tekrar yazıyorum ... ben 22.11.1986 eşim 17.9.1986 Son adet tarihim: 22.11.2011 (18 hafta 3 gün).... bebişimizin cinsiyeti sizin tahmininizce ne???
bende cevap bekliyorum lütfen ben31 eş33
neyi öğrenmek istiyosun canım:)))))[
cinsiyeti))))))))))))
eşim 13.04.1972 ben 13.10.1983 bekliyoumm tatlımm:)))))))
canım kızın tutuyo kaybettiğin bebeklerinde kız......
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
mimozacım şu anki yaşlarınızı bana bildir.......birde gün ay yıl olarak yaz doğum tarihlerinizi sağlam bi hesap yapayım yukarıda yaptığın hesap yanlış çıkarma değil bölme yapıyoruz biz.......canım şimdi hatırladım kızımda ekim son sattı.yani eşimin doğumundan önceydi.bn 28 olmuştum eşim 31di hala....
31-28=3
son bebek 32-36=4
ondan öncede 31-35=4
peki kalan kaç olmalıki erkek olsun.aramızdaki yaş farkı sadece ikimizin arasında kalan aylarda değişik çıkar.ondada kalan daima 3...
arkadaşiımınkinede bak
eşi 27kendi 24ilk bebek erkek
sonrakinde kendi
29eşi kendi 26 oda kız tutuyormu
bebek cinsiyeti üzerine çözüm yolunu ingiliz bilim dergisinde okudum.
bir siteden alıntı yaptım arkadaşlar ancak hesaplamalarım 3 çocuğumdada şaşmıyor,kendinizde bi hesaplayın bakalım sonuçlar nasıl çıkacak anlaşılmayan bişey olursa sorun
arkadaşlar bunun çözüm yolunu ingiliz bilim dergisinde okudum..
4yılda bir kromozomlar yenilendiğini varsayarak kadının yasının 4e bölümünden kalan erkeğin yasının 4e bölümünden kalandan hangisi baskınsa cinsiyet odur..
ör:benim annem 29yasındayken babam 30 yasındayken bana hamile kalmış
29\4 den kalan 1dir.
30\4den kalan2dir..
2 sayısı 1e baskındır ona göre erkek olur..tüm sülaleye denedim tuttu..
annem 23 yasındaken babam 24 yasındaken ablama hamile kalmışlar
23\4 kalan 3dür
30\4 kalan 0dır
buna göre 3 sayısı 0a baskındır sonuç kızdır..
%10 yanılma payı var alıntı:))))
ben mayıs yada haziran gibi düşünüyorum o tarihe bakman mümkünmü
bebek cinsiyeti üzerine çözüm yolunu ingiliz bilim dergisinde okudum.
bir siteden alıntı yaptım arkadaşlar ancak hesaplamalarım 3 çocuğumdada şaşmıyor,kendinizde bi hesaplayın bakalım sonuçlar nasıl çıkacak anlaşılmayan bişey olursa sorun
arkadaşlar bunun çözüm yolunu ingiliz bilim dergisinde okudum..
4yılda bir kromozomlar yenilendiğini varsayarak kadının yasının 4e bölümünden kalan erkeğin yasının 4e bölümünden kalandan hangisi baskınsa cinsiyet odur..
ör:benim annem 29yasındayken babam 30 yasındayken bana hamile kalmış
29\4 den kalan 1dir.
30\4den kalan2dir..
2 sayısı 1e baskındır ona göre erkek olur..tüm sülaleye denedim tuttu..
annem 23 yasındaken babam 24 yasındaken ablama hamile kalmışlar
23\4 kalan 3dür
30\4 kalan 0dır
buna göre 3 sayısı 0a baskındır sonuç kızdır..
%10 yanılma payı var alıntı:))))
ben 20 mart 1989 esım 04 aralık 1985 13 haftalık hamıleyım (saat 29 aralık 2011)
sabırsızlıkla beklıyorum
canım mayısta kaç yaşında olacaksınız sen ve eşin onu yazmalısın ki bakayım...........lütfen net yaşlarınızı yazın..................dilimde tüy bitti yada hamile iseniz hamile kaldığınız anki yaşlarınızı yazın.......)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?