Kimden hoşlansam evli çıkıyor?

Sosyal medyaya hiç bakmıyorum ama 15 16 yaşlarımda sanal aşklarım oldu o yüzden ordanda uzak duruyordum yinede

Aslında size özgü bir durum değil ki bu.Ve gayet doğal bir durum. Çünkü hoş bir adammış bekar mı acaba dediklerimizin evli çıkma olasılığı çok yüksek zaten. Hoş ve güzel özellikleri olan adamlar zaten az ve nesilleri tükenmekte olduklarından genel olarak erken kapılmış oluyorlar. Hoşlanma dediğiniz aşk değil beğenme malum. Eh durum böyle olunca beğeniyoruz evli çıkarsa Allah sahibine bağışlasın diyoruz ve uzak duruyoruz. Boşuna hocalardan medet ummayın. Allah evli olup da bekarım diyenlerden korusun. Onlara hoca da kar etmiyor zaten

Konu sahibi ;hojam bi yar sevdim eşli cıktı..kel aradimm sacli cıktıı

Hoja:yaz kizim 200 torba cimento, 20 kamyon çakıl ,15 tane kapı.

Konu sahibi;hojam bekar misiniz??

Yaşınız büyükse normaldir.Bir yaştan sonra bekar insan sayısı azalıyor.Ya da yaşınızıdan büyüklerden hoşlanıyorsunuz.

Kimden hoslansam dediginiz herhalde dis gorunumunden bahsediyorsun. Yoxa "evli adamlardan" da hoslanmak icin once vakit gecirmek lazim ki boyle 1 sey yapmadiginizi umut ediyorum.

Besmele çekmeden hoşlanıyorsan ondan bekar çıkıyorlardır

Evli erkekler için (bazıları) sorun olmaz da sizin için sorun olur. Doğru düzgün insan yetişmiyo ülkede gayet normal. Hergün kadın cinayetiyle uyanıyoruz, adamlar herşeyi kendileri için normal zannediyo. Evli olsa bile dışardaki insanlarla flört ediyolar, şaşırmadım.

Begenmekle hoslanmayi karistirmissiniz.

Paylasim olmadan hoslanma olmaz. Paylasimda da medeni durum ögrenilir.

Yaş kaç? 32 yaşındayım. Ve bu yaşlardaki insanların çoğu evli. Ha ben durduk yere hoşlanmam. Ama benden hoşlananlar da evli çıkıyor, Evlisin niye gelip kafamı karıştırıyorsun

Yaşınız 25 ve üstüyse normaldir. Dışarıdan da bilinemiyor tabi yüzük görünmüyorsa

Şaka gibi aynen hocaya git söfkiwöjaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…