- 21 Haziran 2012
- 447
- 395
- 303
- 34
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #2.381
Kızlar bişe sorcam testler dışında yumurtlama nasıl anlaşılıo.
Mesala benim hafif şeffaf akıntım bazende beyaz oluyo sora bugünlerde idrarım fanta gibi☺belim inanılmaz ağrıo arasırada kasıklarım sancı oluyo.
Bana kalırsa hamiyim ama tıp buna inanmıyo habire negatif basıyolar☺
Benim kadar tıpda inansa varya şimdiye çoktan bebeler olurdu☺
Bu arada hepinize günaydın hayırlı sabahlar hamişkolar
sevgi kelebekleri
Ben 1-2 ay önce kan değerlerime baktırmıştım tatlım bugün adetimin 33.günü ama gelen giden yok ben her ay adetten 3-5 gün önce hissederdim olacağımı ama şuan his yok dün idrar testim negatif çıktı şimdi hemen kan tahlili yaptırmak istemiyorum 1 hafta geçsin diyorum olmazsam artık yaptırırım
bence bir haftayı bekleme hemen test yaptır inşallah hamişsinidir
Bat 14 mayıs sabırsızlıkla beklemdeyim hic bir belirti yok :)
İnsallah hamilesinizdir bende yorgunluk uykuvar da ictigim ilacin yn etkisi o yuzden bnde takmiyornİnşallah kalırsın hayırlısıyla
bende adet olmayı bekliyorum 3 gün geçti ama çok takmıyorum dün negatif çıktı zaten benim her ay 3-5 gün gecikme oluyor genelde o yüzden 30. günü baz almıyorum hayırlısı neyse o olsun artık
İnsallah hamilesinizdir bende yorgunluk uykuvar da ictigim ilacin yn etkisi o yuzden bnde takmiyorn
Yokmus doktor verdi dusuk önleyici olursaiyi tutunsun diye sanirimNe ilacı o inşallah hamileliğe zararı yoktur
Yokmus doktor verdi dusuk önleyici olursaiyi tutunsun diye sanirim
İnsallah insallah valla millete cevap vermekten bıktımİyi bari inşallah tutar bacım
İnsallah insallah valla millete cevap vermekten bıktım
Hastandim canim maalesef muhtemelen kimyasal gebelik yasadim hayirlisi artikCnm ne yaptın isim değişmiş zor buldum seni..
Hastalandim canim.artik pek siteye takilmiyorum dusunmemeye calisiyorum bidaha reglimden önce testte yapmayacağım çift çizgiden sonra baya bir hayal kirliliği oldu bende canimS Sessiz_sedasiz ne yaptın canım merak ediyorum
Ahh canım o hisler yok muBen 1-2 ay önce kan değerlerime baktırmıştım tatlım bugün adetimin 33.günü ama gelen giden yok ben her ay adetten 3-5 gün önce hissederdim olacağımı ama şuan his yok dün idrar testim negatif çıktı şimdi hemen kan tahlili yaptırmak istemiyorum 1 hafta geçsin diyorum olmazsam artık yaptırırım
Bende yumutlama dönemindeyim adet biteli 1 hafta oldu bakalım 2 aydır falan folic asit kullanıyorum hayırlısıyla bekliyoruz artıkBenimde r3glim yeni bitti 2 gin oldu simdi yumurtlamayi takibe alcam insallah.. yaninda folidoice folik asitte aliyorum..insallah hayirlisiyla olumlu olur ya..
kürleri uygulamak iyi ama önce bi kendini rahatlat,stresten arın daha iyi olurBende incir ve havuç kürü 4-5 gün uyguladım ve bıraktım sonra. Simdi de soğan kürü yapmaya calisiyorum insallah devamı gelir
Bizde bekliyoruz ama yok olan birsey artik stres basmaya basladi.. hayirlisiyla allah hepimize nasip etsin insallahBende yumutlama dönemindeyim adet biteli 1 hafta oldu bakalım 2 aydır falan folic asit kullanıyorum hayırlısıyla bekliyoruz artık
Amin inşallah. Ne zamandan beri deniyosun canım.Bizde bekliyoruz ama yok olan birsey artik stres basmaya basladi.. hayirlisiyla allah hepimize nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?