- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Canım duymuştum onu bende. Ama denemedim. Yumurta oluşumunda etkilşymiş sanırımmAyrica hergün geceden zeytinyağı icersine 2 incir atip sabah ac karnina yiyorum hamile kalmaya yardimci oluyormus bununla ilgili bilgisi olan varmı
Ayyy bitanem insallah yaaa. İnsallah hepimiz hamile kalırız çok dua ediyorum çok istiyorum inankiInsallh hamile kalirsin :)
Stres yapma canm bide ilskiye girerken felan aklina cocugu getrme cocugu dsnerek iilski yasarsan asla olmaz. Bide yumrtlama donemine denk getr.Ayyy bitanem insallah yaaa. İnsallah hepimiz hamile kalırız çok dua ediyorum çok istiyorum inanki
Valla ister istemez aklıma geliyor yaStres yapma canm bide ilskiye girerken felan aklina cocugu getrme cocugu dsnerek iilski yasarsan asla olmaz. Bide yumrtlama donemine denk getr.
Ewt 10 haftalik hamileyim bende. Bende ilk baslarda cok stres yaptm iki ay stres yuzune olmadi ucuncu ay kndi kndime dedm ki kndimi zorlamanin uzmenin aglamanin bi faydasi yok olursa olur olmazsa olmaz dedm yumurtlama donemine denk getrdm ve bebegi hic dsnmeddn esmle birlikte oldm. Ilskiden 14 gn snra hamile oldgmu ogrendm:)Valla ister istemez aklıma geliyor yabat yaklaştıkça stres artıyor. Sen hamilemiisn?
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 14 gün sonra kanda mı öğrendiniz yoksa idrar testi sonuç verdi mi?Ewt 10 haftalik hamileyim bende. Bende ilk baslarda cok stres yaptm iki ay stres yuzune olmadi ucuncu ay kndi kndime dedm ki kndimi zorlamanin uzmenin aglamanin bi faydasi yok olursa olur olmazsa olmaz dedm yumurtlama donemine denk getrdm ve bebegi hic dsnmeddn esmle birlikte oldm. Ilskiden 14 gn snra hamile oldgmu ogrendm:)
Maşallah Can'ım ne guzel :) Darisi bizlere insallahEwt 10 haftalik hamileyim bende. Bende ilk baslarda cok stres yaptm iki ay stres yuzune olmadi ucuncu ay kndi kndime dedm ki kndimi zorlamanin uzmenin aglamanin bi faydasi yok olursa olur olmazsa olmaz dedm yumurtlama donemine denk getrdm ve bebegi hic dsnmeddn esmle birlikte oldm. Ilskiden 14 gn snra hamile oldgmu ogrendm:)
Cnm benim bende 6 aylık evliyim ve ilk günden beri deniyoruz ama sonuç yok malesf ve ben de ümitsizliğe kapılıyorum eşimde cok istyo Oyüzden Dr gittim ama bana daha yeni evlisin herhangi bi tedavi için cok erken en az 1 yıl geçmeli diyor..sen Nasıl test yaptırdınCanım bende 5 aylık evliyim 2. Aydan itibaren korunmuyoruz. Ama bebek olmadı. Sonra tahlil yaptırdın ve prolaktin hormonum 35 çıktı. Bu da hamile kalmaya Engel miş. Dostinex kullandım ve inşaallah bu ay hamile kalırım. Bence bi tahlil yaptır canım.
Çok güzel maşallah allah kucağına almayi nasip etsin darısı bizeMaşallah Can'ım ne guzel :) Darisi bizlere insallah
Canım doktor kan ve idrar tahlili çıktı o tahlillerde hormonlarını da baktırıyor sınır galiba 30 durum ama benim prolaktinim 35 çıktı. Ve ilaç tedavisi vardı. Prolaktin yüksekliği hamile kalmaya Engel miş.Cnm benim bende 6 aylık evliyim ve ilk günden beri deniyoruz ama sonuç yok malesf ve ben de ümitsizliğe kapılıyorum eşimde cok istyo Oyüzden Dr gittim ama bana daha yeni evlisin herhangi bi tedavi için cok erken en az 1 yıl geçmeli diyor..sen Nasıl test yaptırdın
Birde ben şuanda Regle oldum
Ama aşırı baş dönmesi ve mide bulantısı var sanki olabilir diyorum his sadece ilk defa korkuyorm test yapmaya
Prolaktin için kullandığım ilaç çok etkiliymiş araştırdım. Hemen hamile kalınabiliniyormuş. Benimde şu anda kasık ağrılarım var nerdeyse 1 haftaya yakındır adetime de 4 gün var. Kasıklarda batma ve ağrı, bel ağrısı göğüslerimde batma acı hissi ve akıntı da başladı. İnşaallah bebiş vardır. Rabbim hepimize en kısa zamanda versin inşallah.Cnm benim bende 6 aylık evliyim ve ilk günden beri deniyoruz ama sonuç yok malesf ve ben de ümitsizliğe kapılıyorum eşimde cok istyo Oyüzden Dr gittim ama bana daha yeni evlisin herhangi bi tedavi için cok erken en az 1 yıl geçmeli diyor..sen Nasıl test yaptırdın
Birde ben şuanda Regle oldum
Ama aşırı baş dönmesi ve mide bulantısı var sanki olabilir diyorum his sadece ilk defa korkuyorm test yapmaya
Rabbim inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşmayı nasip eder canımSlm kizlar bende 8 ay dir deneyenlerdenim geçen ay ovulasyon u yakaladım fakat olmadı bu ay umutluyum bat 14 nisan
Teşekür ederim tatlım ınsallh tum isteyenleriRabbim inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşmayı nasip eder canım
Slm canlar bende adetim 14 nisan gibi olması gerekiyor isallah bu sefer tutar çok sancı var rahatsızım yarın doktora gidecem bakalım ne diyor
Canım o akıntı bikaç gün gelebilir. Zaten akıntıyı gördükten 1 veya 2 gün sonra yumurtan çatlıyor. O nedenle çatlama akıntısıdır. Hamilelik belirtisi akıntı bu kadar erken olmaz diye biliyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir..Kizlar bir sorunum var??
İki gün önce yumurta beyazi kivaminda akintim olustu .yumurtlama tarihimdi degerlendirdik. Dun hafif bir akintim oldu normal olanlardan.ama bugün o yumurta beyazi akintim yoğun olarak yine geldi. Sizce nedendir? Acaba çift mi yumurtladim.yoksa yumurtlama dönemimde yani iki gün önce birlikte olmuştuk. Hamilelik belirtisimi kafam çok karisti. Bugünü degerlendirsem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?