Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yok canim bu tutmadi:)))ikinci tuttu ama...ya su ileriye yönelik icinde birseyler desen:))))hangi yilda yada ayda hangi cinsiyeti buluyorummm:))))Ayrica nasil bir sey bu bizede ögretsen:))))

kalanlar aynı olunca hassas hesap gerekiyo işte aslında hesap kolay kolay yanılmıyor bi daha incelerim......canım senin için

benim doğum tarihim 15.04.1991
eşiminde 05.10.1989..
hamile kaldığım sene 2007di. yani yaşım 16 dı eşiminde 18.
Benim oğlum var bildiniz kızlar peki diğer çocuk kız olması için hangi sene hamile kalmalıyım hesaplarınıza göre?

canım eğer dış etkenler sebep oldu ise bu ayrılığa yavrun için 2 kez düşünmelisin????haddim olmayarak yazdım rabbim selamet versin

Evet canım bide yaşımız çok küçüktü haliyle cahillikte oluyo o yaşlarda. Şimdi sadece ikimizin kararları düşünceleri önemli ama cahilken öyle olmuyo malesef. tabiki yazabilirsin canım neden öyle diyosun. duymuyim bi daha haddim değil falan ne demek öyle düşünme sakın

evet canım hayırlısı olsun herşeyin. bi annem huzurumuzu çok bozuyodu zaten artık annemde yok geçen sene ayrıldılar babamla. evet oğlumun düzenli bi şekilde anne ve babayla yetişmesini bende isterim tabi ki. Bende küçük yaşta evliliğe sıcak bakmıyorum hiç ama olan oldu artık bizim için şuan ben 21 yaşındayım babasıda 23 yaşında. severekte olsa ufak yaşta evlenmek hata bence. insan önce kendi ayakları üstünde durabilmeli. Evliliğin sorumluluklarını bilmeli kendini bilmeli. 20 yaşına kadar evlenmeye sıcak bakmıyorum ben hiç. şimdi ki aklım olsa 24-25 gibi evlenirdim heralde. Tabi benim şuan durumum farklı çocuk var ama genel olarak sevgide olsa sıcak bakmıyorum. Daha karakterler tam oturmamış oluyo çünkü.

Son düzenleme:
slm benim 23/01/1985 eşimin 21/04/1979 bu arada 20 haftalık hamileyim güzel haberler bekliyorum :)

bana yazın yahu merak ettim

canımmmm benımde bakarmısn :)
benım 22.06.1982
eşimin 01.05.1979
ben 30 eşim 33 yasında
sat tarıhın: 22 kasım 2011
17 haftalık ikiz gebelık yaşıyorummm
şimdiden tşkler.

canım bende buraya yazdım ama cevaplamamıssın .demekkıı ikizleri göstermıyor sendekı bılgı :)

ya nasil bakiyorsun, nasil bir hesap cok merak ettim... sayfayi söylermisin....

reyhann kalanlar ayni rakamasa nasil yapiyodukkk kim daha once dogduysaa o mu baskin oluyoduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…