Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Bende incir ve havuç kürü 4-5 gün uyguladım ve bıraktım sonra. Simdi de soğan kürü yapmaya calisiyorum insallah devamı gelir
Bende incir ve havuç kürü 4-5 gün uyguladım ve bıraktım sonra. Simdi de soğan kürü yapmaya calisiyorum insallah devamı gelir

Bende PCOS var geçen ay 15 gün soğan kürü yaptım şimdi incir+havuç kürü yapıyorum 21 gün olacak oda
Tatlım

bende aynı şekilde kendisinden dinledim,
İncir kaliteyi artırır çatlaması içim sonra havucu da ekleyin dedi
Valla şifa bulalım bebişlerimize kavuşalım da sonunda önemli olan o
Saraçoğlunun baya farklı versiyonları var demek ki şifa olsun bizlere ozamann İnşallah tatlım ya inşallahhhhhh canım incir dokundumu sana

Bende bu tur kürleri yapmaya cok korkuyorum ters bisey olur diye bir daha doktora kontrole gittigimde bu tür kürleri sorucam. Biz bu sefer cok calistim artik gerisj Allaha kalmis nisanin 12 sini iple cekiyorm smdi bakalim

Bende bu tur kürleri yapmaya cok korkuyorum ters bisey olur diye bir daha doktora kontrole gittigimde bu tür kürleri sorucam. Biz bu sefer cok calistim artik gerisj Allaha kalmis nisanin 12 sini iple cekiyorm smdi bakalim
İnşallah tatlım ben dün gittim doktora kontrole sordum doktoruma güldü yapcaksan sogan degil de incir kürünü yap hastalarımdan olumlu geri dönüş aldım dedi ama nasıl yedikermi suyunumu içtiler bilmiyorum dedi şifadır dedi bende başladım daha 2 günüm ama sanırım kendisini yesem daha iyi olcak bende korkuyorum cünkü kist felan yaptı diyen olmus birde bi bayan arkadas ben sürekli yedim 1ay sabah 3 4 tane yazmıs hamile kalmıs tabi bunların hepsi vesile rabbim nasip etsin inşallah bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar

Kzlar bsey srcam bu yumurtlama zamaninda akinti oluomus yumurta aki qibi sanirim ama bende hc olmadi bu ay sadece beyaz kremsi oldu ne alaka ben anlayamdm bileninz varmi acaba

Canım Drlar genelde alternatif tıbbı onaylamıyorlar.. Ama bu kürlerle sayısı azımsanamayacak kadar fazla arkadaşımız hamile kaldı
Soğan kürü iltehap kist polikistikover çikolata kisti gibi olağan dışı yapıları ortadan kaldırmak için uygulanıyor.. Yanlız böyle sorunu olmayanlar direk incir kürünü uygulayabilirler

Insallh hamile kalirsin :)

Ayrica hergün geceden zeytinyağı icersine 2 incir atip sabah ac karnina yiyorum hamile kalmaya yardimci oluyormus bununla ilgili bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…