kız canım.ogrenınce donersın.
canim kusura bakma sana birsey sormak istedim aslinda anlamadim o cevabin banamiydi demissin ki kiz ögrenince dönersin.onun icin yazdim acaba bunun dogruluk payi ne kadar nasil bir yöntem merak ettim simdiden cok tesekkür ederim cok sagol eger baktiysan bakmadiysan canin sagolsun tabiki öpt seni bye...
28 yaş ve 27 yaşa gore bakıyorum canım.o zaman erkek çıkıyor.
canım hesaplama yöntemini yazmışsınya ben ona göre hesaplayınca kız çıkıyor sen erkek yazmışsın yanlış mı hesapladım merak ettim.
ben 28/4=7
eşim 27/4=6,75
bu halde benimki yüksek değilmi?
bı arkadasıma bakabılırmısınız bırde
kız 14/07/1984
eşi 09/09/1986
sat 26/03/2012
tesekkurlerr
yok canım sana dedım kız dıye..:))
ben 85 ve 86.sayfalarda açıklamıştım canım oraya bak ıstersen:)
lütfen banada bakabilir misin?
ben :11/03/1987
eşim:15/07/1986
sat:10/05/2012 cevabını sabırsızlıkla bekliyorum
şimdiden teşekkürler
slm canim senin bebeginde hayirli olsun tahmini dogum nezaman acaba cinsiyet konusunda hissettigin seyler varmi acab insan merak ediyor
canimmm ya gercekten nasil birsey bu ya doruluk payi nasil acaba tabiki kurban oldugum allahim bilir ama ne bileyim iste sanki bir yanim kiz diyor bir yanimda psikolojik galiba 2 tane oglum olunca sanki ben kiz yapamiycam olmiycakmis gibi geliyor ne bileyim allahimmm insallah gönlümüze göre verirr saglikli sihatli eli ayagi düzgün allah 2 tane saglikli erkek evlat verdi onlarin tatlarina bakmayi nasip etti dilerim allahimdan onundatadina bakmayi nasip eder erkek istiyen erkek kiz istiyen kiz olur insallah allah tüm hamislerimizin gönlüne göre versin cok sagol baktigin icin ne bileyim ben daha doktora bile gitmemistim testte ögrenim esimle yaptik pozitif cikti sonra lekem geldi acil gittik normal dedi dinlen falan gittigimde 5 haftalikdi 21 mayista gitmistim birgün önce dügünde söylemistim arkadaslara herkez senin sanki oglun olcak derler dedim ama ne bileyim beni gören kiz senin kizin olcak falan ya yapmayin allah bilir nasip dedim ama sen birde yüz iffademi görsen nasilda insan seviniyor hayali bile cok güzeldi insallah sonundada allahim gönlüme göre verir kurban oldugum allahim herkezin versin öpt seni ayrica bu nasil bir yönten dogruluk payini merak ettim cikan varmi acab biraz aciklarsan gercekten cok ama cik sevinirim canim öpt bye..
lütfen banada bakabilir misin?
ben :11/03/1987
eşim:15/07/1986
sat:10/05/2012 cevabını sabırsızlıkla bekliyorum
şimdiden teşekkürler
merhaba canim acba banada bakarmisin ricam etsem bende cok merak ediyorum tabikii yüce allahim bilir ama bizim ki eglence olsun iste esimin dogum tarihi 20.10.1978 benim dogum tarihim 13.09.1981 son adet tarihim 4 nisan veya 8 nisan olmasi gerekiyor gercekten tam olarak bilmiyorum cok kafa yordum ama hatirlamiyorumm simdiden cok tesekkürler..
canim benim sagol herkezin olur insallah sen benden sonrasin canim kizininda yasi ömrü uzun olsun yerim ben onu insallah allah gönlüne göre verir onuda tatarsin insallah neden hep öyle oluya ya hep icimiz kiz erkek arasinda gidip geliyor ben bu siralar cok ama cok rüya görüyorum kiz erkek erkek kiyafeti meyveler mavi gözlü erkek zümrüt gözlü kiz ne bileyim cok düsünüyrorum belki ondandir yüce rabbimmm insallah gönlümüze göre verir canim aminnnn. hepimizin insallah ayrica kürtajin icin cok üzüldüm gecmis olsun .açıkçası kız gibi geliyor bana bu arada tahmini doğum 15 şubat 2013.teşekkür ederim senin bebeğinde hayırlı olsun .benim 2.bebeğim bu.3 yaşında kızım var benim .şubat ayında hamile kalmıştım .2.ayımda boş gebelikten kürtaj olmuştum..
canım sende her ıkı ıhtımalde oluyo.yıl oaraka erkek yılına gırmışsınız am aeşin daha 26 olmadan hamıle kalmışsın.o zaman eşit çıkıyor..ama erkek dıyelım..yılı baz alalım barı ay olarak çunku eşitsınız.
ah canım yaa..allahım dıleklerını kabul etısn.çok ısterm ınşallh tuttar..bu yolla çok kışıye baktım epey tutan oluyodu.kendı cevremede baltım.burda tutmayan kışılerde var elbet ama çogunluk tutuyo dıyelım.benımde ıkı kıızm var ıkısıde tutuyo bende..rabbaım bende kıızn tadını aldım hamdolsun.ınşallh banada bı erkek nasıp eder rabbım..senın hesaba ben bı dah abakayımm.
canim benim sagol herkezin olur insallah sen benden sonrasin canim kizininda yasi ömrü uzun olsun yerim ben onu insallah allah gönlüne göre verir onuda tatarsin insallah neden hep öyle oluya ya hep icimiz kiz erkek arasinda gidip geliyor ben bu siralar cok ama cok rüya görüyorum kiz erkek erkek kiyafeti meyveler mavi gözlü erkek zümrüt gözlü kiz ne bileyim cok düsünüyrorum belki ondandir yüce rabbimmm insallah gönlümüze göre verir canim aminnnn. hepimizin insallah ayrica kürtajin icin cok üzüldüm gecmis olsun .
çok teşekkür ederim iiyi dileklerin için .allah herkezin gönlüne göre versin.
çok teşekkür ederim ama anladığım kadarıyla tam anlamıyla sende emin değilsin erkek olacağına .diğer bi ihtimal kız tarih açısından.yine allah biliyor ama bazen bööle şeelerde tutuyor.şimdi yüksek ihtimal erkek mi?çünkü rabbime şükür 3 yaşında dünyalar tatlısı bi kızım var.hem ona arkadaşlık edecek bi kız kardeş istiyorum.hemde kızımın tadını aldım.oğlum olsun istiyorum.ama allah biliyor.benim ve herkezin tüm anne ve anneadaylarının hakkında hayırlısı.hayırlı ve sağlılı evletlar olsun.amin.
canim ya sende erkek evladin tadina bakmayi nasip etsin kurban oldugumm alllahim.aminnn.kizlarina allahim uzun ömür versin insallah sanada nasip eder.ayrica tr den neresindensiniz.
evet canım kız olma ıhtımalıde var ama cogunluk yuzde erkek dıyelım.eşitlerde yanılma olabılıyo ama yıl olarak erkek yılına gırdıgınız için erkek dıyorum.allah gonlune gore versın.ıkı kız kardeşler için çok ıyı oluyor.ama anne babada bu devırde 2 tane yapıyor genelde hayat şartları bakımı artık herşey çok zorlaştı.o yuzden anne ve baba her ıkısınınde tadını almak ıstıyor tabı.benım ıkıncı kız erkek olsaydı muhtemelen başka çocuk etmeyecektım.rabbım kısmetımıze 1 çocuk daha duşunmeyı yazmış işte.senınde gonlundekı olsun ınşallh.rabbım banada bır erkek evlat nasıp eder ınşallh.tabı hayırlı saglıklı olsun..hepımızın ınşallh.
aminn canım amin.2 çocuktan sonra farklı cınsıyet ıstıyo ınsan.bızede .sanada nasıp olur ınşallh..
ben genelde özelımı yazmıyorum burdan..msn de genelde arkadaşlarla sohbet edıyoruz.ordan konuşuyorum ben.
amin insallah tüm hamislere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?