Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Günaydın kızlar bende devlete gidiyordum degistirdim doktoru özele gidiyorum 50 yıllık doktor nerdeyse guzel guzel anlatiyor sakinlestiriyor olur diyor motive ediyor adam bakalm hayirlisi bu ay insallah

E yani yaratmak ra allaha mahsuzdur hik deyince burnumuzdan dusmuyo ya laf iste sanki cocuk oyunca ha deyince olacakmis gibi ne kadar kolay geliyo onlara ya bizim cktikleirmixn onsa birni cekseler emin olun giklari cikmazdi zalimler zalimmmm

merhaba kızlarr bende beklemedeyim yumurtlama dönemi geçmek üzere hayırlıısı ALLAHtan diyelim artık bekleme aşamasına geçiçem .. hepimize bol hamişli günlerrr..

Kızlar son ilişki 14 nsan.30 nsam adet dün kanda HCG 14,2.geç döllenme mi szce

22 mayıs bat tarihi benimde ama bu ara bir iki gün sarkıyor o yüzden kendi batıma 24 dicem :) takvivim orta gebelik şansı günümde olduğumu söylüyor :) denemekte fayda var kikkikiki

kızlaarrrrbenim bat 16 mayıs. Nasıl beklediniz bana da söyleyin dayanamıyorum test yapsam sonucu üzecek belki ama sabrım kalmadı günler geçmiyo. bi internet sitesinde hesaplamalar var son adet tarihini giriyorsun. sana hafta hafta herşeyi söylüyor. aşağıdıda böyle yazıyor. sizce ne yapayım.
  • Mayıs 12 2016 4. hafta
    Hamile olduğunuzu öğrenebilirsiniz.

Bebeğinizin hızla yeni evine, yani ana rahmine doğru ilerliyor. Bu haftanın sonunda hamilelik testi yaptırırsanız pozitif sonuç alabilirsiniz.

bence yapma derim negatif çıksa bile yinede ümidini yitirmiyorsun çünkü az dayan cumaya kadar ogün kan testi yaptır çıkar zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…