmeye başlıyorlar, böyle böyle çevremde bazı yetişkinlerin ve çocukların korkusunu yendik.
Onlar daha iğrenç haklısınız. WC den çıkınca ellerini yıkamayan insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz. Almayacakları ürünleri bile evirip çeviriyorlar hatta paketlerini açıyorlar zincir marketlerde.Ben normal değilim o zaman
İnsanlar hijyene dikkat ediyor mu? Her gün marketlerde görüyorum, markete girmeden kapı önüne af buyurun sümkürüp eliyle ağzını burnunu sildikten sonra sebze meyve Allah ne verdiyse dokunan insanları, adam reyon gezerken burnunu karıştırıyor tüm ürünleri mıncıklayıp içlerinden bir tanesini alıyor, sanki açlıktan ölüyorlarmış gibi yiyip içerek döke saça geziyorlar geğiriyorlar, elleri her şeye dokunuyor.
Özür dilerim ama bana markette hangisi daha kötü deseler vücut salgılarını ellerine bulaştırıp ürün mıncıklayanlar derim.
Korkunuzu yenmeye henüz hazır değilsiniz demek kiöyle çok denedim ki en son birkaç ay önce komşumun kedisi yavruladı beni hemen evine çağırdı. benim üzerime bir battaniye sererek yavru kediyi benim üzerime koydu buraya kadar paniklemedim sakindim. kedi çok minik başını ani hareket ettirip ağzına elimi sokmaya çalıştı ben devamını hatırlamıyorum. zaten hayvanlar hisli benim paniğimden onlarda panik olup beni kendilerine zarar verecek biri olarak görüyorlar doğal olarak. nasıl yeneceğimi hiç bilmiyorm bebek istiyorum uzun zamandr diyorum Allah bir çocğum olrsa ona çok büyük hayvan sevgisi ver ki benim bunu yenmem için mucizem çocuğum olsun.
Umarım geçer bu korkunuz. Ben büyük köpeklerden çok korkuyorum sadece. O da 1 metreye kadar yakınımdaysa kalbim hızlanıyor soğuk soğuk terliyorum bayılacak gibi oluyorum. O kadar yakınımda değilse bana doğru koşmuyorsa vs günlük hayatımı sürdürebiliyorum. Sizden iyi durumum. Psikoloğa da gittim yok değişmedi bir şey. Ama siz de deneyin derim.öyle çok denedim ki en son birkaç ay önce komşumun kedisi yavruladı beni hemen evine çağırdı. benim üzerime bir battaniye sererek yavru kediyi benim üzerime koydu buraya kadar paniklemedim sakindim. kedi çok minik başını ani hareket ettirip ağzına elimi sokmaya çalıştı ben devamını hatırlamıyorum. zaten hayvanlar hisli benim paniğimden onlarda panik olup beni kendilerine zarar verecek biri olarak görüyorlar doğal olarak. nasıl yeneceğimi hiç bilmiyorm bebek istiyorum uzun zamandr diyorum Allah bir çocğum olrsa ona çok büyük hayvan sevgisi ver ki benim bunu yenmem için mucizem çocuğum olsun.
Golden köpek demissiniz onun tehkliyeli yanlari yok ki komsunuz abartmisŞimdi çok detaya girmeyeceğim. Apartmanda köpeğimle ilgili bir komşumla sıkıntı halindeyiz sürekli. Sonradan taşındı buraya yeni sayılır. Köpeğim kendisine herhangi bir zararda saldırıda havlamada vs.. bulunmadı şu güne kadar. Tamamen çocuklarım korkuyor diyor. Sürekli bu konuda bana laf ediyor. Bugüne kadar asla cizgimden çıkmadım tartissamda yapıcı oldum. Bugün köpeğim aniden sokakta kaçtı taşması parçalandı tutamadım bir şekilde apartmana girmiş, bununda çocukları sokakta oyun oynuyormuş apartmana girmişler korkmuslar vs.. tamam benim ihmalkarligim söz konusu buraya kadar bunu kabul ediyorum. Ama kadın bugün kapımı çalarak beni tehdit etti( ben sana göstericem),hakaret etti(sen köpek olmasan köpek beslemezsin), bağırdı,üzerime yürüdü. Ben gene cizgimden çıkmadım siz diye hitap ettim. Hatta başta kusura bakmayın bile dedim sonradan sesimi yükselttim en sonunda polise gidip şikayetçi oldum. Polis böyle beni suçlar gibi davrandı, apartmanda köpek mi beslenirmiş, köpeğime sahip cikmaliymisim,çocuklar korkabilirmiş. Bunun için mi şikayetçi oluyormuşum,bu kadar mıymış, bıyık altından gülmeler.İfademi alan poliste sen diliyle konuştu. Başta kararlı misin şikayete falan dediler. Çok canım sıkıldı. Benim ihmalkarligim söz konusu evet fakat sırf birileri korkuyor diye benim rahat yaşama hakkım yok mu ? Yani ülkemin polisi bile böyle davranıyor. Avukat arkadaşlar şahidim de yok sadece karşı komşunun 18inden küçük çocukları var ? Meselede suç oranı kimde daha çok ?
Hayvanları sevip insanları sevmez biri değilimdir ama afedersiniz insan bana daha pis geliyor çünkü bizler wc kullanımı, yemek yeme sonrası veya hapşırma, öksürme vs durumlar sonrası ellerimizi yıkamamız gerektiğini bilen canlılarız.Onlar daha iğrenç haklısınız. WC den çıkınca ellerini yıkamayan insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz. Almayacakları ürünleri bile evirip çeviriyorlar hatta paketlerini açıyorlar zincir marketlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?