- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #2.401
Dogrudur haklisin cnm nasipHastalandim canim.artik pek siteye takilmiyorum dusunmemeye calisiyorum bidaha reglimden önce testte yapmayacağım çift çizgiden sonra baya bir hayal kirliliği oldu bende canim
Ahh canım o hisler yok mu
Benim de umudum kiriliyor yavaştan. Adet olucam gibi geliyor çünkü belirtiler azalmaya başladı . Üstüne bas ağrım dünden beri geçmedi. Bu benim rgl belirtimdir migren tutar 2 3 gün önce.
Yine de dua ediyorum. Rabbim gönlümuze göre versin inşallah
Amin inşallah. Ne zamandan beri deniyosun canım.
Evet hep onlarin stresi yuzundenBende aynıyım hemde nasıl bazıları çok patavatsız konuşuyo onlar öyle konuşmasa belki daha rahat olucaz
Bizde yaklaşık 3 aydır falan deniyoruz geçen ay dayanamayıp bi kere erken gebelik testi yaptım tabi sonu hüsranAralikdan beri deniyoruz canim ama ben kasimda korunmayi biraktim.. 2 ay once bi lekelenme yasadim 3 4 gun ustune adet gormedim tamam oldu dedim test yaptim negatifsonra ki ay gene gecikme yasadim ama gene husrandi.. bu ayda oyle oldu.. simdi ovulasyon testi aldim 2 gun sonra ona baslicam bakalim olursa olur olmazsa devam :)
Ayy çok heyecanlı valla haberleşelim o zamana :) Şu internette yazan doktorların dediği klasik yumurtlama belirtilerini yaşıyorum yanlışım yoksa o günleri değerlendiriyoruz. İlk hamilelik çokta kolay olmuyomuş ya ben hemen olur sanıyodumIyi bak ne guzel sen ovulasyonunu anlayabiliyorsun çok iyi bu. O sabirsizligin bende cok kurbani oldum. Ben ovulasyonumu anlayamiyorum canim. Böbregimde tas var cunku onun agrisiyla karisiyor cok. Birde ha oldu ha olcak derken kendi karnimi strwsden kendim agritiyorum :))oktora gitcem acaba iltihap mi var diye bende bakim ne dicek.. benimde ayin 28 yada 29 unda adet gorcem bakalim neler olcak :)
Ayy çok heyecanlı valla haberleşelim o zamana :) Şu internette yazan doktorların dediği klasik yumurtlama belirtilerini yaşıyorum yanlışım yoksa o günleri değerlendiriyoruz. İlk hamilelik çokta kolay olmuyomuş ya ben hemen olur sanıyodum
Aynen bana da annem öyle dedi çokta kolay değil rahat ol dedi ama dediğin gibi gel de ol :) bu ay olmazsa bende alcam testlerden bakalım. paketi nasıl geliyo acaba ya üzerinde kutunun içeriğiyle ilgili bilgi oluyomu çalıştığım için anca işyerine sipariş edebilirim millet görürse komik olur vallaValla hem heyecanli hem stres dolu :) tabi canim haberlesiriz zaten adet dongulerimiz yakin.. ama o testi kullan derim daha net sonuc alirsin.. ben internetten bugun siparis verdim gelir yarina kadar sanirim..yok ya ilklr zormus gercekden annem 1 yil sonra kalmis hiç korunmadan.. kaynanamda 8 ay sonra kalmis hic korunmadan.. rahat ol diyoda gel de ol :)
Tamam canım gönder benimde önden bilgim olsun da inşallah gerek kalmaz ya :) valla belemek çok sıkıntı insanı çok merak sarıyo napcaz bilmemSanmam kutunin ustunde icerigiyle ilgili birsey olacagini.. gizlilik sarti vardir illaki..tek merak edecekleri konu medikal malzemeler satan yerden gelcegi icin hayrola filn derler tabiki dikkat et :) benim kargo gelsin resmini yollarim sana :)) oyy oyy gelde simdi gunu bekle..
Tamam canım gönder benimde önden bilgim olsun da inşallah gerek kalmaz ya :) valla belemek çok sıkıntı insanı çok merak sarıyo napcaz bilmem
Bende Allahtan çalışıyorum da kafam dolu oluyor, seninde bahçeyle falan uğraşman süper olmuş valla keşke zaman olsa bende yapabilsem. daha önce ovulasyon testini kullanmışmıydınUff valla bende bilmiyorum...dusunmim diyorum kendimi cicege bocege hayvanlara verdim bi baktim kapi cicek bahcesine donmus esim cicek almami yasakladi :) gittim bende bahceyi yaptim kaynanamla domates salata biber filan.. sıkıntıya ve strese cok iyi geldi. Geldi gelmesinede simdide yumurtlama olayimi yakalama soz konusu aldi her gun atesimi ölcüyorum bakalim neler bekliyor bu ay bizi..
Bende Allahtan çalışıyorum da kafam dolu oluyor, seninde bahçeyle falan uğraşman süper olmuş valla keşke zaman olsa bende yapabilsem. daha önce ovulasyon testini kullanmışmıydın
Kuru fasulye nohut mercimek özellikle yeşili bunları bol tüketin kızlar her türlü vitamin var bol bol hemde kadınlık hormonu daha çok salgılanıyor bunlar sayesinde
Ben et pek tüketmem ama kan tahlilim maşallah umduğumdan daha iyi çıktı b12 ve demir eksiğim çıkmadı niye
bunlar sayesinde..
arkadaşlar merhaba cumartesi günü adetimden 3 gün önce idrar tahliline pozitifi gördüm, pazartesi iş yerimde kan testi aldım burdada pozitif çıktı. Allahım inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde nasip etsin. banada isteyen herkese inşallah. İğnelere ve haplara başladım,Allah kolaylık versin.kızlar merhaba,bende bir sağlıkçıyım bu işin içinde olunca dahada zor oluyor galiba, benim 1 kızım var 11 yaşında tabi bayağı ara verdik 1 yıldırlı hamile kalmak için uğraşıyorum,1 boş gebelik,1 tane 7 haftalıkta kalbi durdu,3.gebelikte yine gelişmeden düşükle sonlandı,artık Allahım herşeyin hayırlısını versin diyorum çok şükür 1 evladım var,yinede kızımı kardeşsiz bırakmak istemiyorum,2 ay önce soğan kürü yaptım,bu ay yumurtlama gününe göre çalıştık, bakalım artık hayırlısı ,2 çizgiyi görüncede hemen sevinemiyorum artık kadın doğum uzmanı gibi oldum,doktorum sana bir şey demiyorum sen artık herşeyi biliyorsun diyor.Kafaya takmayın deniyor ama olmuyor kafaya takmamak için ne yapmak lazım bilemiyorum.Allah yardımcımız olsun.2 hafta sonra bakalım ne olacak
arkadaşlar merhaba cumartesi günü adetimden 3 gün önce idrar tahliline pozitifi gördüm, pazartesi iş yerimde kan testi aldım burdada pozitif çıktı. Allahım inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde nasip etsin. banada isteyen herkese inşallah. İğnelere ve haplara başladım,Allah kolaylık versin.
Amin inşallah Allahım herkese nasip etsin bütün iyi dileklerim hepinizleÇok sevindim sizin adiniza gercekten. Allahim insallah saglikli bir sekilde kucaginiza almanizi nasip eder..darisi bizlerin basina hayirlisiyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?