balımmmmm hesaplamanız kritikti yani eşinle kalanlarınız aynı fakat ayı baz alarak bebeğin muhtemelen erkek çıkıyor allah bilir.......işte yüzde 10 yanılma payı burada ortaya çıkıyor o gruptasın sende
canım doldurduğun yaşa mı içinde olduğun yaşa mı bakıcaz.
mesela ben 13 ocak 1980 doğumluyum.
32 miyi 33 mü.
32 yi doldurdum 33 ün içindeyim.
hangisini alıcam
ben 09-13-1980 eşim 06-06-1983 mayıs2012 yada haziran 2012 diye düşünüyorum ..umarım açık yazmışımdır .kusura bakma
Reyhan selammm,,canim bana ileriye yönlek bakcaktin haniii:))))mesela 2013 de nisan mayis gibi kalirsam ben 34 esimde 41 olacak...kiz bebis icin hangi ay uygun???bakarmisinnnnn??????? valla bekliyorum dünden beri:)))
tekrar yazıyom belki gözden kaçtı
arkadaşım rica etsem cevaplayabilirmisin.
Hesap makinasiyla yapinca benimkide oyle cikiyoo ya farkli nedenki. Nasil hesapliyonuzki
hamile kaldığın zamanki içinde olduğunuz yaşlar sen ve eşinin
ben bişey anlamadım.nasıl 29/4 kalan 1 oluyo.7.3 çıkar..yada 7 sonuç.
bıre yaş hesaplamayaı nasıl yapacagız ya.ben 80 lıyım ama 25 yaşında hamıle kaldım kıza.ama yıl olarak 26 sayılırım.25 tenmı 26 tanmı hesap yapcaz:44:bu işi bende ogreneyımn yaa
Hesap makinasiyla yapinca benimkide oyle cikiyoo ya farkli nedenki. Nasil hesapliyonuzki
canım o zaman bende tutmuyo herhalde.
çünkü ben 2007 nisan 11 de hamile kaldım.
ben 28 yaşın içinde eşimde 27 yalında oluyor.
o zaman benden kalan sıfır iken eşimden kalan 3 oluyor.
bu durumda erkek olması gerekir ama kızım var.
( ben 13 ocak 1980 doğumluyum.
eşimde 08 nisan 1981 doğumlu)
yanlış hesaplamadım herhalde reyhan dimi.
reyhan şunu birde sen hesaplasan yanlış mı hesaplıyorum acaba
reyhan şunu birde sen hesaplasan yanlış mı hesaplıyorum acaba
hadı eşinede yaşına gırdı dıye hesaplasak bu sefer kalan ıkınızınde 1 çıkıyo.berabere çıkınca sonuç ne oluyomuş bebek
aynı çıkması mümkün değil canım ben eşimden 1 yaş büyüğüm.
banada bakın ne olur ben 19.12.1975 eşim 23.10.1973 son adet 28.04. 2005 birde bu sene nisan mayısta bana erkek günü var mı nolurrrrrr bekliyorum gülenyüz gülmedi ama çıkarınca 2. çizgi belirgin galiba yakında gülecek....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?