herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
canim banada bakarmisin, dogum günüm 15.10.78 esim 17.12.1978 sat 12 Ocak, 11 haftalik hamileyim, ikimizde 33 yasindayiz
haydı bıl bakalım ben 08 07 1984
esım 15 03 1976 40 haftalık hamıleyım hamıle kaldıgım gun 4 temmuz
kalanlariniz derken anlayamadim...kalanlarınız aynı muhtemelen erkek görünüyo
erkek görünüyor canım allah hayırlısını versin
kalanlariniz derken anlayamadim...
benim içinde bakarmısın arkadaşım.(ben 18.07.88 ) (eşim 06,11,72 ) 20şubat son regl tarihi 5+2haftalık hamileyim sonucunu beklıyorum
hesaplama sonunda kalan rakamlar aynı ise ay olarak bakıyorum......
çok teşekkür ederim. benim bir kızım varda ikincisi erkek olursa sevinirim. gerçi ne gehalirse kabulumuz. kız olursada sevinirim. cinsiyet muhtemelen 3 ay sonra belli olur ama ben yazıcam sana ne olduğunu öğrenince :)
bu arada kafama birşey takıldı mesela 86 lıyım yaşım 25 dedim 2012 den 86 çıkarınca 26 gözüküyor. ama sonuçta ekimde 26 dolunca 26 oluyorum. hangisine göre söylemek gerekiyor. yıldan çıkarınca yaşı tam doldurmadığımız için fazla söylemiş oluruz diye düşünüyorum.
benim d tariihim 05.04.1989 eşiminki 08 08 1978 hamile kaldıgım yaş 22 11+3 günlük hamileyim ve son sat 09 01 2012 benimkinedee bakarmısınnnn
kız görünüyo cnm hayırlısı
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
erkek görünüyor belli olunca yaz
merhaba canım geçmişe dönük bakabilirmisin
benim d.t 28.2.1983
eşimin d.t 12.7.1978 hamile kaldığım yaş 20 son adet haziran sonuydu teşekkürler
benim d.t 28.2.1983
eşimin d.t 12.7.1978 hamile kaldığım yaş 20 son adet haziran sonuydu teşekkürler
benim d.t 28.2.1983
sen 20 peki eşin kaç yaşındaydı hamile kaldığında net bul bildir bana bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?