Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bide merak ettim nasıl hesaplıyo bu takvim yada kan yenileme gibi bi hesapmı

canım hesaplanmayacak bışey degıl.yıla gore yaşını bulup 4 eboluyorsun.sonra kalan sayı kımın fazla ıse kız yada erkek baskın oluyo işte.mesela kadının 4 ebolunce kalan 1 olur erkegın kalanı 3 olur.bu sonuca gore bebek erkek oluyor.oyle eşit olunca ıse aylara gore sat tarıh kıme daha yakınsa o olur dıyor reyhan arkadaş.

ama gercekten tutma yuzdeligi cok yuksek %90 larda en azindan bi aciklamasi var minnos hanim tip diyo ama icraatta bisey yokk

sat tarihim 22 mart canım ya
canım eşit oldugunuz için sat tarıhıne en yakın kıms eonun basdkın oluyo dıye bılıyorum.o zaman mart ayı eşien daha yakın o zaman erkek oluyor.ama yınede dedıgım gıbı yanılma eşitlerde çıkabılıyo.

2016 ya kadar kız canım.ama tam doldurdugun yaş zamanlamasında yapman daha dogru olur.mesela sen ocakta hemen yaşına gırıyosun ama eşim temmuz ayında gırıyo tam yaşına .
mesela 2014 sen hemen 25 yaş oluyosun eşin 28 e temmuzda gırıyor.ocak ve temmuz arası hemıle kaoırsan eşin 28 degıl 27 den hesaplanır.yanı kız gunundeyken aksıne erkek gunu olur.aşagıda açıklayacagım ona gore bak sen.[/QUOTE]

ozaman 2014 eşimde yeni yasına girince temmuzdan sonra hamile kalırım insallah allahın izniyle doğrumu anladım acaba?2013 yılı hariç ondan sonra 2016ya kadar kız oluyo yani çok sağol cnm

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnm

tşk ederim anladım canım

selam..

ben anlayamadım hesaplamayı..rica etsem bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız?

09.01.1982 doğumluyum
25.10.1981 eşimin doğum tarihi
17 mart sat tarihim

şimdiden teşekkürler

aksam eşime söyledim temmuzdan aralığa kadar hamile kalırsam belki kızımız olur dedim o nasıl oluyo dedi anlattım böyle böyle dedim demez olaydım adam tuttturdu yapalım diye kızı olmasını benden çok istiyo ilkinde daha istemişti çünkü kafamın etini yedi ay pişman oldum söylediğime beni ikna etmez insallahayarlamalıyım oğlum 3.yasını doldurduğun ben ağustos eylül gibi doğum yapmalıyım ki aralarında tam 3 yaş olsun ideal yaş aralığı ama helenx ne zaman hamile kalmalıyım birde rus takvimine baktım 2013 le 2014 kız çıkıyo kafam karıstı iyice:44:

selam..

ben anlayamadım hesaplamayı..rica etsem bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız?

09.01.1982 doğumluyum
25.10.1981 eşimin doğum tarihi
17 mart sat tarihim

şimdiden teşekkürler
aslında yıl olarak erkek yılı oluyo ama eşin henuz 31 olmamaış. o yuzden eşinide 30 yaş olarak hesap ettım.boylece ıkınızde 30 yaş çıkıyosunuz yanı eşit..yanılma oluyor eşitlerde.erkek dıyelım.

ayy.ne dıyeyım..bak cevrendeded dene ıstersen yaşını çocugun dogumunu bıldıgın kışlere bak ıstersen çok kışıde denedım bunu çok tutuyo.eşbet tıutmayanda var.oglun kaç yaşında canım senın çokmu ufak.rus takvımı bende ıkı kızımada erkek dıyo.ona bakmıyorum artık ben.

cnm haziranın 20sinde 2.yasını doldurıcak oğlum ben istiyoum 3.yasını kutlarken 5 aylık falan hamile olayım bi tanıdığımda bugün oğlu 3. yasını doldurdu sanırım 5 aylık hamile kızı olucak bakıyom kız zaten böyle çevremdekilere ama aynı cinsten olanda oluyo tabi yaslada alakalı onlar bizden büyükler ama temmuzla aralık arası kız demiştin değilmi belki aralığakadar hamiş olabilirim allahın izniyle

çok kuçuk degılmış canım.agustosta başlasan aralarında 3 yaş olur ıdeal işte.evet bu hesaba gore temmuz 20 den sonra aralık dahıl kız.

bu yöntem bende tutmadı,kız çıkmıştı ama oğluşum olacak kısmetse,ayrıntılıda da herşeyini gördüm..

mrhba kolay gelsin işiniz baya yoğun görünüo zor olmuo mu böle,burda var ben diyim 100 siz diyin 200 kişiye tek tek cvp vermek.kısacası keşke direk yöntemi yayınlasaydınız da biz kendimiz baksaydık..
15/01/86 ben
10/02/79 eşim ama eşimin DTsinde kesinlik yok 10/01 de olabilir.kesin olan 79lu olduğu :)
daha 8 haftalık hamileyim..tekrar kolay gelsin

ben hamile kaldığımda 28 eşim de 27 idik. eşim benden 1 yaş küçük doğru yazdım yani.
ben: 09.05.1983 eşim: 23.08.1984
şu an 11+2 haftalığım benimkini de hesaplayabilirmisin?
şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
canım merhaba
benim bebişimin de cinsiyetini öğrenirsen sevinirim:))
ben 9 haftalık hamileyim
benim doğum tarihim 18/06/1983
eşimin doğum tarihi 15/01/1980
hamile kaldığımda 28 yaşında oluyorum bu heaba göre
haberini bekliyorum;
çok teşekkür ediyorum canım sağol şimdiden....

merhaba bana da bakabilir misiniz benim 02.06.1986 eşim 07.09.1984 son adet 14 nisan 2012 şu an 8 hafta 3 günlük hamileyim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…