Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba
benim bebeğimin de cinsiyetini öğrenebilirmisin ?
benim doğum tarihim 06/06/1975
eşimin doğum tarihi 20/03/1973
10 haftalık hamileyim
şimdiden teşekkür ediyorum.

bu yöntem bende tutmadı,kız çıkmıştı ama oğluşum olacak kısmetse,ayrıntılıda da herşeyini gördüm..
evet gecmışe baktım sızde tutmamış..mınure gıbı %5 dıyelım sanahayırlı olsun canım.

canım 2-3 sayfa gerıye gıdersenız açıklamıştım ben.caıklanmayacak bışey degılkı.
kız çıktı canım.

benimde 28.08.1979
eşimim 25.02.1978 7 haftalık hamileyim sabırsızlıkla bekliyorum bakalım :))

erkek canım.

28 yaş ve 27 yaşa gore bakıyorum canım.o zaman erkek çıkıyor.

kız çıkıyor canım.

Canim rica etsem banada bakarmisin
Ben 31/10/1983
Esim 04/03/1975
Sat: 30/04/2012 yada 10/05/2012
10 gunde 2defa regl oldum ikisinede bakarsan sevinirim

merhaba reyhan21. hamile kaldığım hafta ben 25'i, eşim de 32'yi bitirmiş durumdaydık. doğum tarihlerimiz gerekirse benim 06.11.1986, eşimin 16.01.1980. bizim için de bi denersen sevinirim. :) şimdiden teşekkürler...

erkek canım.

kız canım.sen epey olmuşsun :) dogrumu?

merhaba canim acba banada bakarmisin ricam etsem bende cok merak ediyorum tabikii yüce allahim bilir ama bizim ki eglence olsun iste esimin dogum tarihi 20.10.1978 benim dogum tarihim 13.09.1981 son adet tarihim 4 nisan veya 8 nisan olmasi gerekiyor gercekten tam olarak bilmiyorum cok kafa yordum ama hatirlamiyorumm simdiden cok tesekkürler..

erkek canım.

merhaba canim acba banada bakarmisin ricam etsem bende cok merak ediyorum tabikii yüce allahim bilir ama bizim ki eglence olsun iste esimin dogum tarihi 20.10.1978 benim dogum tarihim 13.09.1981 son adet tarihim 4 nisan veya 8 nisan olmasi gerekiyor gercekten tam olarak bilmiyorum cok kafa yordum ama hatirlamiyorumm simdiden cok tesekkürler..

erkek canım.

erkek canım.

kız canım.ogrenınce donersın.

28 yaş ve 27 yaşa gore bakıyorum canım.o zaman erkek çıkıyor.

canım hesaplama yöntemini yazmışsınya ben ona göre hesaplayınca kız çıkıyor sen erkek yazmışsın yanlış mı hesapladım merak ettim.
ben 28/4=7
eşim 27/4=6,75

bu halde benimki yüksek değilmi?

kız canım.sen epey olmuşsun :) dogrumu?[/QUOTE]

evet doktor en son kız ama bıdaha bakıcam dedı kontrolumu beklıyorum merakla,tesekkur ederımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…