Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Valla ister istemez aklıma geliyor ya bat yaklaştıkça stres artıyor. Sen hamilemiisn?
Ewt 10 haftalik hamileyim bende. Bende ilk baslarda cok stres yaptm iki ay stres yuzune olmadi ucuncu ay kndi kndime dedm ki kndimi zorlamanin uzmenin aglamanin bi faydasi yok olursa olur olmazsa olmaz dedm yumurtlama donemine denk getrdm ve bebegi hic dsnmeddn esmle birlikte oldm. Ilskiden 14 gn snra hamile oldgmu ogrendm:)

Ay keske bnde hc dsunmesem ama dsunmucm deynce olmuyoki ya dyom ki tmm artk dsnmicm umut etmicm dym qenede beceremym ya 6 nisan bat bnm bakalm nlck bu ay 6 aydr olmuo

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 14 gün sonra kanda mı öğrendiniz yoksa idrar testi sonuç verdi mi?

Maşallah Can'ım ne guzel :) Darisi bizlere insallah

Cnm benim bende 6 aylık evliyim ve ilk günden beri deniyoruz ama sonuç yok malesf ve ben de ümitsizliğe kapılıyorum eşimde cok istyo Oyüzden Dr gittim ama bana daha yeni evlisin herhangi bi tedavi için cok erken en az 1 yıl geçmeli diyor..sen Nasıl test yaptırdın
Birde ben şuanda Regle oldum
Ama aşırı baş dönmesi ve mide bulantısı var sanki olabilir diyorum his sadece ilk defa korkuyorm test yapmaya

Canım doktor kan ve idrar tahlili çıktı o tahlillerde hormonlarını da baktırıyor sınır galiba 30 durum ama benim prolaktinim 35 çıktı. Ve ilaç tedavisi vardı. Prolaktin yüksekliği hamile kalmaya Engel miş.

Prolaktin için kullandığım ilaç çok etkiliymiş araştırdım. Hemen hamile kalınabiliniyormuş. Benimde şu anda kasık ağrılarım var nerdeyse 1 haftaya yakındır adetime de 4 gün var. Kasıklarda batma ve ağrı, bel ağrısı göğüslerimde batma acı hissi ve akıntı da başladı. İnşaallah bebiş vardır. Rabbim hepimize en kısa zamanda versin inşallah.

Mrb kızlar ben ocakta düşük yaptim kurtaj oldum 6+5 ken.. Bu ay denedik tekrar çok umutluydum çünkü daha oncekinde çok rahat hamile kalmistim yine kalirim diye düşündüm reglime 5 gün kala kanamam basladi adet oldum acaba kurtajdan dolayi mi böyle oldu anlamadim başına böyle birşey gelen var mi?

Slm canlar bende adetim 14 nisan gibi olması gerekiyor isallah bu sefer tutar çok sancı var rahatsızım yarın doktora gidecem bakalım ne diyor

Slm canlar bende adetim 14 nisan gibi olması gerekiyor isallah bu sefer tutar çok sancı var rahatsızım yarın doktora gidecem bakalım ne diyor

Canim inş.hamilesimdir haberlerini bekliyoruz.bende iki gün önce yumurtlama gunumdu degerlendirdik.fakat bugün yine yumurta beyazi akintim geldi ilk defa boyle oluyor neden anlamadim

Kizlar bir sorunum var??

İki gün önce yumurta beyazi kivaminda akintim olustu .yumurtlama tarihimdi degerlendirdik. Dun hafif bir akintim oldu normal olanlardan.ama bugün o yumurta beyazi akintim yoğun olarak yine geldi. Sizce nedendir? Acaba çift mi yumurtladim.yoksa yumurtlama dönemimde yani iki gün önce birlikte olmuştuk. Hamilelik belirtisimi kafam çok karisti. Bugünü degerlendirsem mi?

Canım o akıntı bikaç gün gelebilir. Zaten akıntıyı gördükten 1 veya 2 gün sonra yumurtan çatlıyor. O nedenle çatlama akıntısıdır. Hamilelik belirtisi akıntı bu kadar erken olmaz diye biliyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…