- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Canm bnm yavrularimiz nazli olacak ikadar bak simdi bend ebu ay ilkkez ovu testi uyguladim biraz endiselerim oldu ve tahmn ettgim gbi yumrtlama oluyo bide su nedense hep umutduzfum hatta kac kere agladim ve ben hep ruyamda gruyorum bi ay oncesinden umudum yok diyorum ama icmden bi seste sakin yapma bnu kendine ya varsa diyo cnku bn hic anlamiyorum kalip kalmadigimi bizim once beynimizi hazirlamamiz lazim snra beden hazir oluyo zatenCanim çok güzel şeyler yazmissin bende avulasyondan sonra heyecan yapmistim klasik agrim ve akintim var diye üstelik ovulasyon akintisini iki kez gördüm çift yumurtladim diye sevindim.ama şuan hic kendimi bebek var gibi hissetmiyordum ben hissediyorum çok zor olacak ugrastiracak bizi
Benim de bat 8 nisan ama hic belirtim yok ondan sormak istedim
Daha belirti için çokk erken ama canım yumurtlama oluyor 6 günde anca döllenip rahme yerleşiyormuş ondan sonra vücut yavaş yavaş hcg üretmeye başlıyormuş belirtiler anca o zaman ortaya çıkıyor adete yakın bi dönemde yani umudunu kaybetme sakın :)Benim de bat 8 nisan ama hic belirtim yok ondan sormak istedim
Ya bat 3 nisan da bu zar dedigim tuhaf bisi ya parca parca minnacik gene bi kez geldi iliskiden drt saay sonra ve bu ilkkez basima geldi normalde ilk dsuktede adete yakin iliski olirdu kiyasaldada ama byle bisi olmadi ya var dusecek yine yada yerlesiyo bilmeyorum bu sabah ta acayip mide bulantisi oldu halen var baska bisi bliryi yok ama bn inaniuorum bu ay olmasa bidahakine olackSanada çok geçmiş olsun canim.zar olayini ilk defa duyuyorum bat nezaman umarim mutlu haberleri alirsin
Valla oyle ama bi yandan da diyorum kotu dusunmiyim vücuduma negatif etkiler etmesin iyi düşünmeye calisiyorum kendi çapımda ama belirti de olmayınca otomatikman kotu dusunuyorumBende umutsuz vakayim canim hic belirti yok ve bu ay beklemiyorum artik
Ya bat 3 nisan da bu zar dedigim tuhaf bisi ya parca parca minnacik gene bi kez geldi iliskiden drt saay sonra ve bu ilkkez basima geldi normalde ilk dsuktede adete yakin iliski olirdu kiyasaldada ama byle bisi olmadi ya var dusecek yine yada yerlesiyo bilmeyorum bu sabah ta acayip mide bulantisi oldu halen var baska bisi bliryi yok ama bn inaniuorum bu ay olmasa bidahakine olack
İnsallah canim yaDaha belirti için çokk erken ama canım yumurtlama oluyor 6 günde anca döllenip rahme yerleşiyormuş ondan sonra vücut yavaş yavaş hcg üretmeye başlıyormuş belirtiler anca o zaman ortaya çıkıyor adete yakın bi dönemde yani umudunu kaybetme sakın :)
Benim de bat 3 nisan ama adet sancılarım başladı bile bel ağrısı bir haftadır var zaten senin adet belirtin var mı canımYa bat 3 nisan da bu zar dedigim tuhaf bisi ya parca parca minnacik gene bi kez geldi iliskiden drt saay sonra ve bu ilkkez basima geldi normalde ilk dsuktede adete yakin iliski olirdu kiyasaldada ama byle bisi olmadi ya var dusecek yine yada yerlesiyo bilmeyorum bu sabah ta acayip mide bulantisi oldu halen var baska bisi bliryi yok ama bn inaniuorum bu ay olmasa bidahakine olack
Valla oyle ama bi yandan da diyorum kotu dusunmiyim vücuduma negatif etkiler etmesin iyi düşünmeye calisiyorum kendi çapımda ama belirti de olmayınca otomatikman kotu dusunuyorumaynen bende senin gibi ki seye düşündüğümuzu söylemiyorum cunku mahalle baskısı olmasın diye Rabbim Yardımcımız olsun...
Dinlen Can'ım kendini yorma o ZamanYa bat 3 nisan da bu zar dedigim tuhaf bisi ya parca parca minnacik gene bi kez geldi iliskiden drt saay sonra ve bu ilkkez basima geldi normalde ilk dsuktede adete yakin iliski olirdu kiyasaldada ama byle bisi olmadi ya var dusecek yine yada yerlesiyo bilmeyorum bu sabah ta acayip mide bulantisi oldu halen var baska bisi bliryi yok ama bn inaniuorum bu ay olmasa bidahakine olack
Benim yumurtlamadan beri acayip bel agrim var adet sancisini oniki gundur cekiyorum sanki heran adet olcakmis gibi ama tik yok bata var daha zaten ayni oluyo adet sancisiylaBenim de bat 3 nisan ama adet sancılarım başladı bile bel ağrısı bir haftadır var zaten senin adet belirtin var mı canım
İki aydir kullaniyorum canim folicBide kizlar benden size tavsiye folik asite baslayin dra sruo takviye olarak isteyin :)
Hamile kalana kadar kullan cnim ama hep olacak gibi umutlandrin kendinizi beynimiz hazir olsunki bedenimiz pozutif olsun inaniyorum er yada gec olacak rabbim aklimiza mukayyt olsun :)İki aydir kullaniyorum canim folic
Aynen canım bende eşime belli etmiyorum bende agusots da 2 yilima gidecem evlilik de ... Zaman be kadar cabuk geçiyor. İnsallah yüce Allahım beklediğimiz o guzel haberleri bize en kısa zamanda verir...Amin canim ya.bitane olsun da diyorum sonraki allah kerim. Ama her istedigimiz o anda olmuyor. Bilmiyorum moralin çok bozuk esinle hic bisey paylasmiyorum kendi içimde savaş veriyorum olmamasinda korkuyorum. İki yil olacak evleneli. Herkes soruyor artik
Amin kizlar amin insaAllah bnmkide bi sene oldu iste hayirlisi :) pozitif dusunelim poozitiffff olsunAynen canım bende eşime belli etmiyorum bende agusots da 2 yilima gidecem evlilik de ... Zaman be kadar cabuk geçiyor. İnsallah yüce Allahım beklediğimiz o guzel haberleri bize en kısa zamanda verir...
Hayırlısı canım ya inşallah olur benim 2 gündür sancım var kramplar giriyor resmen karnıma kasıklarıma oldum diyorum gidiyorum bişi yok normalde sancı gelirdi hemen ardından da kanamam hayırlısı artıkBenim yumurtlamadan beri acayip bel agrim var adet sancisini oniki gundur cekiyorum sanki heran adet olcakmis gibi ama tik yok bata var daha zaten ayni oluyo adet sancisiyla
Haydi Bakalim insallah canim :)Amin kizlar amin insaAllah bnmkide bi sene oldu iste hayirlisi :) pozitif dusunelim poozitiffff olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?