Ben 23 eşim 28 yaşında
benim doğumtarihim 19.07.1988 eşimin 12.10.1983
10 hafta 4 günlük hamileyim benim için de bakabilir misiniz
canım geçmişe yonelık bakarmısın test edelım
benım d.t. 18/12/1981
eşim d.t. 03/03/1979
ben 27 yaşında hamile kaldım(aralık oldugundan 26 da sayılabılır hangısını baz alıosan canım)
birde gelecek için denesek bu yıl kalsam hamıle yani 31 yaşında -30 olarakta bakarmısın yaşı 81 aralık ya 82 yede kacıom cinsiyet belli olurmu..:26:
eşim 26 yaşındaydı canım bende 21 çok sağol
erkek bebeğin mi var????
hamile kaldığın zamanki yaşlarınızı yaz lütfen
kız görünüyor hayırlısıBenim dogum tarihim 21/08/1985 yas (26)
Esiminki ise 14/04/1985 yas (26)
Sat tarihi 05/11/11
Bakarsa. Sevinirim tsk
eşimin d.tarihi: 01.05.1976
benim d.tarihim:23.11.1979
hamile kaldığım yaş aslında kasımda doğum günümdü 33 e girdim aralıkta hamile kaldım
bakarsan sevinirim
teşekkürler...
19 yasla 30 yasa bakarmisin canim 2008 nisan hamile kalinan ayy
18 le 29 a bidee hamile kalinann yine ayni
reyhancim bilimsel demissin canim sayiyla nasil bilimsel oluyor inan cok merak ettim
kan yenileme falan mi bu
canım ingiliz time dergisinde yayınlanan bir makaleyi okudum burada kan değişim hesabı değil anne ile babanın yaşlarında bölme işlemi yapılıyor yanlız bu çok hassas bir hesapmış ay farkı oynasa sonucu yanlış veriyomuş....o yüzden hamile kaldığımız aydaki yaşımızı çoooookkkkk net bilmemiz lazım.....bende doğruluğunu araştırıyorum böyle olacak diye bişey yok yanlız yakın çevremdeki hiç bir hesaplama inanın şaşmadı çok hayret ettim o yüzden topiği açtım hatta benim 3 çocuğum bile tam tutuyor ki bende ne çin takvimi ne rus takvimi ne kan yenileme hiç bişey tutmuyor o yüzden bu hesaplama çok ilgimi çekti paylaşayım dedim sizlerle......
canım kız görünüyor senin belli olmuş olmalı yazarmısın dr ne dedi?
canım ingiliz time dergisinde yayınlanan bir makaleyi okudum burada kan değişim hesabı değil anne ile babanın yaşlarında bölme işlemi yapılıyor yanlız bu çok hassas bir hesapmış ay farkı oynasa sonucu yanlış veriyomuş....o yüzden hamile kaldığımız aydaki yaşımızı çoooookkkkk net bilmemiz lazım.....bende doğruluğunu araştırıyorum böyle olacak diye bişey yok yanlız yakın çevremdeki hiç bir hesaplama inanın şaşmadı çok hayret ettim o yüzden topiği açtım hatta benim 3 çocuğum bile tam tutuyor ki bende ne çin takvimi ne rus takvimi ne kan yenileme hiç bişey tutmuyor o yüzden bu hesaplama çok ilgimi çekti paylaşayım dedim sizlerle......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?