- 14 Mart 2016
- 287
- 309
- 103
- 40
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
indirim oranları sigortacı arkadaşıma sordum o araştırdı benim için tabi ben o arada zaten yaptırmış bulundum eğer işime yaramyacak olsa iptal ettirecektim. gerçi bekleme süreleri oluyor mesela 12 ay ama bu 3 ve 6 ay bekleme süresi varmış yani ben yaptıralı 2 ay oldu hala bi gebelik yok o yuzden 3 . ay sonunda oluşacak gebelik artık sigorta kapsamında yani onada dikkat et hayat sigortası yapacaksan en az 1 sene yararlanamıyorsun bilgin olsunCevabın için teşekkürler canımpeki indirim oranları nasıl ödediğin pirime değiyor mu?
evet ama gebelikte migren azalıyormuş damarlar genişlediği için gerçi annem gebelikte adet oluyor gibi her türlü belirtiyi yaşıyorsun diyordu ama adet olmuyorsun inşallah migrende geçergeçmiş olsun. benim de migren var, stresli olduğumda bir de regl öncesi ve sonrasında tutuyor. gebelik sırasında tutarsa mecbur katlanıcaz ağrıya
hayırlı haberler olsun
MERHABA BURDA OLMANA SEVİNDİM ya valla millet adet başlamasından itibaren 3 hafta sonra gebe olduğunu öğrenebiliyor sen ordan hesap et artıkKızlar acaba adete kaç gün kala gebelik belirtileri başlar?
Ben bekliyorum balim bat 3nisan bakalim nolcak hayirlisi dyelimKizlar merhaba
Kimler mart ayinda çalışmalara devam edip nisan ayini heyecanla bekliyor?
Belirtilerimizi buradan paylasalim
Benim regli yeni bitti yeni bebek düşünmeye basladik 10 nisan bat..
benimde bat 3 nisan heyecanla bekliyorum ama adet belirtilerim olmaya başladıkça umudum azalıyor hayılısı hakkımızdaBen bekliyorum balim bat 3nisan bakalim nolcak hayirlisi dyelim
Valla balim onceki gce bnde enteresan bisi oldu acaba mi diyorum olabilir mi dye heycanla bekliyorum hayirlisi neyse o olsun bu sabahta mide bulantim basladi hayirlisi yabenimde bat 3 nisan heyecanla bekliyorum ama adet belirtilerim olmaya başladıkça umudum azalıyor hayılısı hakkımızda
cnm bende onu merak ediyordum öğrendim durum şuymuş: süt beyazı ve boza kıvamı akıntı yumurtanın olgunlaştığına işaretmiş ve bu bir kaç gün sürebilirmiş, eğer akabindede bu akıntı şeffaf ve kıvamlıysa yumurtanın çatladığına işaretmişya bu akıntı şeffaf mı oluyor yoksa beyazmı yumurta akı denilince aklım karışıyorya ben beyaz akıntı olunca ovulasyon testi yaptım sonuç negatif ben olayı bi araştıracam yada bana bu konuda yardım etmek isteyen çok iyi olur
Ayyy bende iltihabım var diye üzülüyordum 2 ay öncesine kadar yumurtlama akuntısını doktorum aynen böyle anlattı iltihapta yokmuş her sağlıklı kadında bu şekilde olur dedi nasıl sevinmiştim :)cnm bende onu merak ediyordum öğrendim durum şuymuş: süt beyazı ve boza kıvamı akıntı yumurtanın olgunlaştığına işaretmiş ve bu bir kaç gün sürebilirmiş, eğer akabindede bu akıntı şeffaf ve kıvamlıysa yumurtanın çatladığına işaretmiş
Hayirlisi canim benim bu ay umudum kalmadi hic belirtim yok galiba bebek felan yok .Ben bekliyorum balim bat 3nisan bakalim nolcak hayirlisi dyelim
Hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahValla balim onceki gce bnde enteresan bisi oldu acaba mi diyorum olabilir mi dye heycanla bekliyorum hayirlisi neyse o olsun bu sabahta mide bulantim basladi hayirlisi ya
MERHABA BURDA OLMANA SEVİNDİM ya valla millet adet başlamasından itibaren 3 hafta sonra gebe olduğunu öğrenebiliyor sen ordan hesap et artık
Oyle deme balim bn bi dusk yasadim ve hic blirti de yoktu birdr kimyasal yasdi gene yoktu smdide ilkkez icimden bise s grduklerim karsisinda bebegin yerlesirken ustundeki kabugunu zarini atti demek ki diyor bi umut var yari yariya pecetede grmustum onceki gece ilkkez basima geldi bu hayirlisi bakalim sabret ve heo hamileymis gibi davran oluyo iste sen ne zaman umudunu kaybedrsen bebegin nokta kadar da olsa hissediyo iyi hssetki bebegin tutnsun sana bn inaniyorum dabrednce oluyoHayirlisi canim benim bu ay umudum kalmadi hic belirtim yok galiba bebek felan yok .
Sagol cnm bnm ya hamile kardeslerim varsa bisi srucam peceteye zar gibi bisi geldi onceki gece drt parca minicik bildginiz et zari gibi parca geldi bide peceteye yine bes dk snra pembe bi akinti geldi bat 3 nisan sizce yerlesme mi oHayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Yavrum oyle deme bak beynimiz neye odakliysa vucudumuzu ona hazirliyo o yuzden sabret derim sana kardesimOvulasyondan sonra klasik agrim ve akintim vardi.şuan hic biri yok( ben umudu kestim kizlar.gelecek ayda eşim şehir dişinda olacak başka baharlar artik
Oyle deme balim bn bi dusk yasadim ve hic blirti de yoktu birdr kimyasal yasdi gene yoktu smdide ilkkez icimden bise s grduklerim karsisinda bebegin yerlesirken ustundeki kabugunu zarini atti demek ki diyor bi umut var yari yariya pecetede grmustum onceki gece ilkkez basima geldi bu hayirlisi bakalim sabret ve heo hamileymis gibi davran oluyo iste sen ne zaman umudunu kaybedrsen bebegin nokta kadar da olsa hissediyo iyi hssetki bebegin tutnsun sana bn inaniyorum dabrednce oluyo
Yavrum oyle deme bak beynimiz neye odakliysa vucudumuzu ona hazirliyo o yuzden sabret derim sana kardesim
Benim de bat 8 nisan ama hic belirtim yok ondan sormak istedimHayirlisi canim benim bu ay umudum kalmadi hic belirtim yok galiba bebek felan yok .
Sanada çok geçmiş olsun canim.zar olayini ilk defa duyuyorum bat nezaman umarim mutlu haberleri alirsinOyle deme balim bn bi dusk yasadim ve hic blirti de yoktu birdr kimyasal yasdi gene yoktu smdide ilkkez icimden bise s grduklerim karsisinda bebegin yerlesirken ustundeki kabugunu zarini atti demek ki diyor bi umut var yari yariya pecetede grmustum onceki gece ilkkez basima geldi bu hayirlisi bakalim sabret ve heo hamileymis gibi davran oluyo iste sen ne zaman umudunu kaybedrsen bebegin nokta kadar da olsa hissediyo iyi hssetki bebegin tutnsun sana bn inaniyorum dabrednce oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?