Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Benimki günde en az 10 foto atıyo
Bazen bebeğinin mıkırdanma seslerini yolluyo whatsaptan
Cocuktan soğursam sebebi bu kız olucak

Napıcakmıssınn ultrasan fotosunu
Valla ne yapacam bilmiyorum düşüncesizlik yani canım , soğuma ya çocuktan engelle vatsaptan :))

Bat ne Zaman canım? İnsallah hamile kalırsın

Bizde ailemizi büyütmek isteyenlerdeniz Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Aranızda özel sağlık sigortası olan var mı acaba? Önerir misiniz şartları neler?

benim ovulasyon testinde çok koyu çizgiyi hiç görmedim ama silik çıktığı günleri değerlendirdik. elimde test bitti o yüzden teste devam edemiyorum eğer bu ay da bebiş olmazsa internetten alacağım ovulasyon testlerini. bat 10-11 gibi olması gerek bakalım ne olacak daha çok erken belirtiler için ama hiçbir şey hissetmiyorum. ilk hamile kaldığımda 2 aylıkken öğrenmiştim ve hiçbir belirtim yoktu. ne mide bulantısı ne iştah ne göğüs ne ağrı yine mi öyle olacak acaba bilmiyorum ama zaten 400 den yukarı çıkamamıştı b-hcg değeri

Bizde ailemizi büyütmek isteyenlerdeniz Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Aranızda özel sağlık sigortası olan var mı acaba? Önerir misiniz şartları neler?
canım ben sağlık sigortası yaptırdım ama tamamen telefonla olan anadolu hayat emeklilik riskli kadın hastalıkları bilmemnesi diye devam ediyor doğumu karşılamıyor sadece indirim yaptırıyormuş. zaten hiç bir hayat sigortası doğumu karşılamıyormuş sadece doğum ,için yapılan sigortalar varmış yani öyle

Slm kızlar öncelikle rabbim hepinize evlat nasip etsin bende dahil inşaallah...kendimi kısaca özetliyim,ben 26 yaşındayım 2 yıl 3 aylık evliyim 1 yıl 6 aydır da çocuk istiyoruz olmadı... Tüp kapalı dediler ameliyat oldum 6 ay önce,bi sorun kalmadı dediler...sonra da eşimde varikosel olduğu söylendi ameliyat şart dediler, ben izin vermedim eşimin ameliyat olmasına, korktum açıkçası... Uzun oldu be ya neyse geçen ay adetim 7 gün gecikti sonra normal adetimi oldum ama çamur gibiydi,dr um dedi kist patlamış olabilir önemli değil neyse ,bu ayda 3 gün gecikmeli oldu ama her aykinden farklı, rengi acık parlak kırmızı ve sadece ilk gün kan geldi i da çok az.iki gündür de bi ped dolmuyo yanı iyice azaldı bitti denecek kadar, üstelik ilk günden beri de kanla su karışık geliyor ne bu acaba üstüne görme denilen şey olabilir mi

benimde bat 14 gözüküyor hala net bi cizgi görmedim diye bilirim senin testin markası ne ben internetten aldım lipoguick 50 adet +15 de gebelik testi 45 liraya ama işe yarayıp yaramadığını anlamadım ik gebeliğin yani annesin galiba en azından sen bi tane yaşayıp görmiüssün biz boş atıp dolu tutturmaya çalışıyoruz

Eklemeyi unuttum geçen ay da eşim yine Dr a gitti varikosel yok geçmiş dediler, bu ay da sperm tahlili yapacak yine

ne yazıkki anne değilim. düşük oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. ben eczaneden sente lady diye bir marka aldım içinde 5 tane vardı zaten. eğer bu ay bebek haberi almazsam bende internetten senin aldığın markadan alacağım en azından aynı fiyata bir sürü alınabiliyor ve rahatlıkla sabah akşam bile yapılıp takip edilebilir.
silik çizgileri gördüğüm günler akıntım da vardı ama çizgi koyulaşmadığına göre yumurta var ama çatlamadı heralde diye düşündüm. zaten çatlamayan yumurtalar kiste dönüşüyor. bende de kist oluyor zaten
aslında en iyisi doktorun yumurta takibi yapması hem yumurtanın boyutlarını hem gününü öğrenebilmek için

37 yaşındayım ve kontrollere gittiğimde bi sorunum olmadığını ama yaştan dolayı isterseniz tedavi yapalım çatlatma iğnesi falan Vural'ım dediler ben bi müddet daha doğal yollardan denemek istiyorum dedim çok şükür rabbim verdiDarısı olmayan isteyen herkesin başına inşallah

çok üzüldüm ama hayırlısı sağlıklı olmayan bebek düşük oluyor diyorlar yakınımdaki 5 arkadaştan enaz 4 tanesi bu şekilde düşük yaşadı açıkcası hani yapması zor tutması zor doğurması bakması ama rabbim aratmasın işte
ya bende aynı olay var akıntı var hatta dün gece baş ağrısı migren ağrısı öldüm ve dayanamadım parol içtim olmadı dolerex içtim daha olmazsa novalgine içmeyi düşünüyordum ve en sonunda hastane derken uyuya kalmışım

benim bu zamana kadar hiç kist problemin olmadı bundan 3 ay önce dr karın ağrısı yüzünden gittik smear ve iç kamerayla baktı hiç bir problem yok hatta yumurta oluşumu olmuş değerlendir dedi ama ben kasık ağrısından ölecem dedim güldü acıların kadını olacaksın dedi bi anlam veremedim
aralıklı günler verdi değerlendir dedi progestan ve folibol verdi bunları da kullan dedi ama ben progestanı kullanamadım aşırı halsizlik ve uyku yapıyor bana
şimdi saat 11 gibi gidip lh testimi denicem bakalım bı değişiklik olacakmı

Cevabın için teşekkürler canım peki indirim oranları nasıl ödediğin pirime değiyor mu?

geçmiş olsun. benim de migren var, stresli olduğumda bir de regl öncesi ve sonrasında tutuyor. gebelik sırasında tutarsa mecbur katlanıcaz ağrıya
hayırlı haberler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…