Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tekrar yazıyorum ... ben 22.11.1986 eşim 17.9.1986 Son adet tarihim: 22.11.2011 (18 hafta 3 gün).... bebişimizin cinsiyeti sizin tahmininizce ne???

canım kızın tutuyo kaybettiğin bebeklerinde kız......

canım şimdi hatırladım kızımda ekim son sattı.yani eşimin doğumundan önceydi.bn 28 olmuştum eşim 31di hala....
31-28=3
son bebek 32-36=4
ondan öncede 31-35=4
peki kalan kaç olmalıki erkek olsun.aramızdaki yaş farkı sadece ikimizin arasında kalan aylarda değişik çıkar.ondada kalan daima 3...
arkadaşiımınkinede bak
eşi 27kendi 24ilk bebek erkek
sonrakinde kendi
29eşi kendi 26 oda kız tutuyormu

bebek cinsiyeti üzerine çözüm yolunu ingiliz bilim dergisinde okudum.
bir siteden alıntı yaptım arkadaşlar ancak hesaplamalarım 3 çocuğumdada şaşmıyor,kendinizde bi hesaplayın bakalım sonuçlar nasıl çıkacak anlaşılmayan bişey olursa sorun

arkadaşlar bunun çözüm yolunu ingiliz bilim dergisinde okudum..
4yılda bir kromozomlar yenilendiğini varsayarak kadının yasının 4e bölümünden kalan erkeğin yasının 4e bölümünden kalandan hangisi baskınsa cinsiyet odur..
ör:benim annem 29yasındayken babam 30 yasındayken bana hamile kalmış
29\4 den kalan 1dir.
30\4den kalan2dir..
2 sayısı 1e baskındır ona göre erkek olur..tüm sülaleye denedim tuttu..
annem 23 yasındaken babam 24 yasındaken ablama hamile kalmışlar
23\4 kalan 3dür
30\4 kalan 0dır
buna göre 3 sayısı 0a baskındır sonuç kızdır..
%10 yanılma payı var
alıntı:))))

slm ben 15 haftalik hamileyim benim dogum tarihim 02.09.1991 esimin28.02.1973 20 yasimda hamile kaldim
cok merak ediyorum bekkliyorum acil yanitinizi

mimozacım şu anki yaşlarınızı bana bildir.......birde gün ay yıl olarak yaz doğum tarihlerinizi sağlam bi hesap yapayım yukarıda yaptığın hesap yanlış çıkarma değil bölme yapıyoruz biz.......

seni gidi seniiiiiiiiii daha önce açtığım konuyu kopyalamış............kızlar .........gerçekten hesap doğru yapılırsa kesinlikle doğru çıkıyorrrrrrrrrrrr ben bunu bilir bunu söylerim.......

ben 20 mart 1989 esım 04 aralık 1985 13 haftalık hamıleyım (saat 29 aralık 2011)

sabırsızlıkla beklıyorum

ben mayıs yada haziran gibi düşünüyorum o tarihe bakman mümkünmü

canım mayısta kaç yaşında olacaksınız sen ve eşin onu yazmalısın ki bakayım...........lütfen net yaşlarınızı yazın..................dilimde tüy bitti yada hamile iseniz hamile kaldığınız anki yaşlarınızı yazın.......)))))))))))))))

ben bişey anlamadım.nasıl 29/4 kalan 1 oluyo.7.3 çıkar..yada 7 sonuç.
bıre yaş hesaplamayaı nasıl yapacagız ya.ben 80 lıyım ama 25 yaşında hamıle kaldım kıza.ama yıl olarak 26 sayılırım.25 tenmı 26 tanmı hesap yapcaz:44:bu işi bende ogreneyımn yaa

ben 20 mart 1989 esım 04 aralık 1985 13 haftalık hamıleyım (saat 29 aralık 2011)

sabırsızlıkla beklıyorum

balımmmmm hesaplamanız kritikti yani eşinle kalanlarınız aynı fakat ayı baz alarak bebeğin muhtemelen erkek çıkıyor allah bilir.......işte yüzde 10 yanılma payı burada ortaya çıkıyor o gruptasın sende

canım doldurduğun yaşa mı içinde olduğun yaşa mı bakıcaz.
mesela ben 13 ocak 1980 doğumluyum.
32 miyi 33 mü.
32 yi doldurdum 33 ün içindeyim.
hangisini alıcam

ben 09-13-1980 eşim 06-06-1983 mayıs2012 yada haziran 2012 diye düşünüyorum ..umarım açık yazmışımdır .kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…