bebeğin kız mı????
bana bakın daha bakalım ne cıkacak
benım dogum tarıhım:17/05/1986
esımın dogum tarıhı:24/07/1986
sat tarıhı: 18/10/2011 merak ettım
Reyhan banada bakar mısın? Bunu çok merak ediyorum çünkü ben bakmıştım bişeye doğru çıkmamıştı benim.
benim doğum tarihim 15.04.1991
eşiminde 05.10.1989..
Hamile kaldığım sene 2007di. yani yaşım 16 dı :26:
İnşallah doğru çıkar. merakla bekliyorum canım.
kiz cikiyo canimm
reyhann ama bu kari kocaa ayni yasta olanlarin cinsiyetleri hep aynimi olcakk:44::44::44:
evett kesin erkekkk
Reyhan banada bakar mısın? Bunu çok merak ediyorum çünkü ben bakmıştım bişeye doğru çıkmamıştı benim.
benim doğum tarihim 15.04.1991
eşiminde 05.10.1989..
Hamile kaldığım sene 2007di. yani yaşım 16 dı :26:
İnşallah doğru çıkar. merakla bekliyorum canım.
selam kızlaar 27 haftalık hamileyim.oğlumun adına dün karar verdik..eymen olucak.bu arada ben bugün bişii öğrendim gelin oluduktan sonra ilk hangi cinsiyette bebek alırsan kucağına o olurmuş.ben gelinliklerle arkadaşımın oğlunu almıştım kucağıma :)))
sen 16 eşin kaç yaşındaydı ozaman i iyi hesapla sonuç doğru çıksın yaz bekliyorum
yavrum baktim ya sanaaa ayy beni kaale alan yokk hihhhhh
bana kiz vermislerdi ilk kizim olduu
gercekliligi varmi bilmiyom ama cevremde hep dogruu
amann ne manyaklikk geline cocuk verilmesssiii
iyyyy ayipp yahuuuuu
eşimde 18 yaşındaydı canım.
eşimde 18 yaşındaydı canım.
bu arada ben bugün bişii öğrendim gelin oluduktan sonra ilk hangi cinsiyette bebek alırsan kucağına o olurmuş.ben gelinliklerle arkadaşımın oğlunu almıştım kucağıma :)))
kiz siz cok kucuk evlenmissinizz neden diye sorsamm :26::26: tamam bende 16 timda evlendimm ama benn esinle yasitimmm
erkek görünüyo canım
Kısaca annemin yüzünden.. Zaten 1 sene falan evli kaldık ben 3 aylık hamileyken (yine annemin yüzünden) ayrılmıştık. Yaklaşık 5 senedir ayrıyız. Oğlum şuan 4 yaşında. Barışmayı düşünüyoruz. Küçük yaşta evlenmeyi doğru bulmuyorum sende ufak yaşta evlenmişsin.
Kısaca annemin yüzünden.. Zaten 1 sene falan evli kaldık ben 3 aylık hamileyken (yine annemin yüzünden) ayrılmıştık. Yaklaşık 5 senedir ayrıyız. Oğlum şuan 4 yaşında. Barışmayı düşünüyoruz. Küçük yaşta evlenmeyi doğru bulmuyorum sende ufak yaşta evlenmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?