Kimden hoşlansam evli çıkıyor?

Aynı sorun bende de var sevgili olup sonradan öğrendiğm sevgililerim oldu bitirdim ya da hoşlandım evlii olduğunu öğrendim ilişkiyi başlatmadım. Bu durumu aşmak için gerçekten bekar olduğuna inandığım insanlarla görüştüm ama benim hoşlandığım benden hoşlanmadı ne aradı ne yazdı ya da benden hoşlananı ben sevemedim bu hep böyle oldu evli erkeği bileyim ya da bilmeyim gerçekten ilgili yaklaşıyorlar karşılık bulabiliyorum ama bu karşılığı bekar erkeklerde bulamıyorum çok istesemde olmuyo hoşlandığım oluyo adımda atıyorum ama onda tık yok hal böyle olunca bi yerede varılmıyor yani sıkımtı ne ben de çözemedim Allah inadına evli çıkarıyo inadınada karşılıklı bir şeyler hissettiryo gibi geliyor artık

Nolur milletin kocalarından uzak durun

Geçen "kafamdaki tilkiler" konusuna yetişemedim kilit atilmiş ama orda da vardi boyle yorumlar. "Kocasindan uzak durun, yok yuva yikmayin, o kadini da düşünün filan..."

Bu evliliklerin yikilmasi ya da ayakta durmasi elalemin kadininin vicdanina mi bağli yahu?
Nolur kocami almayin, kocamdan uzak durun diye baska kadinlara yalvarsam kendime saygim kalmaz herhalde. Her aklina esen kadin benim kocami alamaz zaten, ister uzak dursun ister yakin umurumda olmaz.

Adam baskasina gidiyorsa o ilişki, evlilik sağlam degildir adam firsatini bekliyormuştur zaten.
Sirf kadinlar uzak duruyor diye aldatmayacak adami da ben yanimda istemem buyursun gitsin, sınanmiyorken herkes sadakatli olur.

Kesinlikle katılıyorum malesef şu an boşanma aşamasında olduğum adamda öyle her ömnüne gelene yazar kadınlarla kızlarla flörtöz konuşur konuştuğu kadınları da yakaladım ama onları suçlamadım bazıları hariç ben bu adamı suçlu buldum gözün dışardaysa niye evleniyorsun be adam !

Kesinlikle. Evli bir adamla birlikte olmak dogru bir davranis degil ama bu kadinin kendi ayibidir, kendi ahlakidir.
Yuvayi yikansa adamin kendisidir, başkasi değil. Eşine aşık adami kimse gelipte baştan cikaramaz zorla.

Kadin bulamadigi için aldatmamak sadakat değildir.

Ama o konuda adamın bir yere gittiği yoktu yahu. Kadın herşeyden anlam çıkarıyordu.

Ama o konuda adamın bir yere gittiği yoktu yahu. Kadın herşeyden anlam çıkarıyordu.

Tamam da yinede adam korunmasi gereken bir varlik degil "uzakkk dur, yuvalariniiii yikkkmaaa" vs şeklinde. Adamin aklinda yoksa süslendi püslendi iki onunden gecti diye kadina yönelmez zaten.
Kadinin yaptigi kendi icinde eleştirilebilir o ayri.

Denedim gene buldu beni. Hatta sosyal medyada mesajlaşma ayarını kapattım yanlışlıkla birinden hoşlanırım diye ciddi ciddi yaptım bunu ama gene hoşlandım ve evli çıktı ( sosyal medyadan değil)
Su mesajina kadar modum:illa her seyle dalga geciyor bu üyeler de, insanlar bir hayat arkadasi isteyebilir ne var bunda -hoca sacmalik o ayri-
Bu mesajindan sonra modumuhahhahaa:))))

Ya hu hoşlangaç mısın sen ne demek yanlışlıkla hoslanirsam

Süper yorum adamın ıcınde yoksa kadın uzak dursa neeee yakın dursa ne. Yeterki adamın ıcı pis olmasın en yapışık kadın bile halt eder yanaşamaz bile. Bu konuda kadınlardan cok erkekleri suçlu buluyorum kesinlikle.

Yani disardaki kadinlar da normal kadin işte oyle adamin aklını kaçirtacak birsey oldugunu sanmiyorum. Adamlarin ac gozlulugunden baska bisey degil. Aşik adami ayartamazlar bitti nokta.

Komsunun iki cocuklu karisi kim yani, Miranda kerr filan olsa belki endişelenirdim (benim adam begeniyor onu) ama Miranda da benim adamin peşine dusup elimden almaya calismaz.

Anam miran dada evli gııı Hatta bildiğim en son 3.cuyu dogurduydu bacım 2 de degıl

Bence eksik anlattiginiz biseyler var. Sizin hoslandiginiz mi yoksa ilgi alakanizi cezbedenler mi? Bi ara 27 yaslarindayken karsima hep evli cikiyordu. Ama onlar ilgi hosteriyodu. Hepsini Allah a sukur gaflete dusmeden sutladim. Bence hoca yerine psikaytra gorunun. Hocalik durum varsa oturun kuran okuyun dua okuyun. Bunu kirk kere hocaya gitmis biri olarak soyluyorum. Hem de o donemlerde ama baska sebeplerden

Sakin ol şampiyon öyle demedim.
Sadakat çok ayrı bir konu.
Evli olan kadınlara yazan erkekler de uzak dursun.Herkes ahlaklı olsun tek dediğim bu.

Kesinlikle öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…