Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

olmazmı yahaylı bıle guzel.benımde hep erkek bebek kıyafetlerınde gozum kalır.oyle annelere dugunde bayramda papyon takar gomlek takar gezdırırler ben onları boynu buyuk ızlerım eşim başkasının çocugunu oglunu sever delıkanlı dıye.sen olmadı deyıp durursun.uzulursun..eşim çok ıstıyor ııkıncı kızdada cok ıstedık kısmet rabbaım bı kız melek daha gonderdı.eşim çok zor kendıne geldı.hep olacakmış gıbı hıssettık çunku.ben zor bı hamılelık gecırdım eşimın tavırlarından..şimdi gorsen bırbırlerıne aşıklar ama gecen yıllar çok yıprandım..şimdi 3.yu duşunuyoruz bende bı stes var ya olmazsa dıye.bu sefer eşim çok ıstıyor .bende çok ıstıyorum.rabbaım yardımcımız olsun hayırlı saglıklı salıh bı erkek evlat nasıp eder ınşallh..kısmetse eylulde başlayacagız denemelere.
ya de bakalım oglanı nasıl buldun senanlatta yardımcı ol bana

ögrendıgınde donersın buraya olurmu.zaten az kalmış ogrenmene.

yazicam ögrenir ögrenmez ama ögrenirsem ben esime demistim bana söyleme diye sonuna kadar istemiyorum cünki yüzde 99 kiz dedi 2.ogluma dogdu ki erkek tabiki insan üzülmüyo ama sasiriyor cünki kiz kiz deyip dogur erkek hastaneya götürdügüm kiz kiyafetlerini gönderdim esimle git benim ilk oglumun kiyafetlerini getir demistim yani insan sasiriyor iste

bak bırbırımıze benzıyormuşuz.benımde 2.kızıma %90 erkek demışlerdı.ama 1 ay sonra kesın kız dedı.oyle dogumda ogrenmedım ama 1 ay oglum dıye sevdım benmum kun oldugunca tek doktorla kalma.2 hatta 3.doktorada teyıd ettır..benımkı %90 erkek dedeı..bır ay sonra başka doktor kız dedı.başka doktora gıttım oda kız deyınce doktorumuzun yanıldıgını anladık..bence ogren muhakakk ogren ama tek doktora gozukme.

inan senin ne hissettiklerini okurken birebir yasadim gercekten yeminle bende bilirim onlari oglan olunca kayinvalidem dediki amaa yinemi oglan nasil üzülmüstüm nasil daha yeni dgurmustum 15 20 dk olmus diyecegine olsun oglum eli ayaga düzgün yine oglan olsun demesi lazimdi esim dedi telde annesine olsun 1 oglum daha oldu falan birseyler dedi ama benim ne hissettigimi cok iyi biliyo simdi bile rüyamai anlatmistim gecen bana nasil bakiyor böyle hayranlikla sonra dediki askim gözlerinin ici gülüyor babasida der esimin bir kiz doguramadin anliycan insanin psikolojisini bozuyorlar onlarin olmamis kiz evlatlari iclerinde kalmis o yüzden hep öyle olsun istediler öyle iste.simdi tüyolara gelirsek inan bizimki öylesine oldu esim korundu hep ben korunmadim ilac falan almadim herneyse 2. oglumda ÖYLE oldu esime hep derdim 3.cüyü ben istiycem planliycam demistim bir baktim ki yine hamileyim 1.oglum 8 yasinda 2.oglum 5 bucuk yasinda buda öyle inana hatirlamiyorum bile yumurtlama oldumu olmadimi ondan öncemi sonrami farkettiysen sanada dedim adet tarihimi bile tam hatirlamiyorum cünki düsünmüyorduk esimede güveniyrdum 5 bucuk yildur böyle korunduk anliycan nasip böyleymis o yüzden hic birseyleri yazmadim hesaplamadim yok gece iliski erkek diyorlar erkek istekli olacak diyorlar kiz icin tam tersi diyorlar öyle bitanemm ama inan eger duyarsam sana yazarim canim gercekten allah verri kurban oldugum allahim insallah aminnn.

benim doktor sok oldu tüm hastane o doktor nasil yanilir simdiye kadar hic yanilmadi iyi bir doktordu beni görünce cok mahcup oldu özür diledi psikolojik olrak dava acarim diye herhalde almandi almanyada olabiliyor öyle davalar annenin psikolojisi bozuldu öyle hazirladi kendini diye amannn gerek yok bosver dedik burda 2. 3.doktora gidemiyorsum.sonuna kadar ayni doktor burasi biraz degisik bakmazlar gitsede sen bastan beri ondasin o takip etmesi gerek derler.izine gelirsem tr baktirabilirim.

haklısın tabı.nasıpte olamdıktan sonra herşeyı yapsandaa olmuyorr.yapmasanda olmuyor.kaderde varsa muhakka olacak tabı.ınaşllh naısp olmuştur bızlerede..
benımde kayınvalıde çok fena..yapın bı oglan deyıp duruyo ısmarlama oluyo ya bu işlre tabı.sen ıstedın hemen yaparız tabı.hemde erkekmı emredersınız.kadının dılıne duştum 3.kız oluesa neler der bılmıyorum.elbet ezdırmem kendımı ama ınsanın kalbı çok kırılıyor.

evet yurt dışındaysan baktırmıyolarlarmış dogru.bzımde arkadaş hala ogrenemedı metakla beklıyoruz..turkıyey gelısen kesınleştırısın işte ne guzel.

canim evet anlimizda ne yazdiysa o bende düsünüyorum senin düsündüklerini hissettiklerinini evet ismarliyoruz ya tövbe yarabbimm öyle olsa millet gidip ekstra koyduruyor 3.cocuktan sonra ama ben öyle duymustum korkumuz varki yapmiyoruz öyle birsey sadece tahminler yapiyoruz yorumlar okuyoruz yok cin takvimi yok rus iste tabiki kurban oldugum allahim bilir.insanin psikolojisini bozuyorlar takma sen kafana üzülme bos ver konussun durdun insallah olur canim insallah allahim herkezin gönlüne göre versin.

evet yurt dışındaysan baktırmıyolarlarmış dogru.bzımde arkadaş hala ogrenemedı metakla beklıyoruz..turkıyey gelısen kesınleştırısın işte ne guzel.
izine gelirsen gösteririm insallah nasipse ucuz bilet bulirsak gelicez yoksa yok billetler cok pahali birde okul sezonu yo gidis dönüs okullar kapaninca pahali oluyor bende mecburum oklu sezonunda gelmeye nasip insallah gelirim

ınşallh canım ınşallh.bıızmde ıstegımız olur ınşallh.hayırlıısyla ınşallh.
sen aynı doktoramı gıdeceksın ogulllarındakı doktora.emınmınsın yıne benım hayal kırıklıgına ugratma de

izine gelirsen gösteririm insallah nasipse ucuz bilet bulirsak gelicez yoksa yok billetler cok pahali birde okul sezonu yo gidis dönüs okullar kapaninca pahali oluyor bende mecburum oklu sezonunda gelmeye nasip insallah gelirim

ınşallh canım.turkıyede en buyk şans bu herhal.ıstedıgın zaman ozekde olsa bebgını gorbılıyosun.cınsıyetın kesınleşiyo en azından.ınşallh senınkıde cabucak bellı eder.

canim benim doktor emekli oldu onun yerine orta yasta kadin bir doktor geldi iste o olacak..

canim benim doktor emekli oldu onun yerine orta yasta kadin bir doktor geldi iste o olacak..

hayırla guzel haber alırsın ınşallh..
canım ben cıkıyorum benım kuçuk kız daha 2 yaşında.sen buyutmuşsun ne guzel.darsıı bızlered olsun uyandı şimdi.çıkayım kıızmla ılgıleneyım.ıy gunler

canim bak sen melegine tanimiyorum ama öp benim icin melegini kendine iyi bak snada iyi günler sende cabucak büyütürsün sag salim byee..

reyhan21 bana da bakarmisin?
Dogum tarihim:22-08-1982
E$imin dogum tarihi : 31-05-1976
Son adet tarihim 17-05-2012
Daha yeni hami$im, belki 1/2 haftalik arasi.
Hamile kaldigim ya$ $uan 29, 22 augustos 30 ya$ima giriyorum
E$im $uan 36 Ya$inda

Kizim mi yoksa oglum mu olacak???Simdiden tesekkurler

Son düzenleme:

Merhaba

Esim 05.11.1979
Ben 25.09.1980

9. Haftasindayim hamileligimin
Sat:16 nisan 2012

Cinsiyet tahminini soylersen sevinirim simdiden tesekkurler:)

kız çıkıyor canım..:)

Merhaba

Esim 05.11.1979
Ben 25.09.1980

9. Haftasindayim hamileligimin
Sat:16 nisan 2012

Cinsiyet tahminini soylersen sevinirim simdiden tesekkurler:)

kız canım.:) sız yıl olarak erkek yılına gırmışsınız ama yaşınızı 32 ve 31 den hesapladım hamıle kaldıgınızda henuz doldurmamış oluyorsunzu oyle olunca kız çıkıyor.

Cok tesekkur ederim canim. Hayirlisi insallah:) ben de kiz hissediyorum hep bakalim sonucu soylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…