helenx teşekkür ederim evet 16 haftalıkken doktorum kiz olduğunu söyledi ilk hamileliğim ama içime hep erkek olcakmış gibi doğuyordu. birde ben cok baktım rus, çin işte kan ile bulunan cinsiyet hepsi erkek çıkıyordu. sen nasıl hesaplıyorsun merak ettim şimdi. tekrardan tşk ederim
bide merak ettim nasıl hesaplıyo bu takvim yada kan yenileme gibi bi hesapmı
canım eşit oldugunuz için sat tarıhıne en yakın kıms eonun basdkın oluyo dıye bılıyorum.o zaman mart ayı eşien daha yakın o zaman erkek oluyor.ama yınede dedıgım gıbı yanılma eşitlerde çıkabılıyo.sat tarihim 22 mart canım ya
canım hesaplanmayacak bışey degıl.yıla gore yaşını bulup 4 eboluyorsun.sonra kalan sayı kımın fazla ıse kız yada erkek baskın oluyo işte.mesela kadının 4 ebolunce kalan 1 olur erkegın kalanı 3 olur.bu sonuca gore bebek erkek oluyor.oyle eşit olunca ıse aylara gore sat tarıh kıme daha yakınsa o olur dıyor reyhan arkadaş.
canım hesaplanmayacak bışey degıl.yıla gore yaşını bulup 4 eboluyorsun.sonra kalan sayı kımın fazla ıse kız yada erkek baskın oluyo işte.mesela kadının 4 ebolunce kalan 1 olur erkegın kalanı 3 olur.bu sonuca gore bebek erkek oluyor.oyle eşit olunca ıse aylara gore sat tarıh kıme daha yakınsa o olur dıyor reyhan arkadaş.
aslında yıl olarak erkek yılı oluyo ama eşin henuz 31 olmamaış. o yuzden eşinide 30 yaş olarak hesap ettım.boylece ıkınızde 30 yaş çıkıyosunuz yanı eşit..yanılma oluyor eşitlerde.erkek dıyelım.selam..
ben anlayamadım hesaplamayı..rica etsem bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız?
09.01.1982 doğumluyum
25.10.1981 eşimin doğum tarihi
17 mart sat tarihim
şimdiden teşekkürler
aksam eşime söyledim temmuzdan aralığa kadar hamile kalırsam belki kızımız olur dedim o nasıl oluyo dedi anlattım böyle böyle dedim demez olaydım adam tuttturdu yapalım diye kızı olmasını benden çok istiyo ilkinde daha istemişti çünkü kafamın etini yedi ay pişman oldum söylediğime beni ikna etmez insallahayarlamalıyım oğlum 3.yasını doldurduğun ben ağustos eylül gibi doğum yapmalıyım ki aralarında tam 3 yaş olsun ideal yaş aralığı ama helenx ne zaman hamile kalmalıyım birde rus takvimine baktım 2013 le 2014 kız çıkıyo kafam karıstı iyice:44:
aslında yıl olarak erkek yılı oluyo ama eşin henuz 31 olmamaış. o yuzden eşinide 30 yaş olarak hesap ettım.boylece ıkınızde 30 yaş çıkıyosunuz yanı eşit..yanılma oluyor eşitlerde.erkek dıyelım.
çok teşekkür ederim helenx...belli olunca haber vereceğim:))
aslında yıl olarak erkek yılı oluyo ama eşin henuz 31 olmamaış. o yuzden eşinide 30 yaş olarak hesap ettım.boylece ıkınızde 30 yaş çıkıyosunuz yanı eşit..yanılma oluyor eşitlerde.erkek dıyelım.
ayy.ne dıyeyım..bak cevrendeded dene ıstersen yaşını çocugun dogumunu bıldıgın kışlere bak ıstersen çok kışıde denedım bunu çok tutuyo.eşbet tıutmayanda var.oglun kaç yaşında canım senın çokmu ufak.rus takvımı bende ıkı kızımada erkek dıyo.ona bakmıyorum artık ben.
cnm haziranın 20sinde 2.yasını doldurıcak oğlum ben istiyoum 3.yasını kutlarken 5 aylık falan hamile olayım bi tanıdığımda bugün oğlu 3. yasını doldurdu sanırım 5 aylık hamile kızı olucak bakıyom kız zaten böyle çevremdekilere ama aynı cinsten olanda oluyo tabi yaslada alakalı onlar bizden büyükler ama temmuzla aralık arası kız demiştin değilmi belki aralığakadar hamiş olabilirim allahın izniyle
çok kuçuk degılmış canım.agustosta başlasan aralarında 3 yaş olur ıdeal işte.evet bu hesaba gore temmuz 20 den sonra aralık dahıl kız.
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
her ikisinide hesapladım kız görünüyor canım belli olunca yaz olur mu[/QUO ben 1993aralık1eşim1986aralık5 ..15.haftama girdim kızmı erkekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?