Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

günaydın hanımlar..

regl günüme ortalama 10 gün kaldı.. çalışmalar devam etsekmi bilemedim.. doğurganlığın yüksek olduğu dönemleri sık sık değerlendiremedik o yüzden vicdan yapıyorum

kafamdan tamamen attım diyene inanmam.. ama onun içinde değil sadece.. çocuk isteğinden dolayı 2 günde bir olması için uğraşıyoruz.. yoksa normal birlikteliğimiz o kadar sık değil..

Vlla ne desem inanma bnce canım sadece kendimizi avutuyoruz kimse atamaz kafasından heleki 3sene olmayanlar hiç atamaz yeni evli olsak neyse ama bilmiyorum sende haklısın bu mübarek ayların hatrına hamile kalırız inş

Canim resimlerde görünmüyor o ince çizgiyi ben canli bakinca görüyorum ama negatif olarak degerlendiriyorum
Iyi ama dneeyimliyim bn bu konuda resmi uzaklastiriken yakinlastiriken de grunuyo balim bnce git n zeynep kamile valka cok iyi bi hastabeymis orasi bbebk uzerine zaten bnde bi aksilik olmazsa oraya gt.eyi dusunyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…