- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Anladım canım ben de geçen ay hamile olmadığımı bilerek gebelik testi yaptırdm prolaktin değerleri de vardı ordaki değerlerde uygunsuzluk yoktu sadece d vitamınim eksik çıktı bi de ferritin değerim eksik çıktı doktor dahiliye ye yönlendirdi o da ilaç verdi ama gebeliğe emgel değil dedi diğer değerlerim de normalCanım bende 5 aylık evliyim 2. Aydan itibaren korunmuyoruz. Ama bebek olmadı. Sonra tahlil yaptırdın ve prolaktin hormonum 35 çıktı. Bu da hamile kalmaya Engel miş. Dostinex kullandım ve inşaallah bu ay hamile kalırım. Bence bi tahlil yaptır canım.
Teşekkür ederim canım demek istediğim olası bebek durumunda bebeğe zarar verir o yüzden son 4 gün ilişki olmasın diye bi yerde okumuştum sanki de o yüzden sorüm dedim canımCanım ilişkiyi bitirmek derken ne demek istedin
Önemli olan yumurtlama gününde de ilişki olması, kimisi gün aşırı ilişki olmalı diyor kimi araştırmalar ise hergün olduğunda hücrelerin daha sağlıklı, canlı ve hareketli olduğunu söylüyor..
Diğer günlerde istediğin gibi rahat olabilirsin
Kafanı takıp canını sıkma
Sadece Bebek için ilişki olmasın yeter
Rabbim verir elbet
Olumlu düşünelim
Anladım canım inşaallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruzAnladım canım ben de geçen ay hamile olmadığımı bilerek gebelik testi yaptırdm prolaktin değerleri de vardı ordaki değerlerde uygunsuzluk yoktu sadece d vitamınim eksik çıktı bi de ferritin değerim eksik çıktı doktor dahiliye ye yönlendirdi o da ilaç verdi ama gebeliğe emgel değil dedi diğer değerlerim de normal
Adet bittikten 2 gun sonra canımSoğan suyunu adettin kaçıncı günü baslamak gerekiyor benim bugun adetimin son günü baslamam gerek mi?
Ben adet bittikten 5 gün sonra başladım 7 gün sonra veya 7 gün içinde yazıyor okuduğum yerlerde çok önemli değil bence adet bitince başla bir hafta içinde yeter benceBende oyle yapicam galiba tek seferde..cok soru soruyorum ama adetin bitiminden kac gun sonra baslaniyo bu kure..
Him tmm canim saolasin.sogan kurunden sonra incir kurunu yapmayi dusunuyorumm.hamile kalmak isteyenlere faydasi oluyomus bayagi..Ben adet bittikten 5 gün sonra başladım 7 gün sonra veya 7 gün içinde yazıyor okuduğum yerlerde çok önemli değil bence adet bitince başla bir hafta içinde yeter bence
Soğan kurunu bu ay yaptın diyelim bi sonraki ay adet olmadan on gün önce bir hafta daha yapıp sonra incire geçin yazıyorlar öyle yap istersenHim tmm canim saolasin.sogan kurunden sonra incir kurunu yapmayi dusunuyorumm.hamile kalmak isteyenlere faydasi oluyomus bayagi..
Evet canım incir yumurta kalitesini artırmak için adetin 4. Günü başlanıyor 5. Gününden sonra incir+havuç kürü uygulanıyor buda yunurtayı çatlatmak için yani toplam 21 gün sürmesi gerekiyor.. 7 gün ara sonra tekrar 21 günHim tmm canim saolasin.sogan kurunden sonra incir kurunu yapmayi dusunuyorumm.hamile kalmak isteyenlere faydasi oluyomus bayagi..
Ben de 6.5 aylık evliyim. 2.aydan itibaren korunmuyoruz. Tiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum değerim fazla düşmüş doktor tsh dışında bi engel yok dedi. Bakalım kısmet. Bat 4 Nisan beklemedeyim
Aşk sana benzer; canım noldu adet miymiş? Merak ettim seni..Cok degil rengi kahverengi serce parmak kadar insallah yerlesmedir ama sanmıyorum :/
Yok canım gelen giden az leke geldi ama su an kasıklarım agrıyor olurum yarın ya da pazar gunuAşk sana benzer; canım noldu adet miymiş? Merak ettim seni..
Umarım olmazsın ve de günün geçerse hemen test yap mutlaka haber bekliyorumYok canım gelen giden az leke geldi ama su an kasıklarım agrıyor olurum yarın ya da pazar gunu
İnsallah canım insallah ama hic sanmıyorumUmarım olmazsın ve de günün geçerse hemen test yap mutlaka haber bekliyorum
Canım bugün saraçoğlunun bi videosunu izledim orda saraçoğlu sebebsiz infertilite ile karşılaşmıssanız 15 gün incir kürü yapın daha sonra ara verin sogan kürüne geçin diyordu 15 günde sogan kürü yapın diyor sorunun nerde oldugunu bilmediginiz için diye kafam karıstı şimdi bende incir kürüne başladım sadece incir kürünü yapıyordum havucsuz link atabilirim istersenizEvet canım incir yumurta kalitesini artırmak için adetin 4. Günü başlanıyor 5. Gününden sonra incir+havuç kürü uygulanıyor buda yunurtayı çatlatmak için yani toplam 21 gün sürmesi gerekiyor.. 7 gün ara sonra tekrar 21 gün
Canım bugün saraçoğlunun bi videosunu izledim orda saraçoğlu sebebsiz infertilite ile karşılaşmıssanız 15 gün incir kürü yapın daha sonra ara verin sogan kürüne geçin diyordu 15 günde sogan kürü yapın diyor sorunun nerde oldugunu bilmediginiz için diye kafam karıstı şimdi bende incir kürüne başladım sadece incir kürünü yapıyordum havucsuz link atabilirim isterseniz
bende aynı şekilde kendisinden dinledim,Canım bugün saraçoğlunun bi videosunu izledim orda saraçoğlu sebebsiz infertilite ile karşılaşmıssanız 15 gün incir kürü yapın daha sonra ara verin sogan kürüne geçin diyordu 15 günde sogan kürü yapın diyor sorunun nerde oldugunu bilmediginiz için diye kafam karıstı şimdi bende incir kürüne başladım sadece incir kürünü yapıyordum havucsuz link atabilirim isterseniz
Bende PCOS var geçen ay 15 gün soğan kürü yaptım şimdi incir+havuç kürü yapıyorumCanım bugün saraçoğlunun bi videosunu izledim orda saraçoğlu sebebsiz infertilite ile karşılaşmıssanız 15 gün incir kürü yapın daha sonra ara verin sogan kürüne geçin diyordu 15 günde sogan kürü yapın diyor sorunun nerde oldugunu bilmediginiz için diye kafam karıstı şimdi bende incir kürüne başladım sadece incir kürünü yapıyordum havucsuz link atabilirim isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?