Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Reyhan banada bakar mısın? Bunu çok merak ediyorum çünkü ben bakmıştım bişeye doğru çıkmamıştı benim.
benim doğum tarihim 15.04.1991
eşiminde 05.10.1989..
Hamile kaldığım sene 2007di. yani yaşım 16 dı :26:
İnşallah doğru çıkar. merakla bekliyorum canım.

bana bakın daha bakalım ne cıkacak

benım dogum tarıhım:17/05/1986
esımın dogum tarıhı:24/07/1986
sat tarıhı: 18/10/2011 merak ettım

bana bakın daha bakalım ne cıkacak

benım dogum tarıhım:17/05/1986
esımın dogum tarıhı:24/07/1986
sat tarıhı: 18/10/2011 merak ettım

kiz cikiyo canimm

reyhann ama bu kari kocaa ayni yasta olanlarin cinsiyetleri hep aynimi olcakk:44::44::44:

yavrum baktim ya sanaaa ayy beni kaale alan yokk hihhhhh

selam kızlaar 27 haftalık hamileyim.oğlumun adına dün karar verdik..eymen olucak.bu arada ben bugün bişii öğrendim gelin oluduktan sonra ilk hangi cinsiyette bebek alırsan kucağına o olurmuş.ben gelinliklerle arkadaşımın oğlunu almıştım kucağıma :)))

sen 16 eşin kaç yaşındaydı ozaman i iyi hesapla sonuç doğru çıksın yaz bekliyorum

bana kiz vermislerdi ilk kizim olduu
gercekliligi varmi bilmiyom ama cevremde hep dogruu
amann ne manyaklikk geline cocuk verilmesssiii
iyyyy ayipp yahuuuuu

bu arada ben bugün bişii öğrendim gelin oluduktan sonra ilk hangi cinsiyette bebek alırsan kucağına o olurmuş.ben gelinliklerle arkadaşımın oğlunu almıştım kucağıma :)))

Ben buna inanmıyorum ya. Ben dünyalar tatlısı bi kız çocuğu almıştım kucağıma ama çok yakışıklı bi oğlum oldu Doğru olduğuna inanmıyorum o yüzden.

kiz siz cok kucuk evlenmissinizz neden diye sorsamm :26::26: tamam bende 16 timda evlendimm ama benn esinle yasitimmm

Kısaca annemin yüzünden.. Zaten 1 sene falan evli kaldık ben 3 aylık hamileyken (yine annemin yüzünden) ayrılmıştık. Yaklaşık 5 senedir ayrıyız. Oğlum şuan 4 yaşında. Barışmayı düşünüyoruz. Küçük yaşta evlenmeyi doğru bulmuyorum sende ufak yaşta evlenmişsin.

canım eğer dış etkenler sebep oldu ise bu ayrılığa yavrun için 2 kez düşünmelisin????haddim olmayarak yazdım rabbim selamet versin

hayirlisi olsun canim ama kocanla kendi arana kimseyi sokma bu annende olsaa

barismayi dusunmekle cok guzel karar vermissin inan

oglun babasiz buyumez en azindan uvey baba gibi bi ortamda buyumezz

yasiniz cok guzelmiss yani ne bileyim seviyorum kucuck yasta evlenenleri ama barisirsanizz super olur yahu dusunsenee yenidenn askk ustelikk oglunuz bile varr

bende kucuk yasta evlilige sicak bakmiyorum pekk ama sevildiyse neden olmasinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…