- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
Lütfen kocalarınıza sahip çıkınNolur milletin kocalarından uzak durun
Nolur milletin kocalarından uzak durun
Geçen "kafamdaki tilkiler" konusuna yetişemedim kilit atilmiş ama orda da vardi boyle yorumlar. "Kocasindan uzak durun, yok yuva yikmayin, o kadini da düşünün filan..."
Bu evliliklerin yikilmasi ya da ayakta durmasi elalemin kadininin vicdanina mi bağli yahu?
Nolur kocami almayin, kocamdan uzak durun diye baska kadinlara yalvarsam kendime saygim kalmaz herhalde. Her aklina esen kadin benim kocami alamaz zaten, ister uzak dursun ister yakin umurumda olmaz.
Adam baskasina gidiyorsa o ilişki, evlilik sağlam degildir adam firsatini bekliyormuştur zaten.
Sirf kadinlar uzak duruyor diye aldatmayacak adami da ben yanimda istemem buyursun gitsin, sınanmiyorken herkes sadakatli olur.
Kesinlikle katılıyorum malesef şu an boşanma aşamasında olduğum adamda öyle her ömnüne gelene yazar kadınlarla kızlarla flörtöz konuşur konuştuğu kadınları da yakaladım ama onları suçlamadım bazıları hariç ben bu adamı suçlu buldum gözün dışardaysa niye evleniyorsun be adam !
Ama o konuda adamın bir yere gittiği yoktu yahu. Kadın herşeyden anlam çıkarıyordu.Geçen "kafamdaki tilkiler" konusuna yetişemedim kilit atilmiş ama orda da vardi boyle yorumlar. "Kocasindan uzak durun, yok yuva yikmayin, o kadini da düşünün filan..."
Bu evliliklerin yikilmasi ya da ayakta durmasi elalemin kadininin vicdanina mi bağli yahu?
Nolur kocami almayin, kocamdan uzak durun diye baska kadinlara yalvarsam kendime saygim kalmaz herhalde. Her aklina esen kadin benim kocami alamaz zaten, ister uzak dursun ister yakin umurumda olmaz.
Adam baskasina gidiyorsa o ilişki, evlilik sağlam degildir adam firsatini bekliyormuştur zaten.
Sirf kadinlar uzak duruyor diye aldatmayacak adami da ben yanimda istemem buyursun gitsin, sınanmiyorken herkes sadakatli olur.
Ama o konuda adamın bir yere gittiği yoktu yahu. Kadın herşeyden anlam çıkarıyordu.
Su mesajina kadar modum:illa her seyle dalga geciyor bu üyeler de, insanlar bir hayat arkadasi isteyebilir ne var bunda -hoca sacmalik o ayri-Denedim gene buldu beni. Hatta sosyal medyada mesajlaşma ayarını kapattım yanlışlıkla birinden hoşlanırım diyeciddi ciddi yaptım bunu ama gene hoşlandım ve evli çıktı ( sosyal medyadan değil)
Süper yorumGeçen "kafamdaki tilkiler" konusuna yetişemedim kilit atilmiş ama orda da vardi boyle yorumlar. "Kocasindan uzak durun, yok yuva yikmayin, o kadini da düşünün filan..."
Süper yorumadamın ıcınde yoksa kadın uzak dursa neeee yakın dursa ne. Yeterki adamın ıcı pis olmasın en yapışık kadın bile halt eder yanaşamaz bile. Bu konuda kadınlardan cok erkekleri suçlu buluyorum kesinlikle.
Anam miran dada evli gıııYani disardaki kadinlar da normal kadin işte oyle adamin aklını kaçirtacak birsey oldugunu sanmiyorum. Adamlarin ac gozlulugunden baska bisey degil. Aşik adami ayartamazlar bitti nokta.
Komsunun iki cocuklu karisi kim yani, Miranda kerr filan olsa belki endişelenirdim(benim adam begeniyor onu) ama Miranda da benim adamin peşine dusup elimden almaya calismaz.
Bu erkeklerin büyük çoğunluğu mu hıyarto acaba
Sakin ol şampiyon öyle demedim.Geçen "kafamdaki tilkiler" konusuna yetişemedim kilit atilmiş ama orda da vardi boyle yorumlar. "Kocasindan uzak durun, yok yuva yikmayin, o kadini da düşünün filan..."
Kesinlikle. Evli bir adamla birlikte olmak dogru bir davranis degil ama bu kadinin kendi ayibidir, kendi ahlakidir.
Yuvayi yikansa adamin kendisidir, başkasi değil. Eşine aşık adami kimse gelipte baştan cikaramaz zorla.
Kadin bulamadigi için aldatmamak sadakat değildir.
Anam miran dada evli gıııHatta bildiğim en son 3.cuyu dogurduydu bacım 2 de degıl
O senin komşu. kadın ya benimkiAma simdi komsu kadinla miranda bir değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?